al-musrati gibi bir adamı sırf taraftarın görmek istediği tarza uymuyor diye cl takımına ücretsiz kiralamak... hiçbir transfer yapmamak bile şu hamle kadar rezil değil. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2557. sayfa)
-
-
Sörloth transferi konuşulması bile komik bence, imkansız bir transfer. niye bu kadar adı geçiyor anlamıyorum, oshimhen transferinden daha absürt bir iş olur. icardiye teklif varmış, galatasaray alırsa şaşırmam sörlotu bizide yem ediyorlar meze ediyorlar bence.
-
Al Musrati'nin bu şartlarda gitmesi saçma geliyor bana. Yani ortayı tamamen boşalttık ama ortada aday da yok. Kaldı ki daha öncelikli kanat ve bek eksiğimiz zaten ayyuka çıkmışken. Yani para yoksa bari eldekileri gönderme. Parasal olarak bir faydası yok çünkü. N'dour mesela bedava gitti. Niye bedava? Onana için kaç para alındı veya alındı mı? Yani aboubakar gönderildi parasını biz ödüyoruz. Bilmem kimi gönderiyoruz parasını biz ödüyoruz. Ne anladım bu işten? Ya çık o kontenjandan tamamen yada para al veya oynat. Biz hiç birini yapamıyoruz. Hata üstüne hata yapılıyor. Nasıl bir basiretsizliktir anlamıyorum.
Sörloth mevzusu tam bir rezillik bence. Kiralık alıp da ne yapacağız? Zaten kanat yokken hücuma çıkamıyorsun, gelse ne olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 4 Şubat 2025; 14:20:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Musratiyi bedavaya mi kiraladilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BEŞİKTAŞ, SÖRLOTH İLE EL SIKIŞTI
Hürriyet gazetesinden İsmail Er'in haberine göre; Siyah-beyazlı ekip bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Atletico Madrid'in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth ile el sıkıştı.
İyi oldu boş ver medyada musrati çöp yazıları görmekten kurtulduk rahat ederler artık
-
Sanki burada yok hepsi dünya çapında td
-
Aynen bizde öyleyiz :-) ama bir kitleyi gaza getirmiyoruz yada birinin üzerine salmiyoruz.
Hocam Musrati'yi beğenmeyenler olabilir, buna bir şey demiyorum. Ama gönderilme şekli bize ne sağladı şimdi?
duhuliyeAdalı, Avrupa'da transferin bitmesini bekliyor..https://www.duhuliye.com/adali-avrupada-transferin-bitmesini-bekliyor
Roma bir günde kurulmadı ..az sabır arkadaşlar..birlik beraberlik cart curt
-
Gurbetçi listesi şu bu derken Baruthane pilavcısına teklif yapılıyor. Bize kanat lazım derken bu sene neredeyse sadece 1 maç süresi yani 90 dakika oynamış adamı kovalıyoruz bir de ezeli rakibimzin oyuncusu. Bize gelmesi gereken isimler bugün sağlık kontrolünden geçip yarın maça çıkacak şekilde olmalı. Biz bir oyuncuyu 1-2 ay maç temposu bekleyeceksek zaten sezon bitiyor.
3 orta saha yolladık şimdi orada oynayacak isim de Salih kaldı elimizde. Salih 90 dakika 6 numara oynayamaz. Kim oynayacak mesela 2.yarı? Bahtiyar'ı denemesi lazım hoca.
-
22 milyon euro maliyeti olan ÇÖP
İnşallah gittiği takımda başarılı olurda bu çöpten kurtulmuş oluruz
22 milyon euroya neler alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Şubat 2025; 14:41:24 > -
Tek faydası maaş ödenmeyecek olması ki zaten yönetim bunu istiyordu dediğim gibi medya da sürekli bu adamı gömen taraftara iyi oldu bakalım şimdi kime takacaklar
-
Allahtan bu konuyu ciddiye alan yok yoksa bunalıma girerdi yönetim
-
Batshuayi’nin 3 senelik sözleşmesi ve her sene alacağı imza paraları vardı.
galatasaray hemen çıktı oyuncudan.
Göndermek isteyen gönderiyor bir biz gönderemiyoruz.
Gitmiyor etmiyor lafları bir tek bizim camiada var.
Senelerdir de böyle can sıkmaya başladı bu durum artık.
Aynen tüm süperler sıraya girdi bjk bizi alsın diye bekliyor şimdi
-
Romulo + Rıdvan aynı maliyete bu 2 sini alırım Amiri geri çağırırım bir taşta 3 KARTAL
Rıdvan Yılmaz (23 Yaşında Sol Bek)
Romulo (22 Yaşında Forvet)
Amir (27 Yaşında Orta saha)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Şubat 2025; 14:50:18 > -
Ne demişler at yalani .....İnanani herkes sallıyor. Adam Madrid de atıyor ne diye bjk gelsin.Cirodan çıkmadan bu adamı nasıl getireceksin.İyi para vermen lazım.Bu dönem en çok kaosda ki sözde bjk muhabirlere yaradı bol bol etkileşim aldılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 4 Şubat 2025; 14:52:30 >
İsmail Er Beşiktaş düşmanı.
İlk transfer geldiği anda, adalı popülizme yenik düşmüş bir hasan arat klonudur diyeceğim.
Bu takıma mbappe gelse kurtaramaz, gelen adam 3 güne çöp ilan edilir.
Avrupaya eldeki çöplerle gidebiliyorsak gidelim, 6 milyon maaşlı rafa 6 milyon maaşlı İmmobile hala takımda, bunlar götürsün avrupaya.
Kasa boş, başkanda çulsuz yapacak birşey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X