Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2558. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (5 Mobil) - 28 Masaüstü6 Mobil
5 sn
51.195
Cevap
240
Favori
1.078.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amir zaten bizim adamı kiralayıp kurtardılar taraftar gömmesinden🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor  Rıdvan bayıla bayıla gitti geleceğini sanmam ki rıdvanı 4 e sat 10 a al ne güzel hesap bu🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

• Yaa siz misiniz Adalı'ya oy veren. Hak ettik bu durumu. Para babası adam yerine elin çulsuzunu başkan yaptınız. Daha iki kelime konuşamıyor ee ee demekten. Neymiş Beşiktaş için hapis yatmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Reis Rudvandan cacik olmaz.Masuakunun getir götürünu yapar o çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra transfer yapılacağını düşünmüyorum, ha alırlarsa belki 1 kişi anca

Rıdvan depar atarak kaçtı gitti rangersa, kronik sakat.

Artık bir geleceği yok, ölü yatırım kapıdan içeri sokulmamalı.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Türkiyenin en iyi sol beki

Rıdvan Yılmaz (Sol Bek 19 Yaşında) 

https://forum.donanimhaber.com/ridvan-yilmaz-sol-bek-19-yasinda--147212535

• Çöpleri göndermek ilk adım olmalı. Kelepir genç iyi bulurlarsa alsınlar. Yoksa hiç girişmesinler taraftarın gazına gelip musrati muçi gibi transferler olmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tuğba hanım 4 iskandinav genç ile anlaşıldığını haber yapmış. 9 şubat açıklanacak demiş

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor
  • Yalnız şunu farkettim. Yalan saçma haberler yapılıyor taraftar sözü geçen haberdeki oyuncuya yönetime herkese sövüyor.

• Transfer yapmazsa yönetim olacakları söylüyorum.
    1 - kupada da başarısız oluruz.
    2 - ligi 5 ile 8. arasında bı yerde bitirir seneye Avrupa'ya bile gidemeyiz.
    3- Yönetim sezon sonu yenilenir
    4- Galatasaray ve Fenerbahçe arayı iyice açar ve lig tam anlamıyla ikili takım arasında döner. (Ki şuanda da öyle geçen seneki gibi)

Milli takımımız seviyesinde mert haricinde bir tane bile topcumuz yok ne yazık ki. Eskiden Gökhan Gönül Caner Erkin cenk tosun gibi adamlar vardı bunlar seviye atlatiyordu. Her geçen sene geriye gittik.

Biz kafaya oynamak istiyorsak bu kulübün ya Fikret orman gibi yapılanmaya gitmeye ihtiyacı var yada kulübün satılması gerekiyor. Aksi taktirde olmaz bu iş.

• Musrati topçu filan degildir resmen Beşiktaş in soyulma hikayesidir.
    Ayagini topa bile uzatmayan kadife bilekli , futbol ülkesi libya nin en pahali kitlemesidir.
    Kim yolladiysa eline saglik.
    Sirada salih,semih,masuaku,ciro,rashica onur gibi çöplerden bir anda kurtulmak lazim.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor
  • Serdal Adalı çok gizli yürüttüğü transferini kendisi ve ekibide unuttuğu için transfer rafa kaldırıldı

Rafa Silva 'Ben ne alaka ya '

• rafa ile immobileden çıkabilsek keşke. Gelecek adamlar bunların maaşları görüp fazla maaş ister zaten.

Başakşehir'in forveti görünce dolandırılmış hissediyorsun. 4.5 mu ne alıyormuş adam ayağına gelen her topu bi şekil mantıklı kullanıyor bu kadar maaş alan adam böyle oynamalı zaten

bizim 6 milyonluğa top gelince sıfır heyecan topu nasıl kaybedecek diye seyrediyoruz.

• Kim gelirse gelsin bu takım düzelmez
    Manu 1 Beşiktaş 2

• Musrati'nin kiralık gönderilmesi kadar saçma bir hamle olamaz. Yarim sezonluk maaşı mi çok geldi? Yerine bu saatten sonra doğru düzgün bir adamı nereden bulacaksın? Üstelik opsiyonzorunlu değil. Sezon sonuna kadar tut sonra gönder, yerine de istediğin gibi bir adam al.

• ufukefe U kullanıcısına yanıt
    Musrati'yi Çebi alsaydı kalırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt

Sen bence hiç konuşma

• 
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.