Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.830
Cevap
23
Favori
228.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nicevicin 4 foul alması kötü oldu bjk için..
  • güzel maç oldu ama fb deki şans da inanılmazdı. solomon turnikeyi bırakıp 3lük attı bir ara semih bile 3 lük deneyecek zannettim shumpert-nicevic beklediğim gibi oynayamadı. yeni oyun kurucu fena adama benzemiyor. takıma alıştıktan sonra katkısı olabilir play off için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Ntv geçen haftaki faciadan sonra üç büyüklerin maçlarına Ender Bilgin'i veriyor.

Edit:Fb seyircisi bariz şekilde toplu olarak küfür ediyor ,daha önce de etmişlerdi niye anons gelmiyor , o salonda kurallar uygulanmıyor mu?

futbol bolumune alalim seni.
    basketbol bolumunde fanatiklik yapmiyoruz! provakasyonlarini futbol bolumune sakla yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

quote:

Ntv geçen haftaki faciadan sonra üç büyüklerin maçlarına Ender Bilgin'i veriyor.

Edit:Fb seyircisi bariz şekilde toplu olarak küfür ediyor ,daha önce de etmişlerdi niye anons gelmiyor , o salonda kurallar uygulanmıyor mu?

basketbol bolumunde fanatiklik yapmiyoruz! provakasyonlarini futbol bolumune sakla yani...

ben arkadaşı futbol bölümünden iyi biliyorum kendisinin fb'ye karşı inanılmaz bir sevgisi var.

bu yorumu talihsiz olmuş hayret!

• shumpert ve sinan'ın çabasına acıyorum, başka hiç birşeye değil..

kaya transfer olayından beridir off durumda.. yine katkı veremedi.. ömer aşık blok manyağı yaptı adamı.. shumpert'in 2 tane süper asistini elinden kaçırdı.. aylak aylak dolaşıyor sahada resmen bu sene böyle idare edecez ama sene sonunda yol verelim gitsin.. zaten bir takımda 1 seneden fazla duramıyor bu adam

nicevic iyi başladı ama o kadar gereksiz fauller yaptı ki.. bir de üstüne teknik faul aldı.. bu kadar da akılsızlık olmaz ki.. kaya zaten yok piyasada, drobnjak amcamın beyninden ayaklarına "koş" sinyali gidene kadar hücum süresi bitiyor zaten.. pota altından hiç verim alamadık hücumda.. shumpert'i 4'e çekmek zorunda kaldık..

bu yeni amerikalı chase çok fazla top kaybı yaptı.. zaten ufacık bişey, savunmada hiç katksı yok.. dalmau ne kadar kötü oynasa da savunmada güçlü fiziğiyle etkili oluyordu.. sene ortasında alınan adamdan bu kadar hayır gelir

apo çok dengesiz artık, çözdük onu.. bu adam italya'da nasıl sayı kralı olmuş bilmiyorum.. maç başına 30 şut kullanıyordu galiba.. sezona iyi başlamıştı ama sonrasında sürekli düşüşte..

mehmet yağmur... geeeeç

sinan ve shumpert kaç maçtır bu 2 adamın sırtında gidiyoruz.. diğerlerinden yarım yamalak katkı geliyor o kadar.. hadi bu maçın telafisi var ama playofflar yaklaşıyor ve galatasaray ile final 8 maçımız var.. bir an önce toparlanmamız lazım..

aaa bu arada ne apodaca ne drobnjak iyi katkı veremedi.. ne ilginç dimi.. boşuna kuruntu etmemişim demek

• Çok güzel ve çekişmeli bir maç oldu ama son periyotta da biraz şanslıydı FB Ülker.Kinsey ne attıysa girdi
    Bu arada Kaya da Ömer'den bloğu yiyince hayatını şaşırmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 6 Nisan 2008; 19:50:34 >
  • Dalmau sakatmıydı?Eğer sakatsa Galatasaray maçında oynayabilecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

quote:

ben arkadaşı futbol bölümünden iyi biliyorum kendisinin fb'ye karşı inanılmaz bir sevgisi var.

eleman sayaç kullanıyor galiba.düzenli olarak her fb maçında aynı şeyi tekrarlıyor.basketbolun güzelliklerinden bahsedileceği yerde işi gücü yok uğraştığı şeylere bak.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

shumpert-nicevic beklediğim gibi oynayamadı. yeni oyun kurucu fena adama benzemiyor. takıma alıştıktan sonra katkısı olabilir play off için.

aynı maçı mı izledik

bu arada hakikaten fb son anlarda ne atsa girdi.. şans falan demiyorum yanlış anlaşılmasın, maçı haketmedikleri anlamına gelmesin dediklerim.. kazandıkları için tebrikler
  • Aranızda bir tane doğru konuşabilicek varsa Fb seyircisi küfür etmedi desin .''Haydi Allah aşkına, Bjk ..... dönsün şaşkına'' tezahüratı olmadı desin.Provake olmana gerek yok arkadaşım delikanlıysan benim yaptığımı yapar ''taraftar kendini düzeltsin küfür etmesin'' dersin.

Bana laf kıvırmayın varsa bildiğiniz söyleyin.

edit:Hele sayaç muhabbeti yapan genç arkadaşımın hafızası bazen kuvvetli bazen yetersiz çalışıyor sanırım.Benim burada ne yazdığımı hatırlıyor ama Fb-Gs maçında edilen küfürleri,Gs oyuncularına atılan paraları ,maddeleri hatırlamıyor.E yaşı genç yavaş yavaş geliştiricek kendini.
    quote:

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

quote:

eleman sayaç kullanıyor galiba.düzenli olarak her fb maçında aynı şeyi tekrarlıyor.basketbolun güzelliklerinden bahsedileceği yerde işi gücü yok uğraştığı şeylere bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 6 Nisan 2008; 20:28:42 >

• ya yürü git işine delikanlı ayağı yapıyor bir de.
    biz basketbola odaklandığımız için duymamış olabiliriz, hakemler de duymamış olabilir, normaldir. ama o küfür edenler de senin kafa yapına sahip olduğu için bundan sonra da herhangi bir takımın sahasında da yaşanmaya devam eder bu tip olaylar. futbol fanatiklerinden nefret ediyorum zaten, basketbol izlemeleri yasaklanmalı bence, gitsinler birbirlerini bıçaklasınlar ak47.
  • He bak delikanlı laf kıvırarak oluyor işte.Kendi taraftarın olunca ''küfür ettiler ,kendilerine gelsinler'' diyerek değil de ''duymadım'' diyerek delikanlı olunuyor.Enaz benim kadar siz de biliyorsunuz neler olduğunu da ben kendi taraftarıma söylediğim için sizinkine de söyleyebiliyorum.Siz kendi taraftarınıza konuşamıyorsunuz bu kadar basit.

quote:

ya yürü git işine delikanlı ayağı yapıyor bir de.
    biz basketbola odaklandığımız için duymamış olabiliriz, hakemler de duymamış olabilir, normaldir. ama o küfür edenler de senin kafa yapına sahip olduğu için bundan sonra da herhangi bir takımın sahasında da yaşanmaya devam eder bu tip olaylar. futbol fanatiklerinden nefret ediyorum zaten, basketbol izlemeleri yasaklanmalı bence, gitsinler birbirlerini bıçaklasınlar ak47.

• senin amacın nedir burada gelmiş millete sataşacak yer arıyorsun.ha illa birilerine sallayacaksan da önce mantıklı bir amacın olsun.küfürmüş,pet şişeymiş bunlar boş işler.

bana karşı söyleyecek birşey bulamadın gençliğime verdin kendini de evliya yaptın çıktın aradan.sanki biz küfür ediyoruz maçlarda.anlamadım ki bizden ne istiyorsun.kınama mesajı mı yayınlayalım napalım senin için bu konuda ya da pankart hazırlasak küfüre hayır diye belki tatmin olursun?

kısacası hepsi küfür ediyor ama biz bunlarla ilgilenmiyoruz bu kadar basit.bizim ilgilendiğiz basketbolun ilk kısmı yani basketbolun güzelliklerinin olduğu taraf ama anlaşılan sen belli ki diğer kısmı çok takıyorsun kafana.tez filan hazırlıyor olmayasın sakın küfür olaylarıyla ilgili.
  • Evet hakikaten Fb evsahibi iken bunlar boş işler oluyor.Gs'nin seyircisi boşaltılıyor,ceza alıyor,oyuncusu 2 maç ceza alıyor.Fb salonunda da bir değil büyük maçların tamamında bu olaylar oluyor ama hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor.Evet arkadaşım kınama mesajı bekliyorum buradaki herkesden ''taraftar küfür etti yanlış yaptı'' demenizi bekliyorum eğer diyemiyorsan da ''Fb taraftarı küfür etti'' diyene tepki göstermemenizi bekliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: quaking

senin amacın nedir burada gelmiş millete sataşacak yer arıyorsun.ha illa birilerine sallayacaksan da önce mantıklı bir amacın olsun.küfürmüş,pet şişeymiş bunlar boş işler.

bana karşı söyleyecek birşey bulamadın gençliğime verdin kendini de evliya yaptın çıktın aradan.sanki biz küfür ediyoruz maçlarda.anlamadım ki bizden ne istiyorsun.kınama mesajı mı yayınlayalım napalım senin için bu konuda ya da pankart hazırlasak küfüre hayır diye belki tatmin olursun?

kısacası hepsi küfür ediyor ama biz bunlarla ilgilenmiyoruz bu kadar basit.bizim ilgilendiğiz basketbolun ilk kısmı yani basketbolun güzelliklerinin olduğu taraf ama anlaşılan sen belli ki diğer kısmı çok takıyorsun kafana.tez filan hazırlıyor olmayasın sakın küfür olaylarıyla ilgili.

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

shumpert-nicevic beklediğim gibi oynayamadı. yeni oyun kurucu fena adama benzemiyor. takıma alıştıktan sonra katkısı olabilir play off için.

aynı maçı mı izledik

bu arada hakikaten fb son anlarda ne atsa girdi.. şans falan demiyorum yanlış anlaşılmasın, maçı haketmedikleri anlamına gelmesin dediklerim.. kazandıkları için tebrikler

hangi konuda şaşırdın bilmiyorum ama shumpert ve nicevic beklediğimden çok çok kötü oynadılar. shumpert oyuna istediği gibi giremedi birtürlü bence. zira kinseyin attığı mucizevi şutlardan shumpertten de bekliyordum. 18 sayı bu skor için fena değil ama bilmiyorum belki shumpertten çok fazla şey bekler oldum. nicevicte çok saçma faullerle oyundan kopmak zorunda kaldı. chase için yaptığın yorumu okudum. bence biraz erken konuşmuşsun onun için. amerikadan geleli kısa bir süre olduğu için alışma sürecinde olduğunu düşünüyorum. tıpkı fb deki kinseyin geçirdiği dönem gibi. ne kadar kötü olursa olsun dalmaunun oyun kuruculuğundan faydalı olacaktır bence. kaya için de birşeyler yazmak isterim. bu adam dinamo moskova haberlerinden sonra birtürlü toparlayamadı kendini. bugünkü maçta öncekilere göre fazla sakindi. birkaç maçtır yaptığı centilmenlik dışı faullerden dolayı uyarılmış olmalı. formundaki bariz düşüş iyice ortaya çıktı. kritik anlarda kontrol edemediği 2 top bunun göstergesiydi sanki.

• @serkaN
    chase için zaten çok da farklı birşey demiyorum.. "sene içinde alınan adamdan anca bu kadar fayda gelir" diyorum.. nerdeyse senenin sonuna geliyoruz ve hiç avrupa tecrübesi olmayan bir adamı oyun kurucu bölgesine transfer ediyoruz.. avrupa basketboluna ve doğal olarak alan savunmasına o kadar yabancı ki adam birkaç kez içeri drive edip pota altında sıkışınca geri döndü ve pas verecek adam bulamadı, topu kaptırdı.. zaten 4 top kaybı yapmış..

shumpert bence çok iyi oynadı.. takımın yine en iyisiydi.. malesef fb kadar hücum opsiyonumuz olmadığı için fb savunması shumpert'e daha fazla ağırlık verdi ve yavaşlattı ama diğer oyuncular(nicevic dışında) hücumda hiçbirşey üretemedi malesef..

nicevic konusunda hemfikiriz zaten

• shumpertin takımın eniyisi olduğu çok doğru.(ne zamana kadar bu şekilde gider bilemem) ayrıca sinan güler de inşallah şu formunu daha yukarıya taşır. bu takım için gerçekten çok önemli bir oyuncu. birkaç şeyde mehmet yağmur için yazmak istedim; bu adam belki iyi niyetli,mücadeleci birisi ama takıma katkısı konusunda şu durumundan fazlasını verebileceğini düşünmüyorum. gelebileceği son nokta bu sanki.(İnşallah yanılırım)
  • Objektif bir gözle bakacak olursak;maç nitel anlamda bir derbi maçı idi,bu doğru; ama iki takım arasında nicelik anlamında;kadro kaliteleri ve basketbol yönetimleri arasında oldukça büyük farklar var,favori ve güçlü olan taraf kazandı.

Solomon'un turnike yerine 3'lük atması bu maça özel ya da şans olayı değil; Solomon sezon boyunca güçlü takımlara karşı Eu'da da aynı tarzda basketbol oynadı.Hele ki ilk Bjk - Fb maçında,Shumpert'in ve diğer Bjk'li oyuncuların attıklarının yanında Fb' nin pota şansının lafı bile olmaz.
  • Kaya'dan yılın fair play ödülüne aday bi hareket gelmesi beni şaşırttı. Aslında Kaya çok beğendiğim bi pf'dir. Hatta milli takımda sürekli oynamasını istediğim oyunculardan biri ama sezon başında müthiş oynarken transfer dedikoduları biraz bozdu onu. Playoffta toparlarsa bjk için büyük avantaj olur. Tanjevic'in sistemi çalıştı bu maçta ve kazandılar. Sistem malum zaten...

@vaypcnet, maçı izleyenlerin çoğu duymuştur tabi küfürleri ancak malesef ülkemizde mütemadiyen yaşanan bi durum bu. Hangi salonda yok dersen Bandırma'da, küçük kentlerin salonlarında falan yok yani. Bu da anadolu insanının (son 3 yılda öğrendiğim) çekingenliğinden kaynaklanıyor. Neyseki öyleler...

Gs seyircisi salonu boşalttı bende hatırlıyorum o olayı ama çözüm bu olmamalı. Hakemlerin böyle stresli maçlarda taraftarları dinlemeye fırsatı olacaklarınıda sanmıyorum...

Basketbola basketboldan keyif almaya gelen seyirci lazım, tam öküzce tabiriyle "boşalmaya" değil. Bunuda İstanbul'da başlatmak bence diğerlerinden daha kolay. Lise ve üniversitelerde(en çok orada var diye) basketbolla ilgilenen insanları salona çekeceksin, neyin ne olduğunu anlatacaksın yavaş yavaş düzelecek. Son Siena maçında Mirsad bi üçlük attı fark biraz kapanır gibi oldu zaten bi avuç taraftar alakasız futbol tezahüratları yapıyor. Seyirci kültürü oluşmadan küfür bitmez...

• küfür ve pet şişe konusu hangi branşda hangi salonda veya hangi takım taraftarında olursa olsun kınanmalı. zaten basketbol forumunda yazan arkadaşlarımın hiç biri bu konuda duyarsız kalmaz. çünkü bu tür olaylar basketbolu çirkinleştiren, temaşa sporunu çirkef hale getiren bir durumdur ve bu basketbol formundaki herkesin amacı sadece ve sadece basketboldan keyif almaktır.

beşiktaşımız maçda elinden geleni yaptı bence. ama rakip atmaya başladığında tutulamayacak bir kimliğe sahip artı deplasmanda oynuyoruz. kadro farkıda ortada.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.