Şimdi Ara

Beşiktaş'a şok talep (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri şu gsgm'ye Yav he he gifi koysun .
  • bizi seven bir Allahın kulu çıksın be kardeşim. ne uğraştınız yeter.
  • %25 + holosko yu verelim bize istanbulun %50 sini versinler?
  • Şaka gibi ya, Beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım bu saçmalık etkilemez onları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Öyle demeyin yaee çok şükür başbakanımız bunun gibi aleni bir şekilde kesilen haraçlarla,gereksiz saçma sapan zamlarla imf'ye olan borçları ödedi ama...genç rabialarada böylesi yakışır

Olayı rabiaya bağladın ya pes.sizin gibilere polis çok iyi yapmış taksimde diyorum şunları görünce.

bi bitmediniz

Asıl bitmeyen sizsiniz.spor bölümünde her konuyu siyasete geziye çekiyorsunuz.ondan sonra Bıdı Bıdı yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skorn

bilgisiz gsli derken benimi kasdediyorsun? zira o ev sahibi kiraci ornegino ben verdimde.

yok kardeş yukarıda bir arkadaş haklılığını savunmuş %25 payın o cahile salladım.
  • Tam bir fiyasko ! Neden tam yeni bir stat yapımı varken böyle bir ücret isteniyor? Neden bu sadece BJK'ye özel? Neden diğer kulüblerden alınmıyor?
  • Beşiktaşlı arkadaşlar keep calm and hüloğğğğğ

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

gsgm haklı.

tarafsız bakabilmek için şöyle düşünün.
    arsanız var ve kiraya vermişsiniz. kiracınız binayı yeniliyor ve malı götürüyor. oysa siz kira koşullarını eski kullanılmış binanıza göre belirlemiştiniz.
    bu durumda hiç sesinizi çıkarmadan kendi arsanız üzerinden komik bir bedelle malın dünyaların kazanılmasına ses etmez misiniz yoksa ucundan azıcık bana da ver mi dersiniz ?

Hadi ordan Rabia. Senin kulubün niye vermedi o zaman? Bırak yalakaligi.

• bunlar kadar doymayanı da hiç görmedim.
    Dünya'ları yediler halen doymadılar.
    Karadelik gibiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabiacıklar.
    Kiracı senin evine yatırım yaparsa bu kiradan düşülür.
    Ah Rabiacıklar vah Rabiacıklar.
    Biat ede ede aklınızı kaybettiniz be yavrum yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes yok artık sadece umarım kolpa haberdir diyorum
  • Sökülün parayı yoksa oraya Central Park yapılır

• Utanmasalar yarısını isticeklermiş varmı böyle birşey saçmalamışlar

• sadece başlığı okuyup olayın iç yüzünü bilmeden haraç kesiyolar diyenler var....
  • Banım yeni açıldı..

Bizden aldıkları paraylada suriyeden gelenlere ev yaparlar. Rabialarını ağlatmaz tayyip babacım. Nasıl olsa adam işini biliyor. Ortalıkta hinden bol ne var peeehh

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

sadece başlığı okuyup olayın iç yüzünü bilmeden haraç kesiyolar diyenler var....

Ne yapıyormuş peki? Senin kulübün neden itiraz etti o zaman sen bana onu söyle. TT Arena'yı yapan TOKİ ama ne hakla mahkemeye verdiniz o zaman?

Yalakalar bomba.
  • başlık beşiktaşa ahlaksız teklif olmalıymış.
  • bişey olmaz.zaten stat yapılınca kira bedelini alacaklar.gsden fbden sponsorluk anlaşmaları ile ne alabildilerse bizden de onu alırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

sadece başlığı okuyup olayın iç yüzünü bilmeden haraç kesiyolar diyenler var....

Ne yapıyormuş peki? Senin kulübün neden itiraz etti o zaman sen bana onu söyle. TT Arena'yı yapan TOKİ ama ne hakla mahkemeye verdiniz o zaman?

Yalakalar bomba.

Adnan Polatın yalakalığı yüzünden itiraz edildi kazanıldı dava.İlk sözleşmede reklamlardan pay filan yoktu.Adnan kafasına göre yaptırdığı 2. sözleşmede bir dünya loca vip koltuk vs. + isim hakkı dahil bütün reklam gelirlerinden pay verdi.Bu yönetim gelir gelmez dava açtı ve kazandı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.