< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2559. sayfa)
-
-
-
Adamın ilk devreden 10 gol 3 asisti var hocam, 1400 dakika süre almış. Ayrıca Atletico hem İspanya'da hem Şampiyonlar liginde kupaya oynuyor neden transfer dönemi kapandıktan sonra kiralık verip rotasyonsuz kalsın
-
transfer gelmeyecekse birde boyle deneyelim bence
-
Kulübümüzden Açıklama
Kulübümüzün profesyonel futbolcu Alexander Sörloth’la anlaşmaya vardığı iddiasıyla yazılı ve görsel basınla sosyal medyada paylaşılan haberler gerçek dışıdır.
Kulübümüzün söz konusu futbolcu için herhangi bir girişimi olmamıştır.
Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tayfur Bingöl için de devre arası dönecek deniliyordu. Ses seda yok. Aynı anda hem Amir hem Tayfur açıklansa müthiş olur. Taraftar coşar. Hatta Adalı'nın yerinde olsam Olimpiyat Stadı'na ikisini helikopterle indirip şov yapardım. Transfer bizim işimiz diye.
-
Transfer ben de bekliyorum ama sallama sallama isimler piyasaya sürüp Beşiktaş girişimimiz olmadı diyince yönetim hasar görüyor. Beşiktaş için hayırlı kimse bütün seçimlerde umarım o başkan olur isimler önemli değil. Ama bu yalan haberleri çıkarıp Beşiktaş’a zarar veren herkesin Allah belasını versin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yönetimin transfer açıklaması 3
Yapılan transfer 0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorloth u ne yapacaz ki . Pazar artiklarindan 39 yasinda 8m euro maasli bir forvet duser aliriz onu
-
Sürekli yalan haber yapıyor diye tesis yasağı konulan adamın yasağı kalktı ve bugün kulüp bu adamın haberini yalanladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 4 Şubat 2025; 17:1:35 >
-
-
Bence de sörloth tutmaz bizde çöp. Onun yerine altın ayakkabılı 7-8 sene önce bütün rekorları kırmış gol kralı olmuş, buraya para yemeye gelecek forvet bizde iş yapar mutlaka.
Sonraki açıklama şöyle olacak : Kulübümüzün transfer yapacağına dair yazılı ve görsel basındaki iddialar tamamen asılsızdır !!! BJK
-
Sende gaza geldin ha en iyisi kapatsınlar kulübü herkes rahatlasın
-
Iyi kaleci alsinlar hmn
Sörloth alıyoruz diyeceklerine red yayınlıyorlar, ulan immobile moruğu yerine alsanıza şu adamı ya. Lige alışık çatır çutur atıyordu burda. Gerçekten yıldım ya takımda transfere dair herhangi bir ümidim kalmadı. Adamlar sadece almıyoruz diye açıklama yapıyor , alacak varsa oyuncuyu karşı takıma ayıp olmasın fiyat artmasın diye. Centilmen takımız ya lüksümüz var gibi çok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz birisini almayacağız desinler olsun bitsin .
Transfer dusunmuyoruz diyin bari
Serdal Adalı ve yönetimin yapacağı en doğru iş mayıs ayını beklemeden istifa etmektir İstila etmeyin İstifa edin yeter artık söz bitti sabır tükendi İSTİFA!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Şubat 2025; 17:47:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X