Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.830
Cevap
23
Favori
228.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maçın başında farka gidecez diye salak saçması top kayıpları yapıp gereksiz sıkıntıya girdik ama 3. periyottan itibaren adam gibi savunma ve soğukkanlılıkla turu kaptık ne diyelim helal olsun

müsadenizle bir iki kelam etmek istiyorum ; ok istikrarımız pek yok,yabancıların bazılarından hala yeterince verim alamadık,oyun kurucusuz oynuyoruz vs. vs. vs ama her soruna rağmen yinede bu takım şu an itibariyle ligde lider ve uleb te bütün olumsuz şartlara rağmen son 16 da,eleştride bulunan arkadaşlarımın bir çok eleştrisine sonuna kadar katılıyorum ama yinede bu takıma güveniyorum,fenerin efesin telekomun yarı bütçesine oluşturulmasına rağmen bu takım şu an itibariyle iyi yolda,diyeceksinizki netice önemli ok bütün uğraşta onun için ama yinede işin kolayına kaçıp bu takımdan adam olmaz demiyelim lütfen

• bu iş bu kadar

sırada kızılyıldız var daha zor bir rakip ama daha rahat geçiceğimizi düşünüyorum

inşallah tabi

ayrıca nefret kusan arkadaşlarda utanmıştır herhalde
  • İlk üç çeyrekte bir türlü farkı açamadık ama son periyotta gerçekten çok iyi bir savunma(taraftarlarda savunma yaptı bu arada) ve sinan güler'in de müthiş gayreti ve iyi oyunuyla maçı kopardık Bekle bizi Kızılyıldız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 27 Şubat 2008; 16:26:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelick

Ya Dalmau yerine neden El-Amin i almadılar ki. Bi katkısımı oldu bu herifin doğru düzgün? Kaç tane maç kazandırdı? El-Amin gibisini hatırlamıyorum ben.

El-Amin ile Dalmau aynı paraya oynamıyor, ondan olabilir mi?

Şöyle açıklayayım, El-Amin için sen, ben herkes Adsl faturası ödüyor ama Dalmau için kaç kişi colaturka içiyor? Çıktığından beri tadına bakmış biri diilim mesela. Ama son iki aydır 29 ödemem gerekirken 64,25 fatura ödüyorum. Böyle giderse yakında Kobe'yi alabilir TT...

DH'da sosyal mesaj vermek istemezdim ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 27 Şubat 2008; 16:49:54 >
  • bugün 14.00'de efes ile oynuyoruz.. 2 takım da hafta arasında avrupa maçı yaptılar.. efes hem deplasmana gitmesi, hem 1 gün geç oynaması ve hem de eksik kadroyla oynaması nedeniyle daha yorgun oılacaktır.. bu fırsatı bulmuşken değerlendirmemiz lazım.. ilk maçı kazanmıştık, bu maçı da kazanıp olası playoff serisine 1-0 önde başlamamız güzel olacak

inşallah iyi bir oyunla güzel bir galibiyet alırız da üzerimizdeki ölü toprağından kurtulmuş oluruz
  • Evet rakip eksik, yorgun ama ne olursa olsun Efes... Baştan sona kontrolü elden bırakmadan oynamamız lazım
  • Maçı kazandık yorum yazan yok hayret...

quote:

Beko Basketbol Ligi'nde 22. hafta mücadelesinde Beşiktaş Cola Turka evinde konuk ettiği Efes Pilsen'i 72-64 mağlup etti.

Karşılaşmaya Efes Pilsen Ender Arslan'ın basketiyle başlarken Ermal Kurtoğlu'nun da basketiyle skor 0-4 oldu. Beşiktaş Cola Turka ise ilk basketini Sinan Güler ile elde etti. Mücadelede 2. dakika ise 2-6 Efes Pilsen'in üstünlüğü ile geçildi. Siyah beyazlı ekip ise Apodaca'nın basketiyle farkı 1 sayıya indirirken Kaya Peker'in faul atışından bulduğu basketlerle de skorda 7-6 üstünlüğü ele geçirdi. İki ekipte buldukları basketlerle birbirine üstünlük kurmaya çalışırken maçta son 5 dakika 33 saniyeye Beşiktaş Cola Turka 11-10 üstün girdi. Lacivert beyazlılar periyotta son 4 dakikaya girildiğinde skoru 14-15 yaptı. evsahibi ekip skordaki suskunluğunu Nicevic ile bozdu ve üstünlüğü ele geçirdi (16-15). Periyotta son 1 dakika 30 saniyeye ise 18-18 eşitlikle girildi. Başa baş mücadelenin yaşandığı ilk periyodu Efes Pilsen 20-21 üstün tamamladı.

İkinci periyoda siyah beyazlılar Kaya Peker'in basketiyle başlarken Efes Pilsen ise ilk hücum şansından yararlanamadı. Evsahibi ekip Nicevic'in basketiyle skorda 25-23 üstünlüğü yakaladı. Beşiktaş Cola Turka, Mehmet Yağmur'un pota altından bulduğu basketle 13. dakikayı 27-23 üstün geçti. Lacivert beyazlılar bu baskete ise Mustafa Abi ile hemen cevap verdi (27-26). Beşiktaş Cola Turka yine Mehmet Yağmur'un basketiyle devrenin bitmesine 5 dakika 30 saniye kala skoru 30-26 yaptı. Efes Pilsen ise Hutson'un basketiyle farkı 2 sayıya indirdi (30-28). Rakibiyle arasındaki farkı korumak isteyen Efes Pilsen bu isteğinde başarılı olurken Ermal Kurtoğlu'nun faul atışlarından bulduğu basketlerle de skoru 34-32'ye getirdi. Devrenin bitmesine 1 dakika 50 saniye kala Efes Pilsen farkı 1 sayıya indirdi (37-36). Son 50 saniyeye girilirken Efes Pilsen, Ermal Kurtoğlu ile farkı 1 sayıya indirdi (39-38). Bu andan sonra iki takımda sayı üretemezken Beşiktaş Cola Turka ilk yarıyı 39-38 üstün tamamladı.

İkinci devreye her iki ekipte karşılıklı basketlerle başladı. Siyah beyazlı ekip Dalmau'nun basketiyle skoru 43-40 yaptı. Efes Pilsen ise bu baskete hemen cevap vererek farkı yeniden 1 sayıya indirdi (43-42).Beşiktaş Cola Turka, Kaya Peker'in de basketiyle 23. dakikayı 45-42 üstün geçti. Rakibini yaptığı sert savunmayla durdurmayı başaran Beşiktaş Cola Turka farkı 6 sayıya kadar çıkardı (48-42). Yakaladığı seriyi sürdüren Beşiktaş Cola Turka periyotta son 3 dakika 45 saniyeye ise 52-44 üstün girdi. Farkı kapatmak isteyen Efes Pilsen ise bu isteğinde başarılı olamazken siyah beyazlılar skoru 53-48 yaptı. Son 45 saniyeye girilirken Efes Pilsen hızlı hücumdan bulduğu basketle farkı 3 sayıya kadar indirdi. Siyah beyazlılar son hücum şansını değerlendiremezken final periyoduna ise 53-50 üstün girdi.

Final periyoduna Beşiktaş Cola Turka, Mehmet Yağmur'un basketiyle başladı. Efes Pilsen ise ilk basketini Penn ile elde etti. Siyah beyazlılar Kaya Peker'in de basketiyle 32. dakikayı 58-52 üstün geçti. Rakibiyle arasındaki farkı koruyan evsahibi ekip Mehmet Yağmur'un basketiyle skoru 61-54 yaptı. Bu andan itibaren her iki takımda sayı üretemezken skordaki suskunluğu Beşiktaş Cola Turka'dan Apodaca bozdu (63-56). Farkı kapatmak isteyen rakibine izin vermeyen Efes Pilsen ise Mustafa Abi'nin 3 sayılık basketiyle skoru 66-62'ye getirdi. Efes Pilsen, Hutson'unda pota altından bulduğu basketle farkı 4 sayıya kadar indirdi (68-64). Beşiktaş Cola Turka ise Nicevic'in basketiyle skoru 70-64 yaptı. maçın bitimine 27 saniye kala Apodaca'nın faul atışlarından bulduğu basketlerle siyah beyazlılar skoru 72-64 yaptı. Bu andan itibaren karşılaşmada başka sayı olmadı ve Beşiktaş Cola Turka mücadeleden 72-64 galip ayrıldı.

SALON: BJK Cola Turka Arena
    HAKEMLER: Engin Kennerman, Zafer Yılmaz, Alper Özgök
    BEŞİKTAŞ COLA TURKA (72): Mehmet Yağmur 13 (2 ribaund), Erkan Veyseloğlu (2 ribaund), Preston Shumbert (1 ribaund, 2 asist), Cevher Özer 2 (2 ribaund), Christian Dalmau 7 (1 ribaund), Sandro Nicevic 12 (7 ribaund, 4 asist), Kaya Peker 22 (9 ribaund, 3 asist), Predrag Drobnjak (1 ribaund), Rick Apodaca 10 (2 ribaund, 1 asist), Sinan Güler 6 (6 ribaund, 2 asist)
    EFES PİLSEN (64): James Penn 10 (1 ribaund, 5 asist), William Gregory 4 (6 ribaund, 1 asist), Mustafa Abi 11 (3 ribaund, 2 asist), Bora Hun Pacun, Kerem Gönlüm 8 (5 ribaund, 1 asist), Ermal Kurtoğlu 12 (6 ribaund, 2 asist), Ender Arslan 2 (1 ribaund, 2 asist), Andre Hutson 17 (8 ribaund, 2 asist)

1.PERİYOT: 20-21
    2.PERİYOT: 19-17
    3.PERİYOT: 14-12
    4.PERİYOT: 19-14

• bjk:83 gs:66

liderlik açısından çok önemli bir galibiyet oldu.. hem de ilk yarıdaki maçın rövanşını almış olduk..

tüm maç boyunca oyunu domine ettik.. shumpert müthişti dalmau senenin en iyi maçlarından birini oynadı.. sinan ve apo da çok iyiydi..
    kaya berbattı
  • kaya gaines'e karşı ilk yarıda ezildi adeta ama bjk takım olarak iyi oynadı

sinan güler inş. hep böyle devam eder
  • takımımız kalitesiyle bütün takımların 1 adım önünde

gerçek performansımızı gösterdiğimizde yenilmemiz zor

gs önünde zorlanmadık bile

Önemli olan maroton'un sonları

ALLAH cc utandırmaz inşallah
  • Rahat bir galibiyet aldık ve seriye başladık Son maçlarda az da olsa düşüş yaşayan Shumpert'in 8/10 isabetle 20 sayı atması sevindirici Sırada Kızılyıldız var...
  • Öncelikle Beşiltaş'ımızı tebrik ediyorum Ergin Ataman'a güvenim tamdı ve bu güvenimi de bugüne kadar boşa çıkarmadı..

Bir sorum olacaktı;

Maçtan sonra GS li basketbolcuların seyircinin yanına gittiğini gördüm ve yanlış görmediysem tokalaşıyorlardı...Bunun nedenini öğrenebilir miyim maçı bu kadar büyük bir farkla kaybettikleri için böyle bir şey görünce şaşırdım da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 8 Mart 2008; 13:50:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bbjk1985

Öncelikle Beşiltaş'ımızı tebrik ediyorum Ergin Ataman'a güvenim tamdı ve bu güvenimi de bugüne kadar boşa çıkarmadı..

Bir sorum olacaktı;

Maçtan sonra GS li basketbolcuların seyircinin yanına gittiğini gördüm ve yanlış görmediysem tokalaşıyorlardı...Bunun nedenini öğrenebilir miyim maçı bu kadar büyük bir farkla kaybettikleri için böyle bir şey görünce şaşırdım da..

ne var bunda şaşılacak anlamıyorum,sporun en başta bir keyif işi eğlence işi olduğunu ne zaman öğreneceğiz?? ilk yarıdaki maçtada biz yenilmiştik ama taraftar takımı alkışlamıştı, takım bir hedef belirlemişse ve bu hedefe giderken yolda uğradığı kazalarda taraftar takımına destek olmazsa köstek olursa sonuca ulaşmanın anlamı nerde kalıyor ?? iyi valla yenince sevin yenilince söv, bu ne taraftarlığa nede sportmenliğe sığar,bu sene bizim takımımızda sadece yendiği maçlardan sonra değil kaybettiği maçlardan sonrada seyircimizden alkış aldı,bu motivasyonu kuvvetlendirici bir etki yapar alın işte son uleb maçı deplasmanda 15 sayı farkla yenilmişsin ama buna rağmen taraftar salonu doldurmuş desteğini hiç eksiltmeden devam ettirince son çeyrektede olsa maçı koparıp turu geçtik,eğer kötü günde destek olunmazsa iyi gündede bişey beklemek anlamsız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labmen -- 9 Mart 2008; 13:38:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

Öncelikle Beşiltaş'ımızı tebrik ediyorum Ergin Ataman'a güvenim tamdı ve bu güvenimi de bugüne kadar boşa çıkarmadı..

Bir sorum olacaktı;

ne var bunda şaşılacak anlamıyorum,sporun en başta bir keyif işi eğlence işi olduğunu ne zaman öğreneceğiz?? ilk yarıdaki maçtada biz yenilmiştik ama taraftar takımı alkışlamıştı, takım bir hedef belirlemişse ve bu hedefe giderken yolda uğradığı kazalarda taraftar takımına destek olmazsa köstek olursa sonuca ulaşmanın anlamı nerde kalıyor ?? iyi valla yenince sevin yenilince söv, bu ne taraftarlığa nede sportmenliğe sığar,bu sene bizim takımımızda sadece yendiği maçlardan sonra değil kaybettiği maçlardan sonrada seyircimizden alkış aldı,bu motivasyonu kuvvetlendirici bir etki yapar alın işte son uleb maçı deplasmanda 15 sayı farkla yenilmişsin ama buna rağmen taraftar salonu doldurmuş desteğini hiç eksiltmeden devam ettirince son çeyrektede olsa maçı koparıp turu geçtik,eğer kötü günde destek olunmazsa iyi gündede bişey beklemek anlamsız olur.

Yazdıklarında tamamen haklısın ama ülkemizde bu tip olaylar çok seyrek olduğundan bana garip geldi..

Bizim ülkemizde bu tip manzaraları görmek alışıldık bir durum değil bunu sen de biliyorsun o da..Herkes biliyor acı ama gerçek..Ben de o görüntüyü görünce şaşırdım ama senin neden bu kadar büyük bir tepki verdiğini anlamadım..Artı senin bahsettiğin ULEB maçı yla bu olayı bir tutamazsın ayrı şeyler bunlar

Ben özet olarak şunu sorayım..Sen en son bir maçta bu kadar büyük bir farkla yenildikten sonra yenilen takımın seyircisinin takımını alkışladığı,oyuncularını kutladığı bir derbi söyler misin bana?

Keşke her maç sonunda bu tip görüntüleri görsek..Yine de cevap için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 9 Mart 2008; 14:09:28 >

• quote:

Yazdıklarında tamamen haklısın ama ülkemizde bu tip olaylar çok seyrek olduğundan bana garip geldi..

Bizim ülkemizde bu tip manzaraları görmek alışıldık bir durum değil bunu sen de biliyorsun o da..Herkes biliyor acı ama gerçek..Ben de o görüntüyü görünce şaşırdım ama senin neden bu kadar büyük bir tepki verdiğini anlamadım..Artı senin bahsettiğin ULEB maçı yla bu olayı bir tutamazsın ayrı şeyler bunlar

Ben özet olarak şunu sorayım..Sen en son bir maçta bu kadar büyük bir farkla yenildikten sonra yenilen takımın seyircisinin takımını alkışladığı,oyuncularını kutladığı bir derbi söyler misin bana?

öncelikle yazdıklarımı bir tepki olarak algılamana üzüldüm,öyle bir niyetim kesinlikle yok

soruna cevap olarak yine bizim maçlarımızdan iki örnek vereyim,bu sene akatlarda 3 mağlubiyet aldık telekom,karşıyaka ve gs den,ilk yarıdaki gs maçını tv den seyrettim maç sonunda mağlup olmamıza rağmen taraftar takımı alkışladı,telekom maçında salondaydım yanlış hatırlamıyorsam 21 sayı farkla yenildik ama maç sonunda taraftar takımı tribüne çağırıp alkışlamıştı. Dediğin gibi bu tür hareketler ülkemizde malesef çok az ama bu sene en azından basketbol sahalarında çokca görmeye başladık,gs şampiyonluk hedefleyen bir takım ve son dönemde kötü sonuçlar almaya başladılar ama taraftar takımına güvenini derbi mağlubiyetine rağmen gösterip takımın motivasyonunu sağlamak istiyor doğru olanda bu zaten

ULEB maçı ile verdiği örnekte şartlar ne olursa olsun takıma verilen desteğin önemini belirtmek içindi.

• quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

öncelikle yazdıklarımı bir tepki olarak algılamana üzüldüm,öyle bir niyetim kesinlikle yok

soruna cevap olarak yine bizim maçlarımızdan iki örnek vereyim,bu sene akatlarda 3 mağlubiyet aldık telekom,karşıyaka ve gs den,ilk yarıdaki gs maçını tv den seyrettim maç sonunda mağlup olmamıza rağmen taraftar takımı alkışladı,telekom maçında salondaydım yanlış hatırlamıyorsam 21 sayı farkla yenildik ama maç sonunda taraftar takımı tribüne çağırıp alkışlamıştı. Dediğin gibi bu tür hareketler ülkemizde malesef çok az ama bu sene en azından basketbol sahalarında çokca görmeye başladık,gs şampiyonluk hedefleyen bir takım ve son dönemde kötü sonuçlar almaya başladılar ama taraftar takımına güvenini derbi mağlubiyetine rağmen gösterip takımın motivasyonunu sağlamak istiyor doğru olanda bu zaten

ULEB maçı ile verdiği örnekte şartlar ne olursa olsun takıma verilen desteğin önemini belirtmek içindi.

Önemli değil

Yazdığın maçların sonunda dediğin durumların oluştuğunu bilmiyordum şimdi öğrendim ve çok mutlu oldum Dediklerinde haklısın umarım bu tip sahneler ülkemizde çoğalır çünkü ülkemizin buna cidden çok ihtiyacı var..

• shumpert
    tam bir resital sundu bize shumpert.. bu gece tek kelimeyle İ-NA-NIL-MAZ-DI
    32 sayı (11-16 fg 8-10 ft) 4 rib 3 asist 2 tç hücumda her sıkıştığımız anda sorumluluk aldı ve müthiş bir şut yüzdesi ve oyunla maçı bize getiren en önemli iismdi bugün.. top ondayken kendimi çok güvende hissediyorum mutlaka olumlu birşeyler yapıyor..
    drobnjak geldiğinden beri en iyi maçını oynadı, 12 sayı (4-4 fg 4-6 ft) attı..

ve tabii ki omar cook
    sinan güler sahadan sildi bu adamı.. 6 sayısının hepsini serbest atıştan buldu.. şut yüzdesi0-10 gibi birşeydi.. sinan son günlerde müthiş formda

bu üçlü dışında takımın kalanı vasattı açıkçası.. maçı sürekli kontrol eden bizdik.. yine de berebere kalmak, daha doğrusu kalabilmek güzel.. top 8 için fazlasıyla umutlandım

• beşiktaş biraz daha dikkatli oynasa alırdı bu maçı

yine de tebrik ederim gerçekten etkili bir oyundu, hem de sırbistanda
  • Ilk maçi gayet iyi gectik Açikçasi maçi çok rahat izledim..Yani maç boyu elenecegimizi düsünmedim bile,yani galibiyet den emindim ama beraberlik oldu, ama fazla fark yok zaten..Zaten yenmemiz gerekecekti, simdi de öyle.
    Yalniz finale çikmamiz için oyun kurucu almamiz sart.. eger alabiliyorsak
  • kızılyıldız maçı bilet fiyatları açıklanmış: protokol 50 ytl, diğer tribünler 25 ytl
    yönetim yine yapacağını yapmış, bilet fiyatlarını giydirmiş.. seyirciyi ödüllendirmenin yolunu bulmuş yönetim, bravo !! belki şurdan kazandığınız parayla del bosque'nin tazminatının %1'ini gideririz.. bu da kar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.