Şimdi Ara

Beşiktaş'a şok talep (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldu canım yaptıkları adiliğe bak arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yahu devlet de yapmiyor ki stadi. takir takir kendi imkanlarimiz ile yapiyoruz. nereden cikiyor bu %25 simdi? gitsinler devletin destegiyle yapilan stadlardan alsinlar.

+1903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

quote:

gsgm haklı.

tarafsız bakabilmek için şöyle düşünün.
    arsanız var ve kiraya vermişsiniz. kiracınız binayı yeniliyor ve malı götürüyor. oysa siz kira koşullarını eski kullanılmış binanıza göre belirlemiştiniz.
    bu durumda hiç sesinizi çıkarmadan kendi arsanız üzerinden komik bir bedelle malın dünyaların kazanılmasına ses etmez misiniz yoksa ucundan azıcık bana da ver mi dersiniz ?

Seni biliyorum dostum. Hükümetin eleştirildiği her yerde aksi yönde yorumun bulunur. Tarafsız bakabilmekten sonra güldüm ve gerisini okumadım.

siz gülebilirsiniz.
    ben beşiktaşlıların bu konuya objektif olabileceğine zaten inanmıyorum, çok zor.

ancak siz arsa sahibi olsanız ve kiracınız sizin arsanız üzerinden çok ekstra gelirler elde etmeye başlasaydı siz aynı şekilde düşünür müydünüz ? evet deseniz bile asla inanmam.

konu bu kadar basit. ve konuya son mesajım olsun, sanki ben gelirden pay alacağım da sizlerle uğraşacağım. beşiktaş da gsgm'de ne halleri varsa görsünler.

Kişilerle hükümet yahut kurumlar farklı mentaliteye sahiptir. Kişiler kâr amacı güdebilir fakat kurumlar halka hizmet için vardır. Kâr amacı gütmemelidir. Siz bu bakkal Mustafa Amca düşünce yapısı ile çok ilerleme katedemezsiniz hayatınızda. Bana düşmez fakat sizin iyiliğiniz açısından belirtmek istedim.

Esen kalınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

quote:

quote:

quote:

gsgm haklı.

arsanız var ve kiraya vermişsiniz. kiracınız binayı yeniliyor ve malı götürüyor. oysa siz kira koşullarını eski kullanılmış binanıza göre belirlemiştiniz.
    bu durumda hiç sesinizi çıkarmadan kendi arsanız üzerinden komik bir bedelle malın dünyaların kazanılmasına ses etmez misiniz yoksa ucundan azıcık bana da ver mi dersiniz ?

Seni biliyorum dostum. Hükümetin eleştirildiği her yerde aksi yönde yorumun bulunur. Tarafsız bakabilmekten sonra güldüm ve gerisini okumadım.

siz gülebilirsiniz.
    ben beşiktaşlıların bu konuya objektif olabileceğine zaten inanmıyorum, çok zor.

ancak siz arsa sahibi olsanız ve kiracınız sizin arsanız üzerinden çok ekstra gelirler elde etmeye başlasaydı siz aynı şekilde düşünür müydünüz ? evet deseniz bile asla inanmam.

konu bu kadar basit. ve konuya son mesajım olsun, sanki ben gelirden pay alacağım da sizlerle uğraşacağım. beşiktaş da gsgm'de ne halleri varsa görsünler.

Kişilerle hükümet yahut kurumlar farklı mentaliteye sahiptir. Kişiler kâr amacı güdebilir fakat kurumlar halka hizmet için vardır. Kâr amacı gütmemelidir. Siz bu bakkal Mustafa Amca düşünce yapısı ile çok ilerleme katedemezsiniz hayatınızda. Bana düşmez fakat sizin iyiliğiniz açısından belirtmek istedim.

Esen kalınız...

sosyal devlet kavramindan bir haber kapitalist ak genclik onlar. herseyi para ve kar olarak goren kitle. faiz lobisi kafasi.

• quote:

quote:

quote:

gsgm haklı.

siz gülebilirsiniz.

Bizi de senin badem bıyığın enterese etmez.

• Stadı kendimiz yapıyoruz, kaynağı kendimiz buluyoruz. Bu kadarına pes doğrus, be ne bitmek bilmeyen bir açgözlülüktür. Yakında soluduğumuz havadan bile vergi alacaklar. Yazıklar olsun, Allah onları bildiği gibi yapsın.
  • Ekonomi yükselişte deyip duruyorlar. Niye Beşiktaş'ın parasına sarkıyorlar?
  • Yorum yaparsam ceza alıcam , şu güzelim sicili kirletmek istemiyorum.. Allahlarından bulsunlar..
  • Yakında nefes almak bile parayla olur ,Allahından bulsun hepsi ne denir ki başka.
  • BEŞİKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ. BEŞİKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ. SUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.BEŞİKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.BEŞİKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.

Oh be rahatladım.
  • adam artik nasil bi zihniyetin urunuyse ornek vereyim derken ordek vermis bide hala savunuyo. bu isin rengi takimi olmaz ortada mithis bir soyguncluk talebi var. oldu ben ev sahibiyle 5 yillik kira sozlesmesi yapicam. 2 yil sonra dolaplari kapilari banyoyu mutfagi yenileyecem ev sahibide gelecek ooo evde cillop olmus kiraya +xx lira zam yapiyorum diyecek. yapma yaaa. sonra birde ev sahibi hakli olacak.

• Küfür etmek istemiyorum.
  • quote:

gsgm haklı.

bence arkadaş teorik olarak haklı devlet bunu yaparken 3-5 kuruşta almalıdır . bu parayıde bence reklam gelirlerinden değil kiralama bedelinden hesaplamalıdır yani devlet stada kira bedeli koyarken bu reklam gelirlerinide hesaba katmalıdır. sadece beşiktaş için değil tüm stadlar için bunu yapmalıdır.

misal ben özünde sosyal demokrat bir insanım kulüpler tonla para kaldırıyor bu paraların milletin cebine girmesi kötü bişemi yaptığım stadın kiralama bedelini sabit ücret yanında kulüplerin gelirlerine görede hesaplanması taraftarıyım.

beyler bu ülkede futbol karın doyurmuyor bir nebzede olsa karın doyurması lazımdır. örneğin ben trabzona yapılan hesler için trabzonsporun bu ihaleyi almasını onaylamıyorum zira oralardan kazandıkları paralar yabancı oyuncuların cebine girecek ve kentten para çıkışı sağlanacak ha başarılı transfer politikası güden ve paraların türkiye içinde kalmasını sağlayacak bir sistem olsa yine olur diyorum.

• La nasıl bi kafa vardır ahahhaahaha komedi ya Gs liler sırf inadına savunmaya kalkmış siz ölmeyin emi
    Not:Diğer Gs li arkadaşları tenzih ederim.
    Bilgisiz Gs li, kiracı evi yenilerse kiraya zammı yapılır yoksa o KİRADAN DÜŞÜLÜRMÜ ki bu sen ben değil DEVLET DEVLET!!
    Gs nasıl kurtulmuşsa bizde çatır çatır kurtulacaz hiç sorun etmiyorum
    Sayın Suat Kılıç bu konuda yardım edecektir zaten kendisi bir çok konuda desteği oldu bundada GSGM e haddini bildirecektir.
  • hayat kadını vardır ailesi destek olmamıştır,cahildir,tuzağa düşürülmüştür. olduğu duruma isyan eder ama ölüm korkusuyla devam eder. birde hayat kadını vardır işini zevk için yapar. bizde bu ikincisi çok.geçen bakan açıklama yaptı vergileri düşersek dünyanın en ucuz benzinini kullanıyoruz dedi,yorumlara baktım milliet ohh biraz daha biraz daha anlamında yazılar yazmış. burdada adamlara hak vermiş biri.
    hiçbir hak iddia edemezler. Beşiktaş arsaya para veriyor stadı kendi yapıyor. üst kullanım hakkını aldıktan sonra elde edilecek her türlü kazanç üst kullanım hakkını alanındır.
  • bilgisiz gsli derken benimi kasdediyorsun? zira o ev sahibi kiraci ornegino ben verdimde.

• Yürüsünler gitsinler adamın ağzını açtırmasınlar, nereyi sömüreceklerini şaşırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

gsgm haklı.

bence arkadaş teorik olarak haklı devlet bunu yaparken 3-5 kuruşta almalıdır . bu parayıde bence reklam gelirlerinden değil kiralama bedelinden hesaplamalıdır yani devlet stada kira bedeli koyarken bu reklam gelirlerinide hesaba katmalıdır. sadece beşiktaş için değil tüm stadlar için bunu yapmalıdır.

misal ben özünde sosyal demokrat bir insanım kulüpler tonla para kaldırıyor bu paraların milletin cebine girmesi kötü bişemi yaptığım stadın kiralama bedelini sabit ücret yanında kulüplerin gelirlerine görede hesaplanması taraftarıyım.

beyler bu ülkede futbol karın doyurmuyor bir nebzede olsa karın doyurması lazımdır. örneğin ben trabzona yapılan hesler için trabzonsporun bu ihaleyi almasını onaylamıyorum zira oralardan kazandıkları paralar yabancı oyuncuların cebine girecek ve kentten para çıkışı sağlanacak ha başarılı transfer politikası güden ve paraların türkiye içinde kalmasını sağlayacak bir sistem olsa yine olur diyorum.

O paranın % 25 i 36 m $ yapıyor.
    Kiralama bedeli diye bir saçmalık olamaz biz çok daha önceden kiraladık. Ve kira sözleşmesinde böyle bir şey yoksa hiçbir şey talep edemezler

• Stadı zaten kendimiz yapıyoruz, sponsoru da biz bulmuşuz. Devlete ne oluyor, ben onu anlamadım? Şaka gibi ya devlet gelecek %25'ine çökecek. Adama sorarlar devlet misin yoksa mafya mı?
  • Avukatlarimiz gerektigi sekilde bu isin icinden cikar insallah.Gecmisteki davalar ornek teskil etmeli, sonradan yasa cikartmakla olmamali bu isler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.