Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 25 Subat 2025 - 15:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.153
Cevap
243
Favori
1.159.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27522753275427552756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnşallah diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonun en iyi ilk yarısı olabilir.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 25 Subat 2025 - 15:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eyüp zaten düşüşe geçmişti yenip üstlerine çıktık Samsun kaldı önümüzde rakip onlarda böyle puan kaybı evresine girer yakında onlarıda geçeriz

• Bugün Eyup'mu kötüydü yoksa biz mi iyiydik anlayamadım. 3 puan alacağımızı sanmiyordum ama takım öyle bir futbol oynadı ki maçı 5 ya da 6 golle bile bitirebilirdik. Bireysel olarak ise beğenmediğim tek isim Immobile oldu. Joao Mario ise şaşırtmaya devam ediyor. Bugün de müthişti.

• Kamece kullanıcısına yanıt

Yedigimiz golde de Swenson la ikisi uyudu macin başında

• mitescere kullanıcısına yanıt

Bu da 2. yarı (semih oyuna girip forvete geçtiği an)

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 25 Subat 2025 - 15:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ
  • Joao Mario: "Saha içinde takım organizasyonu olarak bir şeyler değişti. Daha kompakt, daha birlikte oynuyoruz. Oyuncular, bireysel oynadıkları zaman işler zorlaşıyor. Ben de takım birlikte oynadığında daha iyi bir oyuncuyum." Adam haklı gibi biraz haksızlık etmişiz Mario'ya gibi geliyor

• pesclass kullanıcısına yanıt
    Başkan bunu söylemekte geç bile kaldı çok daha erken ifade etmeliydi. Türk hakemleri Türk futbolunun Kanseridir bu kanseri Türkiye'den ve futboldan söküp atmak lazım.

• Joa Mario orkestra şefi gibi yonetti takimi oyuna yön verdi devam böyle krall

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Zaten sorunumuz gol atmak.fenerle gs ile aynı gölü yemisiz ama atamamisiz.
    Burdakiler hala semih wonderkid desin dursun iste..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 21 Şubat 2025; 22:21:58 >
  • İzinden gidiyor tebrikler ole hocam

• Myparcae M kullanıcısına yanıt
    Görmek ile bakmak arasında fark var. Görmek istemiyor. Göz görmeyince gönül katlanırmış.

• Aylar yıllar sonra iyi oynayarak kazandık gözümden yaşlar akacak vallahi. Rakip zayıf olsa bile ki ADS'ye yenilmiş takımız iyi oynayıp galibiyet almak çok güzel. Solskjaer gelince saçma bulmuştum ama adam hem gerçekten takıma bir şeyler katıyor hem de takıma yakışıyor. İnşallah birlikte çok başarılı oluruz.

• farkettiniz di mi kaldırdı!

Semih i diyorum yahu, kafasını kaldırdı.

• Arroyo nun şutu goldü top gitti rafa ya çarptı 🙂 Bu çocuk Beşiktaşta güzel goller atacak gibi..

• Malum takımın isimi MAYDANOZspor olsun mu yakıştı bence

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 25 Subat 2025 - 15:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ Kuru limondan çıkan su bu, etrafına iki topçu koysan iki katına çıkardı bu rakam.

• Başkanınıza helal olsun. Malum camia gibi kalabalıkta farklı tenhada farklı davranmayıp yabancı hakemi kendi maçlarına da istediğini açık açık medyanın önünde söyledi. Kesinlikle destekliyorum derbilerimizi yabancılar yönetsin. Ellerinden gelirse tüm maçları yönettirsinler.

• Adalı'nın maç sonu açıklamaları çok iyi. Bir an Fikret Orman konuştu sandım. Bizim Gs ve Fb maçlarına da aynı hakemi istiyoruz dedi.

• 
Sayfa: önceki 27522753275427552756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.