Beğenin beğenmeyin ama Aybaba demek ki bu gençlerin elinden tutmuş gerçekten. Semih ile özel ilgileniyordu. O uzaklaştırıldığından beri Semih'te ben oldum bittim havaları başladı. Aybaba olsa bir iki ayar çekerdi. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2572. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Adalı geldi Beşiktaş uçuşa geçti. İkinci lig takımı Kırklarelispor karşısında Şov yaptık şimdi Rakipler düşünsün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takımla birlikte geriye gittiğini bende belirttim hocam zaten, o yüzden bu çocuğun Avrupa'ya gidip bir an önce tekrar yükselişe geçmesi lazım. Bizim toksik kitle tamamen bitirecek bunu yoksa, yazıktır. Orada çok daha sağlam eğitim alıp eksik yönlerini geliştirdi mi kumaşı olduğu için iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bunları söylüyorum diye demin ki bana yazan seviyesiz gibiler hakaret ediyor birde. Sizle de aynı fikirde değiliz mesela ama insan gibi kendi fikrinizi yazmışsınız. Teşekkürler
Flaş transfer hamlesi geldi. Amir'in dönmesi kesinleşmiş.
-
sene boyu ortasahada oynayan 2 adam gitti
AmiR'in dönmesini olumlu düşünemez miyiz mesela? herşeyi eleştirmeli miyiz anlamıyorum?
Amir'in gitmesine bile üzülmüştüm ben bu adam bizde hiç sorun çıkarmadı lisansını askıya alıyoruz dediler kabul etti kiralık yolluyoruz dediler kabul etti. 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorsanda güzel bi yedek olur bence.
-
birisi Monaco’yla şampiyonlar ligi oynamaya gitti, Rize’ye kiraya verdiğimiz adamı geri getirdik.. Serdal Adalı vizyonu 😬😬😬
Ben Amir'in gelmesini kesinlikle olumlu buluyorum ama yetmez, kanat mutlaka alınmalı.
-
Eleştirmedim hocam yanlış anlaşıldım sanırım 🤷🏻♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amir cidden kaliteli bir isim bence. Bu takımdan gitme sebebi zaten kötü olması değildi uzun sakatlık süreci vardı. Sıfırdan takım kurarken sakat adamı tutma lüksümüz yoktu. Şimdi geçmişi unutmayalım hemen bunlar daha 1 senelik olaylar. Amir belki yazın toparlardı bilemeyiz ama biz bir yola çıkmaya çalıştık hazır bir takım olarak. Başaramadık orası ayrı.
Amir > Onana + Demir Ege + Ndour hatta + Joao Mario. Bu isimlerin hiçbirinin katkısı olmadı bize
-
Edwards gitti
Dahl gitti
Ostigard gitti
Lemina gitti
alabildiği oyuncu Amir
Sen o koltukta neden oturuyorsun? sorarlar Adalı'ya kafayı yiyeceğim şimdi Musrati komik bir rakama opsiyonu olmadan kiraladık Amir'e kaldık ne yapıyoruz biz? diyen tek Allah'ın kulu yok yönetimde iki gün sonra Adalı çıkacak ağlayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Şubat 2025; 23:47:14 >
-
-“Scoutlarımız hazır.” “Transferleri hemen yapacağız.” “200M Dolar getirisi olan proje…”
Sonuç; Beşiktaş'tan gönderilen Amir'i geri getirmek alın Adalı vizyonu alem Vizyon görsün.
Amir gitti musrati geldi
Musrati geldi amir gitti
Olan paraya oldu.
Amir daha faydalı isim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 5 Şubat 2025; 0:17:48 >
Solskjaer: "Hem kulüp hem taraftar, genç oyuncuları görmek istiyor. Ben de onlar için elimden geleni yapıyorum. Bu, bireysel bir durum değil. Kulübün istediği bir durum. Sadece kupada değil ligde de genç oyuncuların oynaması için elimden geleni yapacağım." | Adama açıklama yaptırmışlar Beceriksiz yönetim transfer yapamayacağını anladı aklınca taraftarı frenlemeye çalışıyor Atçı namıyla bilinen şahıs başlamış ucuz ayak oyunlarına alışık zaten iyi bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Şubat 2025; 0:44:8 >
Kulüp her gün kimi almadığımız ve ilgilenmediğimizle ilgili açıklama yapıyor. Bakalım yarın kimi almayacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 5 Şubat 2025; 1:15:54 > -
Olmaz inşallah başkan burayı okuyacak ve rafa gedson satılacak
-
Şimdi de amir güzellemesi yapılmaya başlamış, cidden bizim taraftarın pskolojisi bozuk. Adam giderken seviniyordu herkes. Bu yönetimin yiyeceği halt değilmiş anladık takım yönetmek. Mayısta direk gönderirler. Seneye de anadolu takımı gibi takılırız avrupa yok lig yok.
-
üstüne de aboubakarı geri getirmesi yok mu? pastada çilek resmen
asgari ücret komisyonu gibi, bir araya gelip çay içip sohbet edip sonra ayrılıyorlar galiba
Seçildiği gün en kötü yönetim kurulu olduğunu hepimiz söylemiştik. hasan arattan daha beter bir "tek adam" adalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X