Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.830
Cevap
23
Favori
228.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alırız kupayı inşallah

ispanya ve rus takımlarının arasından sıyrılmak zor ama İNŞALLAH
  • Hüseyin Beşok'da iyi durumdaymış...Oynayabilecek durumda...Zevkli bir karşılaşma bizi bekliyor...
  • geçen hafta normal sezonu lider bitirmeyi garantilemiştik.. son hafta deplasmanda casa ted kolej'i uzatmaya giden maçta 95-91 yenmişiz.. peja 22, chase 19, shumpert 18 sayı atmış..

playoff ilk turunda banvit ile eşleştik ve seriye 1-0 önde başlıyoruz
  • ankarada 1 maç kazanmamız şart

çok zor bir takım

eğer alırsak finale çıkarız

rakipte büyük ihtimal fener olur

son yılların en zayıf efesi var karşısında

eğer öyle olursa zevkli bir final serisi olabilir
  • telekom'a 3-1 kaybettik ve elendik..

bu seneki bjk ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
  • Açıkçası Bjk,beklediğimden daha iyi bir sezon geçirdi.Bilindiği üzere gerçek bir guarda sahip olmamaları büyük oranda olumsuz etkiledi.
    Sezon içinde klasik Bjk yönetiminin para ve futbol odaklı hedefinden mütevvellit,birçok sorun oluştu.Zaten farklı birşey beklenemezdi bu yönetimden:)

Kadro derinliği anlamında en az 2-3 takviyeye ihtiyacı var. Apadoca mutlaka postalanmalı,Drobnjak da aynı şekilde elden çıkarılamlı.Shumpert mutlaka kalmalı, ama bu takımın topla insiyatif alabilecek bir lidere ihtiyacı var.Bu da kaliteli bir guardddan geçiyor.

Kaya olayı belli dğeil,adam kalmak mı istiyor ne istiyor?Açıkçası ona çok para vermek anlamsız,sonuçta Tbl için yeterli bir oyuncu ama sonuçta Kaya yani?Üst düzey bir oyuncu değil,yetenekleri de kısıtlı,ara gazı ile oynayan bir tip.

Yine de kadro kalitesine oranla oldukça iyi işler yaptılar,Fb gibi kendilerinden çok daha kaliteli bir takımı farklı olarak yendiler,keza Efes,keza Gs gibi önemli maçlarda iyi işler yaptılar.
    Avrupa olayı çok iyi gitti,bir rekora imza attılar,ama sonunu getiremediler.
    Telekom ise Bjk'ye oldukça ters geliyor,bu son maçlarda da belli oldu.İki takım arasında artık değişik bir rekabet kaçınılmaz olur:)

Bakalım E.Ataman kalacak mı?Sponsor olayı ne alemde olacak?Bütün bunlar takımın büyülme küçülme ikilemini belirleyecek.

• yazık oldu bu sezona. her alanda sıfır çekti bjk. uleb de 10 da 10 yaptı elendi. ligi lider bitirdi elendi. parasızlık yüzünden de olabilir ama önemlisi guard ve skorer eksikliği oldu. dalmau chase mehmet yağmur bu adamlarla olmaz. fenerde solomon, telekom da el amin ve tutku var. sen bu adamlarla şampiyon olamazsın. ikincisi apodaca. senin skorer adamın hiç bir işe yaramıyor. ayrıca kaya takımı bıraktı son maçlarda.
    herşeye rağmen beşiktaş 15 sayı öndeyken 2. maçı vermese şampiyon olurdu. çünkü akatlar da fenere ve telekoma maç vermezdi.

büyük ihtimalle ergin ataman gider ve takımın çoğu dağılır bu yönetimle.
  • Ben Ergin Ataman'ın takımın başında kalması gerektiğini düşünüyorum. İstikrar açısından yani ama "kısa" yabancılarınızla vedalaşmalısınız...
  • Bu sene biraz şu önde başlama kuralının sıkıntısını yaşadık bence... Lider olmamıza rağmen ligin 4. süne karşı 1-0 geride başlıyorsak ve kendi sahamızdaki maçı almamıza rağmen deplasmandaki maçları kaybederek finale çıkamıyorsak bu kuralda bir hata vardır.(örn: NBA'de Boston dış sahada hiç maç kazanamadan doğu finaline çıktı)Tabi bu bahanenin arkasına sığınmak(futbolda hakem hatalarının arkasına sığındığımız gibi) en büyük hata olur.

Bir de Kaya meselesi var.Oynamak istediği zaman takıma büyük güç katıyor.Bunu son Telekom maçında da gördük ama sezon ortasında çıkan transfer haberleri ve haberlerden sonraki 1-2 ay boyunca yatmasını da unutmadık! Belki onun yerinin doldurulması güç ama böyle yapmaya devam edecekse de bir an önce uzaklaştırılmalı...

Ergin Ataman da kesinlikle tutulmalı... Dalmau ve Chase gönderilmeli.Apodaca da 4-5 maç dışında beklenileni bir türlü veremedi belki o da gönderilebilir.Ama Nicevic ve Shumpert kesinlikle takımda tutulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 23 Mayıs 2008; 17:47:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Bu sene biraz şu önde başlama kuralının sıkıntısını yaşadık bence... Lider olmamıza rağmen ligin 4. süne karşı 1-0 geride başlıyorsak ve kendi sahamızdaki maçı almamıza rağmen deplasmandaki maçları kaybederek finale çıkamıyorsak bu kuralda bir hata vardır.(örn: NBA'de Boston kendi evinde hiç maç kazanamadan doğu finaline çıktı)

Dış sahada demek istedin sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

Bu sene biraz şu önde başlama kuralının sıkıntısını yaşadık bence... Lider olmamıza rağmen ligin 4. süne karşı 1-0 geride başlıyorsak ve kendi sahamızdaki maçı almamıza rağmen deplasmandaki maçları kaybederek finale çıkamıyorsak bu kuralda bir hata vardır.(örn: NBA'de Boston kendi evinde hiç maç kazanamadan doğu finaline çıktı)

evet yanlış yazmışım, tabi ki dış sahada olacaktı.Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

evet yanlış yazmışım, tabi ki dış sahada olacaktı.Teşekkürler

Rica ederim hocamDoğu finalinde Boston'un evinde kazanma serisi de bozuldu tabii,onu da belirtelim.

• quote:

Rica ederim hocamDoğu finalinde Boston'un evinde kazanma serisi de bozuldu tabii,onu da belirtelim.

Onu bildiğim için doğu finaline çıktı dedim, bıraktım
  • sezon içinde kaan kural ın defalarca üstüne basa basa söylediği '' takım '' olma özelliğini çok güzel uygulayan Beşiktaşımız malesef ligin sonlarına doğru hem ulebte hemde ligde bu özelliğini kaybedince bu sezonu sıfır çekerek noktaladık.Aslında bu başarısızlığa bir çok neden sayabiliriz guard ların yetersizliği,shumpert in yanında iyi bir skorer olmaması,kayanın son dönemdeki formsuzluğu vs. ama ben yine olayı ana bir nedene bağlıycam belki bazı arkadaşlar kızabilir devamlı bunları mazeret gösteriyoruz diye ; basiretsiz ve beceriksiz yönetimimizin zaafiyeti,takımın en iyi olduğu anlarında motivasyonu bozacak gelişmelerin yaşanmasının tek nedeni bu,gerçi bu özellik sadece basketbol branşı için değil her branş içinde geçerli,bir defolup gitselerde kurtulsak diye dua etmekten başka çaremiz yok malesef.Takıma bakacak olursak sezon içinde en etkili oyuncularımızdan shumpert in ve kaya nın özellikle telekom serisindeki istikrarsız ve etkisiz oyunları elenmemizdeki baş etken gerçi bu konuda telekomun savunmasının hakkını yemeyelim ama sezon içindede etkisiz kaldığımız maçlarda bu 2 oyuncunun ekstra performansları bizi zirveye taşımıştı.Telekom serisinde basketbolün ana kurallarından biri olan gurdın ne kadarsa o kadar oynarsın kuralıda işleyince elenmemiz hak oldu artık.Çok ama çok ümitlendiğimiz bir seneyide elde sıfır olarak geride bıraktık malesef.Önümüzdeki sezon ne olur onun kararınıda başımızdan tez elden gidesi yönetim verecek ve malesef görünür olanda bizim için pek iyi olmayacak.Tek ümidim ergin hocanın önümüzdeki sezonda takım başında kalması,gerçi murat hocada takımın başında kalmıştı ama eline bişey verilmeyince hoca napsın,ne diyelim artık hayırlısı olsun

• 2008-2009 sezonunu bu alşam 20.00'de kepez bld ile açıyoruz.. geçen yıllara oranla yetersiz kadro ve yetersiz teknik ekip ile pek umutlu başlamıyoruz lige.. hadi bakalım rastgele
  • hadi hayırlısı, inşallah zevkli ve başarılı bir sezon geçiririz.

hazırlık dönemini daha önceki hazırlık dönemleri kadar yakından takip edemedim. koçumuz hakan demir. fena sayılmaz, savunmaya önem verir.

ilk maçımızıda kazanmışız kepez karşısında, inşallah bizi hep kazanmaya alıştırırlar.

yeni bir sezon yeni bir umut, vira bismillah
  • yeni sezon yeni umutlarida beraber getirir diyerek galibiyetle actik sezonu,başı güzel sonuda inşalah bu sefer güzel olur,yine yönetime sallıyo bu diyeceksiniz ama umarim tezelden defolup giderlerde en azından bizimde basketbol takımımızda istikrar için bi umudumuz olur ( aynı şey futbol içinde geçerli )
    kupa maçlarında 3/3 le iyi başlangıç yapmıştık ligdede ilk galibiyet güzel oldu maçı seyretmedim ama dikkatimi çeken iki nokta 5 oyuncumuzun çift haneli sayılara ulaşması ve mehmet yağmurun yaptığı sayısal katkı,üstelik mehmet bu katkıyı oyunun tıkandığı bölümlerde yapmış ( gazetelerde yazan yorumcuların yalancısıyım ) bide bu sene cok sey beklenen yabancımız mire chatman sakatlanmış ilk periyotta inşallah kötü bir sakatlık değildir .
  • Beşiktaş Mersin'e takıldı: 89-83

Beşiktaş Cola Turka, Beko Basketbol Ligi'nin 2. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne deplasmanda 89-83 yenildi.

Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Cola Turka'yı 89-83 yendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir ara rakibinin öne geçmesine rağmen 1. periyotu 21-16 önde tamamladı.

İkinci periyotta da oyundaki üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip, rakibinin özellikle hücumdan boş dönmesini iyi değerlendirerek, 15. dakikada farkı 14 sayıya kadar çıkardı (36-22). Kontrollü bir şekilde mücadelesini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2. periyotu da 42-33 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta oyuna ağırlığını koyan konuk ekip, dakikalar 35'i gösterirken farkı bir sayıya kadar indirdi (54-53). Oyundan kopmayan Mersin Büyükşehir Belediyesi bulduğu sayılarla 3. periyotta da üstünlüğünü sürdürdü (60-55)

Son periyotta Beşiktaş Cola Turka'nın 3'lük sayılarla farkı kapatma çabası da sonuç vermedi. Özellikle Lofton ve Calebb'in üst üste bulduğu sayılarla Mersin Büyükşehir Belediyesi, karşılaşmadan 89-83 galibiyetle ayrıldı.

SAHADA PANKART AÇAN 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bu arada karşılaşmanın üçüncü periyotu oynanırken, taraftar grubunun arasından sahaya atlayan biri kadın 4 kişi, hükümet aleyhinde pankart açtı. Polisin müdahalesi ile güçlükle salon dışına çıkarılan 4 kişi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
    MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 89 - BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 83

Salon: Edib Buran

Hakemler: Aytuğ Ekti xxx, Ahmet Ersan Ergüler xxx, Osman sinan İşgüder xxx

Mersin Büyükşehir Belediyesi: Lofton xxx 23, Calebb xxx 18, İnanç xxx 3, Ffriend xxx 17, Onur xxx 12, Altan xxx 5, Ümit xxx 7, Basden xxx 4, Fahri x

Beşiktaş Cola Turka: Mehmet xxx 11, Muratcan xx 4, Adem xxx 8, Faison xxx 16, Austin xxx 20, Arin x, Ömer xxx 9, Haluk xxx 13, Cevher xx 2

1. Periyot: 21-16

Devre: 42-33 (Mersin Büyükşehir Belediyesi lehine)
    3. periyot: 60-55

Maçı izleyemedim(Digiturk sağolsun bu sene izleyemeyeceğim).Mersin fena bir takım değil.Chatman oynamamış maçta.Neyse bu sene geçen seneki kadar ümitli değiliz zaten.

• dediğin gibi mersin gayet iyi bir takım ve bizde chatman yoktu.. yani kabul edilebilir bir yenilgi.. maçı ben de izleyemedim malesef.. henüz yeni takımı izleme fırsatım olmadı.. izleyen arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur
  • takımın rezil gidişi yüzünden ne ben konuyu yeniliyorum, ne de diğer arkadaşlar mesaj yazıyor normal olarak.. şerefsiz demirören ve dingil yönetim son kalemiz olan basketbolun da düşmesini sağladı.. söylenecek pek bir şey yok.. rezil ötesi bir kadromuz var.. anca ligde kalmaya oynarız.. fb maçının ilk yarısından sonra izleyemedim çünkü artık işkence haline gelmeye başlamıştı.. artık bu yönetimin gitmesini beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.