Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor (11. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil
5 sn
41.573
Cevap
230
Favori
886.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanında ilkyardım işaretli olanlarla ilgilenelim hemen.

• Yeni konumuz hayırlı olsun. Yorumlara göz attım da hala Sergen veya Şenol isminin geçiyor olması çok üzücü.🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor 

• erAn_ kullanıcısına yanıt
    Varane iyileşti, son maçta az da olsa oynadı, haftasonu da kupayı aldıkları maçta 90 dk. oynadı. Bize de ekmek gibi su gibi lazım.
    Rabiot buraya gelmez. Gerisine de Allah kerim deyip dalmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 29 Mayıs 2024; 19:4:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 21 Aralık 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Alanyaspor
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Razvan lucesu daha iyi zaten.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Valla yabancı olarak ben de onu istiyorum ama onun da 4 milyon bonservisi var, bir de bırakıp gelir mi Yunanlar çok seviyor adamı, doğal olarak bırakmak istemezler.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Yunan ligi bizim lige benziyor bence o adam iş yapar normalde ben yabancı hoca karsitiyim.

En iyi yabancı hoca geleceğine yerli çağdaş sergen senol daha iyi olur düşüncesindeyim ama razvan iş yapacak gibi.

• 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Oceanic815 kullanıcısına yanıt
    Ben bizim ligin İspanyol hocalara uygun bir lig olduğunu düşünmüyorum.

Her zamanki gibi ağır kalacağımız belli olmaya başladı..Conte, Flick, Mou hayalleri dağıldığına göre ,gerçeklerşe yüzleşmenin vakti geldi de geçiyor..Terzic filan da gelmeyeceğine göre..Dişe dokunur bir Razvan Lucescu kalıyor zaten ,o da olmazsa dönecekler dolaşacaklar Sergen Yalçın a kalacaklar ki onun kabul edeceği de garanti olmayacaktır. Çağdaş hocayı da beğenen isteyen biriyim ama adam neden Başakşehir deki güçlü konumunu bıraksın?? çok cazip tekliflerle gidilirse belki..geriye Nuri şahin ve İlhan Palut kalıyor ki bence bunlar S.Yalçın ve Ç.Atan a göre bir alt klasman hocalar daha kendilerini kanıtlamaya zamanları var.Şenol un getirilmesi ise mantık dışı ve belki de yönetimi kendi kendine düşürecek son hamle olur..Sorar insanlar senin ANÇ denilen çapsızdan farkın bu muydu diye?? .Velhasıl bir an önce çözülmesi gereken bir belirsizlik devam ediyor..Çözülene kadar da her hafta hatırlatacağım..Geçmiş acıların yaşanmaması için bir an önce gerçek bir hocaya imza attırılmalı ve hoca gelmeden en basit transfer bile yapılmamalı. Şu an takım için de yönetim için de en kritik eşikteyiz..Hatasız tökezlenmeden aşılması gereken bir adım...

• Bu akşam teknik direktör adaylarımızdan birinin akıbeti belli oluyor. Fiorentina kupayı alırsa Italiano ile devam ederler herhalde.
    Gelmesini isteyenler Olympiakos'u tutabilir.

Italiano ile Razvan Lucescu'nun takımları benzer şekilde oynuyor, benzer savunma zaafiyetlerine sahip gibi görünüyor.
    Yani Razvan gelemiyorsa ve Italiano tercih edilirse o da benzer işleri yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 29 Mayıs 2024; 21:19:46 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

Alayım hocamı
    Hocam son çare zaten Sergen ya da senola gidecekler.

• Ulan hatunlardaki tekniğe bak, bir de bizdeki bazı oyuncuların kazmalığına bak 🤪

İşte budur ..önce adam kendi cengaver ruhlu olacak ki ,futbolcusu mücadele etsin...Başak bizim kaç puan altımızda idi kaç puan üstümüzde bitirdi Çağdaş hoca geldikten sonra .Kulübede uyuklayan şarapçı tipli moruk istemiyoruz artik

• Bertuğ Yıldırım Ümit Milli Takım'a gönderilmiş.
    A Milli'de rakipleri Enes Ünal ve Cenk kaldı.

• Mourinho öyle Hüseyin Yücel'in dediği gibi 7-8'e gelmez en az 15 milyon ister. ama olur ki Mourinho Fenerbahçe'ye giderse Hüseyin Yücel bu kadar kesin konuştuğu için kovulması gerekir.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Hüseyin Yücel ilk Mourinho diye saçmaladığında ''durduk yere çalım yedik iyi mi'' demiştim kendi kendime. Aziz vaad olarak getirecem dediyse lafını yememek için bu saatten sonra istediği maaşın 2 katını verir yine getirir. Hasab Arat'ın böyle bir duruma tepki vermeme ihtimali yok. Göreceğiz bakalım ne yapacak.

• Kivalo kullanıcısına yanıt
    İsterse 50 milyon Euro istesin benim tanıdığım aziz yıldırım getirir sırf bir kere ağzından o laf çıktı diye getirir bu kesin bir şey %100 fakat burada bizi ilgilendiren sanki yarın sabah İstanbul'da olacakmış kadar "Kesin" konuşması Hüseyin bey bunun bedelini ödemeli Burası Beşiktaş bu kadar kesin konuşmaz bir daha kişisel hayatında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Mayıs 2024; 22:39:25 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.