Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.830
Cevap
23
Favori
228.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıkma canını boşver, kendine sıkıntı ettiğine değmez. ben artık takip etmiyorum bile....
  • Ben de ne zaman baksam bir mağlubiyet alıyoruz artık pek umursamıyorum.. 5 maçta 1 galibiyet.
  • Demirören'in bir an önce gitmesi lazım.Stanojevic ve Austin gitti,Chatman da gidici.
  • faison zaten fason
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

faison zaten fason

Bir de Faison vardı değil mi,unutmuşum

Edit:Dennis Mims ve Reginald James Butler adında iki pivot almışsınız,ama gidenleri aratacaklar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 18 Kasım 2008; 21:16:49 >
  • bence boşuna para vermeye devam etmesinler. demirören çıksın kendi ve avanesi ile oynasın. nasıl olsa değişen fazla birşey olmaz.
  • Bu kadar sıkıntının üstüne fikstür de dezavantajlı olunca mağlubiyetler kaçınılmaz oldu tabi. Neyse bu hafta Aliağa ile oynuyorsunuz. Yara sarma maçı olabilir... Yalnız Türkiye'de futbol dışında bi şube kötü gittiği için istifa edecek haysiyette bir başkan yok. Hele bunu Demirören'den beklemek tam hayalcilik olur. Aslında futbol takımınında Avrupa'dan silinmesi başarısızlık ama tüm spor yazarları şu an bjk'yı pohpohladığı için o nokta atlanıyor. Yani Demirören'in istifa etmesini beklemeyin...
  • adam 2010 a kadar bir yere gitmiyorum diyor zaten,yani değişiklik hayal olur artık,hep eziyet tam eziyete devam malesef
  • Şu an ikinci çeyrek oynanıyor. 41-33 aliağa önde. Ana Kameranın karşısındaki tribünde 25 kadar seyirci var. Durum ne olursa olsun ben Haluk için, Muratcan için, ne bileyim Mehmet Yağmur'u izlemek için bile bin kadar taraftar beklerdim. Salonun yerinin bir problem olmadığı açık. Tepki vermek için de illa tribünleri boşaltmak zorunda değil bjk taraftarı. Sonuçta bu oyuncular ellerinden geleni yapıyor...
  • 73-76 son saniye üçlüğüyle yenildik

yabancısız takım gibiyiz,yerli oyuncularında kalitesi ortada anca bu kadar oluyor işte,6 maçta 5 mağlubiyet söylenecek hiçbir şey yok,yazıklar olsun bu takımı bu hale getiren şerefsizlere
  • Gerçekten yazık Beşiktaş gibi son birkaç yıldır şampiyonluğu zorlayan takımı bu hallere düşürenler utansın.Bir gs li olarak anlamadığım nokta bjk da paralar ödenmiyor diye yabancılar gidiyor peki yeni gelecek yabancının parasını nasıl ödeyeceksin? Bari maddi olarak sıkıntıdayız deyin iki üç sene altyapıdan oyuncularla daha ucuz yabancılarla oynayın bence taraftar takımı öyle daha çok sahiplenir.Böyle sene başı çıkıp hedefimiz final oynamak deyip 6 haftada 5 mağlubiyet almak komik oluyor.Yazık gerçekten akatlar gibi türkiyedeki bence en iyi basketbol sahasını böyle boş görmek acı.Neyse perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.Bjk taraftarına sabır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Şu an ikinci çeyrek oynanıyor. 41-33 aliağa önde. Ana Kameranın karşısındaki tribünde 25 kadar seyirci var. Durum ne olursa olsun ben Haluk için, Muratcan için, ne bileyim Mehmet Yağmur'u izlemek için bile bin kadar taraftar beklerdim. Salonun yerinin bir problem olmadığı açık. Tepki vermek için de illa tribünleri boşaltmak zorunda değil bjk taraftarı. Sonuçta bu oyuncular ellerinden geleni yapıyor...

abi hadi haluk'la muratcan'ı anladım da mehmet yağmur'un nesini izlemeye gitcem..

bu taraftar demirören'i unutmayacak.. serdar bilgili'den demirören'e geçiş, şu halimize bakın.. bilgili'ye dil uzatan bjk'liyim diye geçinen satılmış herifler sizlere de selam olsun
  • Abi çocuk Ksk'da iken gayet yetenekli bi genç olarak çıkış yapmıştı. 17 yaşında takımın yedek pg'si idi. Aslını istersen ondan sonra pek takip edemedim ama sizde de bayaa süre alıyor. Bende boş bi adam değil diye düşünüyorum. Bu tarz oyuncuları desteklemek lazım yoksa Cenk gibi Hakan gibi eriyip gidiyorlar... Aslında ben Bjk taraftarlığı nasıl bişe bilmiyorum tabi. Belki doğrusu bu şekilde tepki vermektir... Serdar Bilgili konusunda da kesinlikle haklısın...
  • hacı aslında transfer ettiğimizde ben de bu elemandan umutluydum.. gelecek vaadedn bi genç olarak görüyordum ama tam bir hayalkırıklığı oldu.. gerçekten çok fena.. şu takımda oynamayı haketmiyor kesinlikle.. orta sıralarda yer alan takımlarda belki oynar ama bjk'de görmek istemiyorum böyle oyuncuları.. çok süre alması da takımda başka adam yok ondan bu arada bjk taraftarlığını tavsiye etmem, iyice acıların çocuğu olduk
  • Neyse Bjk adına olumlu bir gelişme yaşandı... Geçen sezon Uleb Cup'ta 19 sayı 5 ribaund ortalama yapmış bi forvet almış takım. Jimmy Baxter...
  • Bjk bugün eurocup'da Benotton ile oynayacak. takım olarak çok formsuzlar ama belki bu maç bir çıkış olur. başarılar oyunculara.
  • Beşiktaş'ta yine kriz var

Hafta sonunda derbide Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş Cola Turka'da, oyuncular alacaklarının ödenmemesi nedeniyle antrenmana çıkmadılar.

NTVSPOR
    Güncelleme: 11:55 TSİ 24 Aralık 2008 Çarşamba

Sezon başında ekonomik sıkıntıları nedeniyle iki önemli oyuncusu takımdan ayrılan Beşiktaş Cola Turka'da kriz yine kapıda...

Siyah-beyazlı basketbolcular dün yapılan antremana çıkmazken, haftasonu oynanacak Galatasaray Cafe Crown derbisi öncesinde yaşanan bu gelişmelerin maçı nasıl etkileyeceği ise merak konusu...

Oyuncuların bugün yapılacak antremana da çıkmaması bekleniyor. Aldığı son tam maaş olan Eylül ayının maaşını 31 Ekim'de alan, ondan sonra ilk ödemenin geçtiğimiz hafta Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçı öncesinde yapılan siyah-beyazlı basketbolculara bu dönemde de Ekim ayı maaşının 4'te 1'i ödendi.

Cumartesi akşamı oynanacak derbide ayrıca Konya deplasmanında diskalifiye edilen Mire Chatman ile Dennis Mims forma giyemeycek, Hakan Demir de takımının başında sahaya çıkamayacak.

--------------------------

tüpçü'nün kellesini getirene bi kese altın verecem

• iğrençliğin, basiretsizliğin, rezilliğin, dibe vurmuşluğun abidesi olduk.

oyuncular maçlarada çıkmasınlar bence. hakan demirde ayrılsın. taraftar zaten çoktan gemiyi terketmiş(haklı olarak). kapatsınlar şubeyi. hiç olmazsa bu işkenceye daha fazla maruz kalmayız.

lanet okumama gibi bir alışkanlığım vardır, genelde kendimi tutmaya çalışırım bu tür durumlarda ama artık bu gerizekalılar için ağzıma ne gelirse söylüyorum.
  • türk oyuncuların gayreti ile gs yi yenmişiz. oyuncuların şahıslarını kutluyorum. yönetimi ise kınıyorum
  • kepez'e deplasmanda 80-67 yenilmişiz.. eski gs'li fitch siftahı bize yaptı, hem de gayet sağlam bi şekilde.. 25 dk'da 7/10 üçlükle 29 sayı atmış.. ulan bu adamı kepez alıyo biz nası alamıyoz yaw lanet olsun.. robert "tractor" traylor da 8-11 fg ile 18 sayı 14 rib 4 asist 2 tç 2 blok ve 7 tk ile oynamış.. şu adam istanbul'a gelince bi izlemek lazım.. bizim takımdan umudu kestim gözüm dışarda artık
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.