Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (8. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil
5 sn
41.486
Cevap
228
Favori
884.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında şimdiki süper kupanın muadili ama garip bir şekilde sayılmıyor.

• Bu ligde yabancı hoca başarılı olamaz ligi tanıyıp aksiyon alana kadar atı alan Üsküdarı geçiyor ayrıca yabancı hocaya gösterecek sabır ne taraftarda nede medya da var bu ligden faiorili geçti dönüp bakmadık bile gerçi büyük takıma gelseydi bile hemen yerdik hocayı

Neyse benim tek tercihim var ilhan palut

Yabancı olacaksa da kurban kurbanov
  • MAF10 kullanıcısına yanıt

Saçma, ben sayılıyor diye biliyordum onu da. 1999 lig ve kupa şampiyonu GS ile lig ikincisi ve kupa finalisti BJK arasında oynanmış bir kupa sonuçta. BJK bu konuyla alakalı resmi bir başvuru yapsa kabul ederler muhtemelen de gözden kaçmış olabilir.

• BJK kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum iyileşmiş bir futbolcuyu göndermek aptalık olur bugün almaya kalkış 10 milyon euronun üzerinde bulamazsın

• Aylar öncesi söyledim bu kadro dısında o zamanki sartlarda en ıyısı buydu bunun dısında bir şey beklemeyin demıstım dedigimde oldu

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor
  • bu arada konusulması gereken tek şey transfer scout ekibi yok mu bu takımın forumda bir arkadas konu acmıs genc yetenek parlayacak oyuncuları neden gidip işi bitmiş oyuncuları dolduruyorki burası toplama kampımı mı?

Beşiktaş yapılanması olan bir takım ya herrü ya merrü en azından scout ekibi ile genc bir kadro kurulur baksınlar corinthinas palmerias gibi takımlardan bir sürü oyuncu var takım baya baya degismeli bu yuzden toplama ordan burdan işi bitmiş ama devasa maaş istenen oyuncularla olmaz bu takımın buna bütçesi yok

Senın as kadron yok ustune as kadronun harici rotasyon oyuncun yok hiç bir bölgede alıyorsun tutup bahtiyarı stopere cekıyorsun semihi alıp kanata bındırıyorsun forver arkası alıyorsun onuru sağ kanata zımbalıyorsun ne alaka arkadas sız bu kadronun neresıne oyuncu bulcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 28 Mayıs 2024; 21:56:42 >
  • Mou hocaya harcanacak yaklaşık 40 milyon euroyla 4 5 tane 10 milyon euroluk oyuncu alınır. Bana kalırsa biliç gibi geçiş dönemi yapılanma hocası almak gerekir.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Ghezzal iyileşmedi ki. Serdar hocanın açıklaması var Ghezzal, Fransa’ya gidip iğne olmuş maç öncesi.

Kaldı ki adam sürekli sakatlanıyor. Duygusal yaklaşmaya gerek yok Ghezzal devri kapanmalı.

• ÖZEL | Beşiktaş yönetimi, teknik direktör konusunda Razvan Lucescu ve kulübü PAOK ile temasa geçti.

Razvan Lucescu’nun PAOK’la devam eden sözleşmesinde “teklif gelmesi” halinde çıkış maddesi şu şekilde:

• Avrupa’nın 5 büyük liginde mücadele eden bir takımdan teklif gelmesi durumunda, 2 milyon euro
    • Avrupa’nın 5 büyük ligi dışında mücadele eden takımlardan teklif gelmesi durumunda, 4 milyon euro

📰 Sercan Dikme

İyi mi?
  • Diğer çöpler neyse de Masuaku neden gönderiliyor?
  • Takım kupa maçına mental açıdan çok iyi hazırlanmış gerçekten. Tekniğin taktiğin yetmediği yerde özellikle bizim gibi ülkelerde gaz da çok önemli hale geliyor.
    Bu sezon aynı hazırlığı her maç öncesi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 22:6:30 >

• Ghezall denen oyuncunun bir bastonu eksık hala tartışanlar var neyını tartısıyosun konuyu gereksız şişiriyorsun

• Razvan Lucescu yu istiyorum

her türlü şartlar ayarlanıp getirilmeli

Beşiktaş la çok büyük başarılar yaşayacağını düşünüyorum

• Güle güle ghezal
  • Razvan Lucescu olursa yanında Mircea'da danışmanlık yapar oldukça iyi olur. Shakhtar'a kurdukları düzen yıllarca taşıdı onları oyuncu ağları çok derin yeniden yapılanmamız gerekirken çok uygun bir aday.

• Açıkçası Mou ya da Zidane gibi adamlardansa ben de Razvan'ı tercih ederim. Gelsin babası gibi bir de o tokatlasın şu sarışınları burada. Sağlam bir yapılanma ile şampiyonluğada oynatır bizi. Ali Ece'nin dediği gibi Mou'ya o kadar para dökeceğine sağlam kadro kurarsın. Bizim en çok ihtiyacımız olan şeyde bu şu anda. Daha önce çok kez dediğim gibi yabancıda ilk adayım Knutsen ama Razvan'da bu görevi fazlasıyla görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 28 Mayıs 2024; 22:32:41 >
  • Mourinho'nun Aziz'e yüksek maliyetli masrafı amaçlanıyor bence bu paraları zaten vermez bence Hasan Arat 30 milyon Euro varsa kadroyu adam etmeye harcamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Mayıs 2024; 22:41:39 >
  • Belli ki Sergen olmayacak.
    Şenol bence son alternatif.
    Çağdaş atan olmuyorsa nuri falan hikaye razvan lucescu gelsin belli basarisi var disiplinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 28 Mayıs 2024; 22:50:53 >
  • Yallah kümeye

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor
  • Nuri'yi bende istemiyorum bizim maçlarda hep şekilden şekile giriyordu o yüzden ısınamıyorum bir türlü

gelirse gün boyu gömecek değilim tabii. Destekleriz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.