Bu muhabirlerin, duyumcuların devri kapandı. Bir bilgileri olsa son iki transferin en azından kıtasını söylerlerdi. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2645. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İzlediğim videoda ki kesitlerden bana Hamsik'in gençlik zamanlarını hatırlattı oyun tarzı olarak. Umarım onun kadar potansiyelli bir oyuncu olur ve katkı sağlar. Defansif açıdan da sert bir oyuncu gibi. Gedson'la birlikte rakiplerin başına bela olabilir bu yönden.
Gurbetçi bir oyuncu da alsaydık iyi olacaktı. Yerli oyuncu durumumuz çok büyük sıkıntıda. Bek ya da kanat bölgesine birileri gelir umarım transfer kapanmadan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemin ederim mizahta bir numarayız. Aklımızı kaybetmemek için her şeyi mizaha vuruyoruz. Twitter’da baya güzel paylaşımlar var. K7 olsun Elan olsun tam kudurtucu futbolcular. Bu isimlere güzel müzik ayarlamak lazım. Rakibi psikolojik olarak etkileyecek oyunculara hasret kaldık. Paylaşımın altı güldürdü baya
https://x.com/haberkartali/status/1888943540027146702?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başkan Serdal Adalı , Gedson Fernandes’in bonservisinin tamamını almak için görüşmeleri başlattı.
"Murat Özen"
Gedson gitsin diyenleri üzecek haber geldi
-
biraz geç oldu transferler herkes tepkide gösterdi ama güzel oldu bence gelenler. Yazın daha güzel şeyler olur umarım. Sahada savaşan fizik olarak güçlü bir takım görmek istiyorum.
-
1 forvet iyi olurdu.
İmmobile bitik.
Sol bekede ridvani geri alsak iyi olurdu
Keşke sürpriz bir ayrılık daha olsa da 1 tane de forvet indirseler cidden Immobile futbolu bırakmış kafası futbolda filan değil.
Gedson'un bonservisinin kalanını almak da bizim için çok kritik bir hamle olur yarısına 6m verdiler bari 3-4 birşey daha verseler diğer %50'yi alsak da ona satıldı buna satıldı yarısı bize gelenin yarısı bankalara kalan da Benfica'ya gitti eziyeti bitse.
Bu arada Gurbetçi 1-2 oyuncu daha indirseler muazzam olur en azından Rıdvan'ı geri alsınlar bari.
-
Yaza satış var o zaman.
Çok para istiyorlarmış birde opsiyon zaten sakatlık sorunu var
Keny Arroyo: "10 numarayı giymek ekstra bir yük getiriyor gibi yorumlanabilir ama ben korkmuyorum. Bu çok güzel bir sorumluluk. Bunun üstesinden gelebileceğimi biliyorum.
Taraftara mesajım; ben buradayım, bana güvensinler. Bunun sonuçlarını sahada görecekler."
yerli rotasyonu için 1-2 tane gurbetçi indirsek bari.
-
Masuaku ile yollar ayrılıp sol bek gelse bir tanede keşke
ox ve masuaku ile birşeyler düşünüyorsa hoca işimiz yaş. Bunu birilerinin söylemesi lazım hocaya
-
ELAN RİCARDO (Yaş 20 Orta saha) Beşiktaşta
2 Milyon euro bonservis + %10 satış payı
Yıllık 600 bin euro
4,5 yıllık anlaşma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Şubat 2025; 18:56:50 > -
Takımda santrafor ŞART
-
maaşı baya az keşke 6 milyonluklardan çıkabilsek bu yeni gelenlerinde moralleri bozacak bizim sahada gezen forvet
-
Geçen yazdım bir daha yazayım; gedson gidince "orta sahada koşan, dripling yapan, dikine giden tempolu adamımız yok"quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X