Şimdi Ara

Beşiktaş'a şok talep (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

sadece başlığı okuyup olayın iç yüzünü bilmeden haraç kesiyolar diyenler var....

Ne yapıyormuş peki? Senin kulübün neden itiraz etti o zaman sen bana onu söyle. TT Arena'yı yapan TOKİ ama ne hakla mahkemeye verdiniz o zaman?

Yalakalar bomba.

Adnan Polatın yalakalığı yüzünden itiraz edildi kazanıldı dava.İlk sözleşmede reklamlardan pay filan yoktu.Adnan kafasına göre yaptırdığı 2. sözleşmede bir dünya loca vip koltuk vs. + isim hakkı dahil bütün reklam gelirlerinden pay verdi.Bu yönetim gelir gelmez dava açtı ve kazandı.

Demek ki neymiş: bizden bir halt alamazlar. 3 ün 1 ni alabilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

sadece başlığı okuyup olayın iç yüzünü bilmeden haraç kesiyolar diyenler var....

Ne yapıyormuş peki? Senin kulübün neden itiraz etti o zaman sen bana onu söyle. TT Arena'yı yapan TOKİ ama ne hakla mahkemeye verdiniz o zaman?

Yalakalar bomba.

Adnan Polatın yalakalığı yüzünden itiraz edildi kazanıldı dava.İlk sözleşmede reklamlardan pay filan yoktu.Adnan kafasına göre yaptırdığı 2. sözleşmede bir dünya loca vip koltuk vs. + isim hakkı dahil bütün reklam gelirlerinden pay verdi.Bu yönetim gelir gelmez dava açtı ve kazandı.

Demek ki neymiş: bizden bir halt alamazlar. 3 ün 1 ni alabilirler.

3'ün biri fazla hocam. İstedikleri yüzde 25. Dördün birine tekabül ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

Ekonomi yükselişte deyip duruyorlar. Niye Beşiktaş'ın parasına sarkıyorlar?

satıcak yer kalmadı abi anlayın bu zamana kadar onlarla ayakta durdular şimdi bindirecekler vergileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Haber kolpa ama yine de yazalim cunku bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus yine forumun klavye Aynstaynlari :))

1- Oncelikle haberde ne diyor "cikacak olan yasaya gore", yani neymis yasa daha cikmamis!!! Yasalarin hukumleri ancak teblig tarihinden sonrasini kapsar, bkz. en guncel ornek konut vergilerindeki KDV oran degisimi. Yasadan once ruhsat alanlar muaf, yasadan sonra ruhsat alanlar tabi.

2- Yapinin kullanim hakki kiracida iken, kiraci yapiyi kendi imkanlari ile yenileyip ilave getir saglayabiliyorsa; mal sahibinin hukuken bu gelirden pay almaya hakki yoktur.

3- Arsa sahibi eger bu "ilave gelir"in olusumunu saglayan sebeplere (yani masraflara: stad insaat, isletme ve bakim masraflari da dahil) ortaklik beyan etmemisse, yada bu sebepler olusmadan kanuni hakkini kullanarak "ben istemiyorum" diye kanunen irade etmemisse yine hakki yoktur.

4- Diyelim ki Aynstaylarin dedigi gibi gelir artisi oldu arsa sahibine pay verilecek, o zaman gelir artisini saglayan taraf der ki: "kardesim al bu %25 pay senin, lakin benim yaptigim calismalar ile senin mulkun daha da kiymetlendi. Bana yeni emsal uzerinden ya arsa payimi ver, ya gelir artisi bedelini ode, ya masraflar su kadar tuttu bedeline ortak ol, yada benim ....... ....... sartlarima gore hazirlayacagim yeni ust yapi kullanimi anlasmasini imzala.

Hukuki islerde keserin sapi rap bana hep bana diye calismaz gencler, heyecanlaniyorsunuz bos yere

1.madde de bir yanlışlık var.(sizin yanlış yazdığınızı kastedmedim haberde yanlış) Şuan zaten böyle bir yönetmelik mevcut malasef GS de mahkemelik oldu ama biz kazandık.Yönetmeliğin çıkış nedeni Gs nin yaptığı anlaşmaydı zaten biz TT le anlaştıkta 5 ay sonra yönetmelik devreye girmiş.Sizede Mahkeme yolları gözüküyor gibi.He bide şu var evet stad devletin ama sizde aldıgınız parayla devlete stad yapıyorsunuz.Stad konusunda da yazmıştım talepleri olacagını tabi bu onlara göre bir fırsat degerlendirmek lazım diye düşünüyorlar.Saçma sapan işler inşallah birşey çıkmaz.

Kaynak

• Haklılar rabialara mini etek lazım
  • cemaate teslim olmayacağız aziz yıldırıma helal olsun cemaatin feneri ele geçirmesine izin vermedi bizim başkanda adam olsun başbakandan uzak dursun
  • aslinda vodafone ile anlasacaksin. madem devlet stad sponsorundan %25 pay alacak. o zaman vodafone ile 5 yillik forma sponsorlugunu 15 yillik odeme planina yayip 144.999.999 dolara odeme yaptirtacaksin.

15 yillik stad ismi sponsorluguna da 1 dolara sembolik imza atacaksin. sonra alsin tmsf midir nedir hangi karin agrisiysa 75 cent ile artik itunes'dan oyun mu alir yoksa faize yatirip yillik getirisi olan 5 cent ile toki'den eve mi girer ne yaparsa yapsin.

boyle firsatcilara en guzel cozum bu.
  • Aynen öyle hocam. Sen rahat ol bizim klübün as işi avukat amirliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devletle karşı karşıya getirilmeye çalışılıyoruz sürekli önce stadı size yaptırmazlar tarihi eser çıkar filan şimdi bu haber hükümete bende karşıyım ama bazı fazla ileri gidiyor rabia filan ne alaka ayıp.
  • Hala bu hükümete inanan ve güvenen varsa benim gözümde beşiktaşlı değildir.
    Daha neler söylerdim ama işte beşiktaşlı değildir diyebiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster de veren olur mu onu bilmem Konu Beşiktaş olunca herks birşey koparmak istiyor, Beşiktaş taraftarı sesini çıkarınca susuyorlar.
    Beşiktaşı savunan devlet büyüğü yok gs ve fb yi bu konularda savunan devlet içinde adamlar var.
  • Demirörenden kurtulduk derken
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.