Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
16.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi cidden çirkin oluyor ya. bu sene 3. yıldız ihtimaline karşın yıldızlar yukarda bi arkadaşın dediği gibi kola alınabilir. kaldenin üstünde üçgen konumlandırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legal tender -- 22 Şubat 2017; 0:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

Yanlış anlamayın da 3 yıldız hiç yakışmamış 4. yıldızı taksanız daha da kötü duracak yıldız zorunlu değilse kullanmayın bence çok biçimsiz duruyor

Yok gercekten öyle amblem köşeli oldugu icin daha dogrusu fb ve gs gibi yuvarlak olmadıgı icin bir garip duruyor ne yaparsan yap göze hos gelmiyor

Yıldızları küçültürseniz kurtarırsınız gibime geliyor bir de Benfica'nın logosu aklıma geldi

• Ya aga açmayın şöyle konular. Uyuz oluyorum. Bi şampiyon olalım bekle da 2 dakka ölmezsin. Sezon sonu şampiyon olmayacaz sonra millete gırgır şamata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şebnem Ferah Hayranı

BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?

ilk amblem hoşuma gitti benim paintten bu kadar yapabildim

hatta direk imza yapıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebnem Ferah Hayranı -- 22 Şubat 2017; 2:28:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Ya aga açmayın şöyle konular. Uyuz oluyorum. Bi şampiyon olalım bekle da 2 dakka ölmezsin. Sezon sonu şampiyon olmayacaz sonra millete gırgır şamata.

Sezon sonu icin yapılan bir konu degilki , 150 sene sonrada olsa o yıldız takılacak suan yerini konusuyoruz ne zaman takılacagını degil , laf olsun diye emeklere saygısızlık etmeyin
  • quote:

BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?

Hocam bu arada sizin kullandıgınız amblem yanlıs amblem cogu yerdede bu kullanılıyor fakat orjinaline göre daha kötü gözüküyor o kadar yaygın olmus ki bu gercek olmayan amblem fikret orman stadyumdaki odasına bile dev amblemi yanlıs olandan bastırmıs ama Allahtan stadın catısında olan amblem dogru amblem.

Soldaki dogru amblem ,sagdaki yanlıs amblem

BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?

• Şebnem Ferah Hayranı kullanıcısına yanıt
    Birinciyi biraz bızıkladım

• Bakmaya doyamadım elinize sağlık

Telefon duvar kağıdı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebnem Ferah Hayranı -- 22 Şubat 2017; 5:41:27 >
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    Orjinal amblem daha toplu duruyor renkleri parlatırsak 2. Deki gibi daha güzel olur

• Hiç güzel durmuyor valla yıldızları amblemin üstüne koymadan göstermek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda son hali

BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?BEŞİKTAŞ 3 YILDIZLI AMBLEM TASARIMI KONUSUNDA GÖRÜSLERİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebnem Ferah Hayranı -- 23 Şubat 2017; 15:13:1 >

• Yıldıza gerek yok amblem yeter.
  • Bir de böyle deneyeyim dedim

• Eline sağlık fakat patlıyor.

Bana göre ortadakinin hafif yukarıda olduğu eğri şeklinde gelen olmalı

• Logo da kartal felan olmasın lütfen çok kötü oluyor yıldızları küçültüp üste koyacaz fazla fanteziye gerek yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam sanki olmamış be?

• sol bekte emre özkan mı gökhan süzen mi oynasından nerelere geldik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.