Gedson'dan çok iyi sağ bek olur. Denenmesi lazım ama oyuncuyu ikna etmeye de bağlı bu. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2647. sayfa)
-
-
Gedson şu an için konuşulacak son isimlerden. Ancak yazın konuşulması gereken ilk isim olmalı. Gedson olduğu sürece bu takım göbekten organize atak geliştiremez.
-
kimler gitti ?
-
Fenerbahçe ve Galatasaray Morata | Talisca | Skriniar Gibi üst düzey "Bilinen" transferler yaptılar ve sonuç olacaklar biz kimsenin tanımadığı adamları aldığımız için ligi ilk 5 içerisinde bitiremeyeceğiz ve Türkiye Kupası da gidecek Kupadan elenince kimse Scout transferi falan konuşmayacak dolayısıyla Beşiktaş'ın başkanlık makamı daha fazla hak edenlere geçecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 transfer az bence.
forvet ve stoper de alınmalıydı
-
Diğer ülkelerde transfer bitsin akşam pazarı olur dedik ondan da bişi çıkmıyor, Türk de çıkmıyor, yabancı da gönderilmiyor.
“Transfer yapma” biraz yanlış anlaşılmış yönetimde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mayıs'ta nasipse Adalı gidecek.
Evet bek olarakta denenebilir. Hoca isterse oynatır aslında onun iknası olur bir şekilde, aynı şekil Rashica mesela kanattan daha çok iş yapar sağ bekte
Yerli olunca nasılda hemen basına düşüyor 😂 Ankaragücü kendi vermiştir haberi
Ankaragücü sözleşmeyi uzatıp bize yada başka takımlara verebilir diyorlar. Ankaragücü ucuza oyuncu vermez.
Yönetim hayal görüyor Beşiktaş'ın gerçekleri her gün yönetimin yüzüne tokat gibi çarpacak her olumsuz sonuçta Scout transferi hedef olacak her başarısızlıkta YÖNETİM İSTİFA seslerini duyacaklar Mayıs'a kadar her gün eleştirileri yemek durumunda kalacaklar Beşiktaş şuan bur bir başkana sahip değil Mayıs'a kadar olmayacak da.
Arroyo ricardo gedson rafa hatta rashica. Çok fazla alana oynayan adam aldık. Herkes topla gitmek isteyecek. Sahaya akıl koyacak oyun kuracak yeri geldiğinde tempo ayarlayacak adamlar lazım. Bu takıma pivot santrafor ve q7 yada prime ghezzal ayarında bir sağ kanat kesin lazım…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adalıcı arkadaşlar bana şunu izah etsin bakalımx (formerly twitter)The ATİBA ⚫⚪ (@Theatiba10) on Xhttps://x.com/Theatiba10/status/1888969304827134134
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Transfer transfer ne yapacak abi adamlar, deli paralar verip adam mı alacak o da yetmiyor bide adam göndercen onunda parasını verecen, kendinizin başkan olsa yapamayacağı şeyleri bekliyorsunuz, adamın elinden geleni yaptığını düşünüyorum, inşaallah Allah da yardım eder, sezonu iyi bi yerde bitiririz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 10 Şubat 2025; 21:12:46 >
Bence para harcamaya gerek yok.fifa soruşturma başlatıyor bu sene hic bir turk takimi avrupa ya gidemeyecek.
Gençler le devam etmek mantikli
Hiç sanmıyorum Fifa'nın öyle bir şey yapacağını, bizim Tff'nin limitlerini bile takmıyorlar sarışın kardeşler. Kitabına uydururlar yine.
-
keny arroyo transferine ısınamamıştım ama ricardo muhteşem transfer. ama yönetim önceliğini belirlemeli ve taraftarın gazına gelmemeli. bu takımın merkezi çok zayıf. stoperler zayıf. orta saha zayıf. santrafor zayıf. asıl başaramama sebebi de bu. demirspor'a, sivas'a, kırklareli'ye falan pozisyon verme sebebin kanat değil. merkezde top tutamaman.
beşiktaş kontra takımı olamaz. olursa mutlu yaşayamaz. ricardo dengeli bir 8 numara. uzun topu ve şutu azaltırsa korkunç verimli bir adam olur. ama potansiyelli bir oyuncuyu sadece almak yetmez. onu oynatabilmek de gerekir. bunu da hiçbir türk takımı başaramıyor. umarım beşiktaş bunu da başarmaya başlar da gönlümüzce bir porto yaratırız şu ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterCrouch -- 10 Şubat 2025; 21:32:30 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorveçliMühendis -- 10 Şubat 2025; 21:34:29 > -
Gerçekler ağır geliyor olabilir isterse bütün forum engellesin çok umrunda değil ben doğru bildiğimi yazmaya devam edeceğim sen mızmız olmak dersin ben "Kaliteyi Talep Etmek." derim öyle bütün futbolcuları genç alınca şampiyon olmayacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 10 Şubat 2025; 21:36:50 >
Gedson'a gelene kadar sağ beke ilk devşirilmesi gereken adam Rashica bu takımda. Birebir adam geçme gibi bir sorumluluğa girmediği için geriden hızı ve temposuyla sağlam bir bek oyuncusu olabilir. Rakibini geçemeyen kanat oyuncusu olmaz. Hani Olcay gibi oyun zekası ve bitiriciliği nispeten yüksek olsa okey dersin de hiç çekilmiyor bu haliyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X