Kulübün her gün şu oyuncuyla ilgilenmiyoruz diye açıklama yapması bir tek bana mı düşük seviye geliyor? İlgin vardır yoktur, hiç ilgilenmemişsindir kime ne? FB GS çıkıp biz ilgilenmiyoruz diyor mu? Kimseyle ilgilenmiyoruz deyip kapatın bari konuyu. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2573. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Lemina'yı anlayabilirim GS'ye oyuncu kaptırdı gibi görünmesin amaçlı ama Sörloth'u ben de anlamadım cidden
Heralde taraftar boş yere ümitlenmesin veya gelmedi diye yangın yerine çevirmesin amaçlı söylendi ama ne gerek vardı bilemiyorum
-
Yahu o resim gecen sene gosterdigi performans ile kondu ve herkes hemfikirdi, Avrupa Sampiyonasinda hepimiz elestirmedik mi Montella'yi.
Tamam sorunlari var kabul, kendini ya veremiyor ya da dediginiz gibi psikolojik destege ihtiyaci var ona da kabul ama bu kadar kolay harcamak bana biraz haksizlik gibi geliyor.
-
Lemina olayı ne?
-
Amiri çağırıyorsun e abi musratiyi niye yolladın ben onu anlamadm. Madem farkli bir oyuncu almayacaktırn o zaman sezon sonuna kadar takılaydı musrati
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulüp hesaplarından şu futbolcu ile ilgimiz yoktur, asılsızdır mesajı yayınlandığında o dedikoduyu yayan hesapları bloklayın. Bunda anlamayacak ne var?
@Mirtazo01 muhtemelen Amir'in maaşının bir kısmını yada hepsini Beşiktaş ödüyordur. Madem para ödüyoruz sezon sonuna kadar bize oynasın diye çağırmışlardır. Olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 5 Şubat 2025; 10:31:29 > -
Beşiktaş dün Kırklareli maçını nefes nefese kalarak zar zor kazandı arkadaşlar 60 dakika hiç bir varlık gösteremedik Neyse ki Muçi "sizin yapacağınız işe." dedi öyle bir gol attı tabir caizse bizi rezil olmaktan kurtardı hoş bu sözün bu sene fazlasıyla revaçta olduğunu düşünebilirsiniz ama Kırklareli bizden çok daha derli toplu gözüktü dün. Beşiktaş'ın seviyesi Amir Ersin Onur Tayfur gibi işe yaramazlar ile sahaya çıkmak değildir şayet onurun dünkü performansı futbolcu mesleğine hakaret sayarım. Beşiktaş daha fazla yıpratılmadan Adalı'nın vasatsever zihniyetinden kurtarılmalıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Renklilerin taraftarları kendi genç topçularına ne olursa olsun destek veriyor. Buraya gelip özkyanaktan gelen çocuklara çöp poşeti atan var. Ayhan'ın top sürmeyi bilmeyen bebelerini bile yere göğe sığdıramıyor millet. 3 5 tane futbol duayeni burada, x'te bizim çocuklara sallayıp duruyor. Bu çocuklar da sosyal medya kullanıyor. Denk gelip bunları okudukça morali bozulacak sizin gibi scout31 tayfa da topçu çıksın diye bekleyecek
-
Transfer sezonunun 24. günü:
Gelen oyuncu: 0
Giden oyuncu: 1
Kiralık gönderilen oyuncu: 3 Resmi siteden ilgilenmiyoruz diye açıklama yapılan oyuncu:2 Beşiktaş kongresi böyle bir süreç yaşamak için %70 oy verdi.
Amir süper oyuncu mu? Değil ama Musrati de bize uymuyordu. Eğer Amir geldiğinde biraz toparlanırsa oyun benim için sorun yok. Temassız oynayan 6 numara bize lüks. Adamın tek olayı pas ama pas attığı adam topa basıp geriye dönüyorsa sabaha kadar pas atsa ne olacak?
Amir salih bizim takimin oyuncusu olmasada eldekiler icinde en iyisi..daha iyileri gelene kadar simdilik bunlara mecburuz.
Şu göztepenin başına gelenler bize niye gelmez. Satılsın şu klüp artık
Emil breivik haberi düştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaşar kemal uğurlu hakemliği bırakmış. veliaht olarak kadir sağlamı seçmiş.
Uğursuz yaşar kemale hakkımız haram olsun bırakmış hakemliği malum camianın kadrolu hakemi Florya'da hüzün hakim.
Beşiktaş yönetim’i Emil Breivik için kulübü molde’ye
Kiralık + satın alma opsiyonlu teklif yapacak diyorlar duyumcular 1 haftada bununla zaman geçer sonra zaten transfer dönemi kapanıyor.
Alev toplu mu 🔥
x (formerly twitter)
KAAN GEDİK (@ekgedik1903) on Xhttps://x.com/ekgedik1903/status/1887041942183190987
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
GS nin hakemliğini yapan Kadirde hakemliği bırakacak her maç Kadir Sağlam her Kadir Sağlam yürümez sülalesindeki para akışını izlesinler her şey ortaya çıkar
Özellikle işletme üzerinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Şubat 2025; 13:28:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X