Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bülend , HK-416 , aydancan Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.360
Cevap
242
Favori
1.129.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 26572658265926602661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Necip ile sözleşme uzatmak da nedir? Şu vasatliktan kurtulamiyoruz bir türlü, sanki bedavaya oynuyor da sözleşme uzatılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theKing_ kullanıcısına yanıt

Baska ulkede olsa yol camianin çocuğu yok gorev adami derler mi saka gibi vasat adam birde para kazaniyor bu ulkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keny Arroyo'nun annesi Silvia Alvarado: "10 numarayla ilgili olarak, birçok yorumcunun söylediğinin aksine o istemedi. Oğlum, 10 numarayı talep etmedi, 7 numarayı istedi. Kulüp, ona 10 numarayı vermeye karar verdi.

Kendisiyle gurur duyuyor. Bana 'Anne, elimden gelen her şeyi yapmalıyım ve kendimi kanıtlamalıyım. Bana 10 numarayı vereceklerini hiç beklemiyordum ama bu numaraya layık olacağım. Sahada fark yaratacağım, anne' dedi."

Sercan Dikme: Keny Arroyo, Beşiktaş yetkilileri ile yaptığı görüşmede "10 numaralı formayı giymek istiyorum" demiş. 10 numaranın ağırlığı Beşiktaşlı idareciler tarafından anlatılmış, o da "ben hallederim" demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizps3 -- 13 Şubat 2025; 11:24:18 >
  • Necip hiçbir zmaan başladığı günün ilerisine gidemedi ama hiçbir zaman da mücadeleden kaçmadı. Böyle adamlar kulüp için simgedir. Vasattır değildir bilemem ama bazı isimler yetenekten öte mücadeleyi, ruhu temsil eder.

• cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Annemiz Silvia Alvarado hanımefendiye inanınıyoruz. Ötekine değil.

• cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Sercan kadar kolpa adam daha yeryüzünde yok her yerde engelledim bu sefer forumda karşıma çıktı Kurtuluş yok mu şu kelden

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
  • Bizden başkası bu numara işini konuşmaz zaten. Muhabirlerimiz falan çok orijinal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

ah o avrupa maçlarında gördüğümüz kırmızılar çalınan şaka gibi penaltıların yanında bu o kadar da kötü durmuyo

lewandowski nin vidaya ayağını takarak hakeme yedirdiği kırmızı kart

ilhanın iki sarı karttan kırmızı görmesi

abubakarın olympiakos maçındaki kırmızısı hepsi yapmıycan abi öyle olmuştu.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonsporınstagram
    Olay BEŞİKTAŞ on Instagram: "NOSTALJİ| (5 Kasım 1997) Göteborg - Beşiktaş maçında verilen "Saçma" penaltı kararı sonrası kalecimiz Marjan Mrmić kırmızı kart görmüştü. Penaltıda kaleye geçen Fevzi Tuncay ise penaltıyı kurtarmıştı... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⚫⚪Diğer Sosyal Medya platformlarında ki hesaplarımızı da takip etmeyi unutmayın lütfen => Her yerde @OlayBesiktas ⚫⚪ #beşiktaş #olaybesiktas ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬"
    https://www.instagram.com/olaybesiktas/reel/DB-p5CtoO3P

bu pen6 bize çalınsa herkes-eline koluna hakim olucan kardeş, profesyönel futbolcusun son dakika takımına verdiğin zarar, şu kadar gelirden etti takımı diye uzar da uzardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: qaan77

ah o avrupa maçlarında gördüğümüz kırmızılar çalınan şaka gibi penaltıların yanında bu o kadar da kötü durmuyo

lewandowski nin vidaya ayağını takarak hakeme yedirdiği kırmızı kart

ilhanın iki sarı karttan kırmızı görmesi

abubakarın olympiakos maçındaki kırmızısı hepsi yapmıycan abi öyle olmuştu.

ınstagram
    Olay BEŞİKTAŞ on Instagram: "NOSTALJİ| (5 Kasım 1997) Göteborg - Beşiktaş maçında verilen "Saçma" penaltı kararı sonrası kalecimiz Marjan Mrmić kırmızı kart görmüştü. Penaltıda kaleye geçen Fevzi Tuncay ise penaltıyı kurtarmıştı... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⚫⚪Diğer Sosyal Medya platformlarında ki hesaplarımızı da takip etmeyi unutmayın lütfen => Her yerde @OlayBesiktas ⚫⚪ #beşiktaş #olaybesiktas ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬"
    https://www.instagram.com/olaybesiktas/reel/DB-p5CtoO3P

bu pen6 bize çalınsa herkes-eline koluna hakim olucan kardeş, profesyönel futbolcusun son dakika takımına verdiğin zarar, şu kadar gelirden etti takımı diye uzar da uzardı.

Mal hakeme bak, lan faul bile yok, onu da gidip yanlış adama gösteriyor, gülmekten öldüm öküz ya

• Fatih Doğan; Arrayo'ya Yıldırım Demirören sponsor olmuş diye haber girdi ama tabii sadece 2 milyon Euro'luk kısmına sponsor olmuş herhalde bari hepsini verseydi.

• Sercan İle Fırat, Beşiktaş’a düşmanlardır. Başka hangi camianın gazetecileri bonservisi maaşı sürekli dile getiriyor? Hangisi yalan yanlış haber sallıyor yeni transfere? Takım, kaostan kurtulsun ekmekleri kalmadığında hemen karıştırmaya başlarlar. Adalı yönetimi bunlara transfer isimlerini sızdırmadı ya salak saçma haber paylaşıyorlar. Çocuğun annesi çıkıp yalanlıyor da utanmıyorlar.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor 

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor
  • Halil Umut Meler, Türk ün gücünü Avrupa ya da kanıtladı

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonsporwww.cumhuriyet.com.tr
    Halil Umut Meler'e büyük tepki: 'Dehşetin hakemi'
    https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/halil-umut-melere-buyuk-tepki-dehsetin-hakemi-2299244
  • ✅ Fırat zaten Fenerbahçe çıkışlı muhabir. Sercan'ın bir komik gif'i var yorum silinir diye paylaşım yapamıyorum 😁 Bana sıkıntı veren Adalı'nın İsmail Er'e "İsmailciğim" diye hitap ederek basın toplantısında baş köşeye oturtup soru sorması. Gökhan Dinç Orhan Yıldırım gibi parazitlere parazit diyeceği yerde dün kendi taraftarına Parazit diye hitap etti demek ki burada birşeyler yanlış. Fırat Sercan Orhan Gökhan gibi sözde muhabir Beşiktaş düşmanları baş tacı ediliyor ama Voleybol şubesinin rezilliği konusunda dert yanan Taraftar parazit.

• bu arada bir anda medyaya salınan Kenny Arrayo'ya Yıldırım Demirören sponsor oldu haberleri boşu boşuna yapılmıyor belli ki Mayıs'ta adaylık düşüncesi var Bir anda oy pusulasında Çebi'nin yönetimin içerisinde bulunacağı Yıldırım Demirören ismi görebiliriz. Fikret Orman aday olmazsa eğer Emre Kocadağ falan da gaza gelip yönetime girer.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Valla benim Beşiktaş'a zarar veren gazeteciler listesinde İsmail Er, Orhan Yıldırım ve Gökhan Dinç var.

Fırat ile Sercan bence daha çok şeffaf olmaya çalışıyorlar.

• Şimdi bu toplam maaş yıllık mı yoksa 4.5 yılın toplamı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Toplamı. Yani yıllık 600-800 civarı. Bu arada Demirörenin aday olacağını sanmıyorum. Adalı ile araları iyidir. Ona karşı aday olarak çıkmaz. Transferlere sponsor olmuş olabilir. Bunda bir sıkıntı görmüyorum keşke daha çok para verse kulübe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myparcae -- 13 Şubat 2025; 16:46:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26572658265926602661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.