Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.831
Cevap
23
Favori
228.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labmen

@drexler kardeşim yine aynı maça gitmişiz bi haberleşip görüşemedik seninle

Söylediklerinin hepsine katılıyorum.Ben kalkıp Pendik'ten 3 vasıta değiştirerek istanbul trafiğinin binbir eziyetine maruz kalarak maça gidiyorum şöyle keyifle takımımın maçını seyredeyim diye ama malesef senelerdir futbol maçlarında yaşadığımız eziyeti salonlardada yaşıyoruz.Girişler ayrı bir dert,içerde sıkıntı diz boyu,buna itiraz ettiğimizdede hep aynı yanıtı alıyoruz '' şartları iyileştirmek çin elimizden geleni yapıyoruz '' 20 yıldır maçlara giderim şu iyileştirmeyi bi göremedim gitti,bu gidişle göreceğimizde yok zaten.

sorma be abi keşke haber verseydim gideceğimi ama benimki biraz ani gelişti.. bundan sonra maça gitmem dedim ama burdan arkadaşlarla bir ortak maça gitme durumu olursa sözümden dönerim
    bu arada kusura bakma abi senin adını öğrenemedik bir türlü :)

quote:

Maça arkadaşım ve eşiyle beraber gittim.İçeri girekenki sıkıntıyı sen güzel anlatmışsın aynını bizde yaşadık,Allah'tan içeri girdikten sonra bi koltuk buldukta arkadaşın eşi oturdu biz yanıbaşında merdivende seyrettk maçı.Hadi biz senelerdir daha zor şartlardada maç seyrettiğimiz için alışığız bu duruma ya ailesiyle çoluğuyla çocuğuyla maça gelenlerin çektiği eziyet ne.Bu salonun koltuk kapasitesi belli,satılacak bilet adedi belli fazlalık nerden geliyor?? Anlaşılan yine açıktan ona buna peşkeş çekilmiş biletler.

yönetimin insanlar ailesiyle çocuğuyla maça gelsin gibi bir derdi yok ki.. hatta eminim gelmesini istemiyordur.. bizim yöneticilere bağıran, küfreden adam lazım.. bunu yapınca takıma sahip çıktığını sanıyorlar heralde.. fazladan biletleri de "beşiktaşa ve yönetimine küfreden beşiktaşlı olamaz" pankartını asanlara vermişlerdir

quote:

Serhatın aksine ben salonumuzu beğeniyorum,her ne kadar en küçük girdiyle en büyük çıktıyı almayı düşünüp koltuk sayısı bu salona göre fazla yapılmış olsada bu şartlar altında takımımıza ait bir salonumuzun olması bizim artımız

yaa aslında ahmet fetgeri günlerini falan düşününce insan yatıp kalkıp şükrediyor akatlar'a :) hadi yer olayını da çok sorun etmiyorum (gerçi fulya tesislerinin orası müthiş olurdu ama para! para! para! baskın çıktı), salonun içi de çok fena değil ama dediğim gibi güvenlik sorunu var.. bu işlerin bir standartı olmalı.. salondan tahliye çok zor iş zaten çok az çıkış kapısı var.. içeride de dediğim gibi tribünlerden çıkış kapısına geçmek apayrı sorun..

quote:

Taraftar konusundada malesef salonu dolduranların yarısı basketbolden bihaber futbol fanatiği.Bunu küçümsemek için söylemiyorum neticede bende bir futbol seyicisiyim,hayatımda gittiğim basketbol maçının en az 10 kat futbol maçına gitmişimdir,futboluda basketbolden daha çok severim ama o salonda basketbol maçının nasıl seyredilmesi gerekiğinide az buçuk bilirim.Tezahürat güzeldir,takımı desteklemek olgusu benim içinde çok önemli ama mantığıyla yapılırsa.Şöyle bir tezahürat olabilirmi '' koy trabzona cimboma fenere '' oha diyesim geliyor, ya kardeşim tarbzon ne alaka söyle bunu futbol maçında söyle ama basket maçında söylemenin alakası ne ? Serhatnda söylediği gibi ağzından salyalar saçarak alakalı alakasız sözler söyleyen,küfürler eden tipler doluydu salonda.Bir pozisyonda Ender yanılmıyorsam Muratcanı çok güzel bir hareketle bakkala yollayıp turnikeye girerek çok güzel bir sayı attı.Bende hareketin güzelliğiyle '' vay be helal olsun ender süper hareketti '' dedim arkadaşıma,neticede seyir zevki olarak çok güzel bir hareketti, işte bu anda arkamda duran güruhtan biri '' lan sen efesimi tutuyosun '' diyerek üstüme geldi Allah'tan az buçuk tribün kültürümüz varda ( kötü anlamda ) herifi susturduk yoksa haybeden hır çıkaracaktı hazımsız zavallı. Malesef sadece efes,fener ve gs maçlarına gelip ortamı bozan bu tiplerin en kısa zamanda spor kültüründen nasiplenmesini dileyeceğim ama nafile.

walla geçmiş olsun abi ucuz kurtarmışın olayı.. biraz büyüyecek olsa seni efesli ilan edip araya alırdı o şerefsizler.. bu adamlar spor kültüründen nasiplenemez, ben umudu kestim.. bu adamları spor arenalarından def etmek lazım toplumun huzuru için.. baxter'ın bir tane müthiş smacı vardı belki hatırlarsın, salondan o kadar cılız bir tepki geldi ki anlamadıkları için.. ama 3lük olunca deliye dönüyorlar uzak olduğu için heralde

quote:

serhat kardeşim noumayla fotomu sormuşsun,futbol sayfasına fotoyu eklemiştim ( daha doğrusu ekleyememişim sağolsun @orjinalden alıntı küçük müçük çıkarmış resmi ) burdan bakabilirsin ;

http://forum.donanimhaber.com/m_7292088/mpage_265//tm.htm#35841321

güzel bi anı olmuş abi tebrik ederim

şöyle yapsak daha iyi olcak sanırım
     Beşiktaş Basketbol Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 17 Kasım 2009; 21:14:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

sorma be abi keşke haber verseydim gideceğimi ama benimki biraz ani gelişti.. bundan sonra maça gitmem dedim ama burdan arkadaşlarla bir ortak maça gitme durumu olursa sözümden dönerim
    bu arada kusura bakma abi senin adını öğrenemedik bir türlü :)

aslında aklıma geldin bu maç öncesi ama sen askere gidicem maçlara gelemem deyince vazgeçtim keşke haber verseymişim,benim hafta sonları müsait oluyor genelde sizede uyarsa haberleşir gideriz beraber.Foto için teşekkürler bu arada ismim yusuf :))

• Beşiktaş Cola Turka'da forma giyen Engin Atsür, Muratcan Güler ve Cevher Özer'in takıma liderlik yaptıklarını da belirten Tanjevic, bunun Türk basketbolu için önemli olduğunu da belirtti.

Damir Kaan Mrsic'in ilerleyen yaşına rağmen takıma çok büyük katkı sağladığının altını çizen tecrübeli antrenör, "Damir bugün çok iyi bir performans sergiledi. Açıkçası sezon başında onun yaşını da hesaba katarak bu kadar süre alacağını düşünmüyorduk. Ama ben onun sahadaki performansına ve profosyonelliğine teşekkür etmek istiyorum. Umarım Fenerbahçe taraftarları da bu kaptanlarını unutmayacaktır. Çünkü o gençlere çok iyi bir örnek sporcu" açıklamasında bulundu.

Tanjevic takmış abi bu yaş olayına..Ne var yaşında adamın..Hem çelişkili hem de talihsiz bir açıklama ...
  • fenere 100-92 yenilmişiz. maçı izleyemedim. izleyen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum...

tv de bir iki yorum duydum; bize 2 tane teknik faul çalınmış ama aynı pozisyonda fenere çalınmamış diye..
  • Savunmalar olabildiğince yumuşak idi,hakemler bariz olarak maça tesir etmedi,Cevher'e çalınan teknik faulün öncesi zaten bu çocuğu uyardı hakemler ama Cevher hemen akabindeki pozisyonda topa vurunca aldı faulü,zaten itiraz da etmedi.

Fb'de bir guard olsa, sanırım maç ilk yarı biterdi.

Genel anlamda seyir zevki yüksek ama basketbol kalitesi vasat bir maçtı.
  • hort yapayim da besiktas ana konusu yok sanilmasin..
  • Valla bu konunun ayakta durması lazım bundan sonra
  • Evet bu konuya bi el atmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

hort yapayim da besiktas ana konusu yok sanilmasin..

ben bile unutmuştum bu konuyu açtığımı
  • Beşiktaş ana konusuna 2010 senesinde hiç yorum yapılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

Beşiktaş ana konusuna 2010 senesinde hiç yorum yapılmamış

Neyse olan olmuş artık yapacak birşey yok Bundan sonra bize düşen burayı yeniden küllerinden doğurmaktır
  • fenerbahçe maçı yarın mı? saat kaçta birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

fenerbahçe maçı yarın mı? saat kaçta birde?

Evet yarın saat 16:30da
  • dolduralım salonu beyler bilet kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

fenerbahçe maçı yarın mı? saat kaçta birde?

Evet yarın saat 16:30da

eyw hocam sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

hort yapayim da besiktas ana konusu yok sanilmasin..

ben bile unutmuştum bu konuyu açtığımı

ben unutmam

• Bayramın ilk günü olmasa kaçmazdı bu maç ama kurban filan derken anca evde izleyebilecem
  • ben de okuyunca ulan dedim telekom'a yenilmedik ki biz bu adam neyin kafasında, sonra tarihe bakınca hee ok dedim :D bugün herkesi maça bekliyoruz beyler. salonu dolduralım :)
  • Tahminimce yarınki derbi maçta salon full olur. 10,000 Beşiktaşlı bekliyorum bakalım.
  • 1,2 ve 3.kategori bitti ama 4 ve 5 bomboş sayılır 10 bin yapalım en azından
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.