Katar'da oynanacaksa Aralık veya gelecek yıl Ocak ayı Burada oynanacaksa Ağustos başı... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 29 Mayıs 2024; 12:9:52 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (10. sayfa)
-
-
Birkaç sene önce yeniden yapılanma kredimiz vardı. O krediyi Valerian Ismael ile harcadık. Artık garanti zamanı.
-
Keşke bu işin garantisi olsa, bakınız ---> Fenerbahçe
-
-
Hangi ay oynanırsa oynansın ancak vatanımızın dünyaca ünlü statları varken , Arabistan ülkelerinde oynanması tamamen anlamsız. Umuyorum ki her iki takım da gereken hassasiyeti gösterip ,bu teklifi yapacak yöneticiyi red edecektir..
-
-
Razvan lucescunun ismi geçtiği için paokun bu sene attığı gollere bakayım dedim. Biz o pozisyonları bitirmeyi bırak o pozisyonlara girecek oyunculara bile sahip değiliz. Efsane bir sezon geçirmişler gerçekten. Şunu net şekilde söyleyebilirim. Paokun oyuncuları gerçekten hızlı. Biz o kadar yavaş bir takımız ki şu kadronun tamamen yenilenmesi lazım. Ayrıca adamın sözleşmesi hala devam ediyor bildiğim kadarıyla. Yunanistan birincisi şamp ligine gidiyor mu emin değilim ama adam niye gelsin ki buraya onu anlamadım. Kurulu kadrosu var Avrupa’da da oynayacak. Bana yalan haber gibi gelmeye başladı Razvan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim futbol görüşüme göre bu takım seneye yarışmacı olamaz. umarım yanılıyorumdur ve seneye yarışmacı olur beşiktaş.
yanılmadığım senaryoda ise yönetimin büyük bir yanlışı olduğunu düşünüyorum.
eğer seneye yarışmacı olmayacağımız yönetimce de biliniyor ve hamleler buna göre yapılıyorsa bence kesinlikle taraftara bu anlatılmalı. seneye şampiyonluk senesi olmadığı belirtilmeli. feda sezonunda bu yapıldı.
beşiktaş tarihinin en kötü yönetimlerinden birini gönderdi ve hasan arat yönetimi bu yönetimin yerine geldi. işleri kolay değil. kadro neredeyse sıfırlanmalı. çok borç var. rakipler siyasi desteklerle ittiriliyor ve sen tam karşısında duruş sergiliyorsun (yanak okşatma muhabbetleri vs.)
ben taraftarın seneye başarı bekleyeceğini hiç düşünmezdim ama baya baya şampiyonluk planları yapılıyor, olmadığı senaryoda da hesap sorulacağı söyleniyor.
eğer yönetim de başarı geleceğinden eminse doğru yolda. yok seneye bir geçiş evresi düşünülüyorsa ve bu kelle almaya hazır taraftara anlatılmıyorsa çok büyük yanlış içindeler. yapılanma adına doğru hamleler de yapsalar biri gelir musrati kötü oyuncu der seni eleştirir. eğer seneye bu kadro yarışmacı hale getirilemeyecekse ve yönetim bununla ilgili umutlu değilse bir an önce taraftarla iletişimi kurup bunu söylemeli.
-
Yunanistan 20. sırada ve şampiyonu bu yıl 2. önelemeden başlıyor.
Büyük ihtimalle Avrupa Ligi Play-off rakiplerimizden biri olacak.
Razvan Lucescu press konusunda çok kararlı. Stoper tandemini iyi seçip teslim eden takıma hücumda, orta sahadaki mücadelede, pas oyununda çok şey katacaktır.
Neden bizi tercih etsin derseniz, babasından gelen sempati ve tavsiye olabilir, daha iyi maaş ve daha fazla ülkede yayınların izlenmesi gibi avantajları tercih edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 29 Mayıs 2024; 14:20:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toptan takım değişmeyeceğine göre eldeki malzemeden verim alabilecek, sistem takıntısı olmayan daha önceleri enkaz kaldırmış hoca lazım zira ismi daha önce yazdım.
Yönetim bazından bakarsak şampiyon olacak takım diyorlar ama 80/90 mılyonu bulur o iş. Takım içi gençleştirme, yapılanma olmayacağınıda hesaba katarsak. Orta karar bir takım kurulup (5/6 transfer) başa döneriz.
Konu hayırlı olsun. inonu88 arkadaşımızı islama davet ediyorum Bu kadar kötü sezon hatırlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Mayıs 2024; 15:5:59 > -
Razvan Lucescuya okeyim ben. Paoku sampiyon yapmak Trabzonu sampiyon yapmaktan zordur.
-
Bu sene de kötü sonuçlar gelirse, başkanlık seçiminde Arat’ın işi çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
razvan paokda kalmaya devam edecekmiş, razvan konusu kapanır, çağdaş atan - sergen - şenol üçgeninde döneriz , bonus nuri. Benim şahsi fikrim Çağdaş atan
-
Semih için Arsenal 30 milyon euroluk teklif haberleri var..4 yıllık anlaşma yapılacak deniyor..Biraz zorlasalarda 40 milyona versek..
-
Barcelona Flick'i açıkladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Destekliyorum..olmadı plase Çağdaş Atan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 29 Mayıs 2024; 15:27:2 > -
Umarım Süper Kupa'yı da alıp 2024/2025 sezonuna güzel bir giriş yaparız.
Öncesinde teknik direktör ve kadro yapılanmamız nasıl olacak, bunu çözmemiz lazım. Semih'i iyi bir paraya satarsak güzel bir kadro kurabiliriz gelen para ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 29 Mayıs 2024; 15:30:49 > -
Takımın modunu düşüren, negatiflik saçan vasıfsızların tamamı gitmeli. Neşteri tam vururlar umarım.
Çeyrek, yarım neşterin bize hiçbir faydası olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 29 Mayıs 2024; 16:9:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetim ve başkan şampiyonluğa oynayacak takım kurulacağını söylemişlerdi bir kaç kez. Önünde seçim varken başarılı olmayı isteyecektir. Yoksa Mou, Zidane gibi isimlerin peşinde koşmazlardı. Bilic'in ilk dönemindeki gibi mütevazı bir kadro kurulacak olsa zaten devre arası Muci ve Musrati'ye o kadar para vermezlerdi. Maddi yönden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
İşin bir de şöyle bir yanı var. Çok kötü bir sezon geçirdik evet, tarihimizin en berbat sezonuydu belki de. Bu yüzden bir çok arkadaş şampiyon olamayız diye düşünüyor ancak bunu daha önce yapan takımlar oldu. Gs 13. olup ertesi sene şampiyon oldu. Leicester City gibi takım Championship'den gelip Premier lig de şampiyon oldu. Daha örnek veririm ama uzamasın. Kısacası doğru teknik adam ve kadro ile yine şampiyon olabiliriz. Kimse enseyi karartmasın. Burada en kritik olay doğru verilecek kararlar. Başkan'a çok iş düşüyor. Hüseyin Yücel biraz paranın gücüyle fazla uçup kaçıyor, sadece ismi var diye teknik direktör getirilirse hüsran yaşayabiliriz. Bu konuda ben en çok Hasan Arat'a güveniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Razvan Lucescu'nun babası gibi bir teknik direktör olacağını bilsem gözüm kapalı 5 yıllık sözleşme imzalarım. Paok'la Yunanistan'da şampiyon olabilen hoca Türkiye'de Beşiktaş'la şampiyonluklara ambargo koyar. Şahsen Mourinho gibi para kazanmaya gelecek biri yerine başarıya aç bir yabancıyı tercih ederim. Hem babasından dolayı Türk futboluna ve hakemlerine de yabancılık çekeceğini sanmıyorum.
Yerli olarak ise Çağdaş aklımı çeliyor. Başakşehir'de müthiş başarılı oldu. Sergen'in son aylarında gitmesi yönünde çok mesajım olmuştu ama seneye yepyeni bir kadroyla oynayacağız ve Sergen bu kadroyu idare edebilir.
Yani Razvan, Çağdaş ve Sergen üçlüsünden herhangi birinin Beşiktaş'ı şampiyon yapacağına inanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X