Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.832
Cevap
23
Favori
228.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yandan D-Will gibi bir ismi ligimizde izleyip basketbolda yarışa Beşiktaş'ın da artık potaya girdiği için lig renkleniyor diye seviniyorum. Bir yandan da bu lokavt bitince Beşiktaş eski Beşiktaş olacak diye üzülüyorum.Umarım lokavt uzun sürer de Deron Williams'ı doya doya izleriz. Realist olmak gerekirse Williams ve Semih gidince bu ikisinin boşluğunu dolduramayacak Beşiktaş. Çünkü Avrupa basketbolunda Hocası Ergin Ataman dışında isminin pek duyulmadığı bir takım.

Galatasaray-Beşiktaş maçına sırf D-Will-Lakovic kapışmasını izlemek için gideceğim.
  • Valla daha farklı olabilirdi ama resmen şov yaptık, güzel bir galibiyet oldu Şu lokavt hiç bitmez inşallah
  • 98-82 aldık mersin maçını

deron 26 sayı attı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

98-82 aldık mersin maçını

deron 26 sayı attı sanırım

28 attı hocam.
  • Lockout bitecek gibi açıklamalar var.Allahım inşallah şu lockout uzun sürer
  • Lockout bitmezse çok büyük işler yaparız gibi.

Deron Williams
  • Salı günü Eurochallenge maçı var.Akatlarda olucaz inşallah.Salonun dolması lazım.Tüm biletler 10TL.İmkanı olan kaçırmasın.Ayrıca olur lockout biterse Deron'un yerine gelmesini istediğim bir adam var oda Darius Washington.İnanılmaz hızlı ve aynı zamanda çok iyi bir şutör.
  • Murat kosovadan kötü haber geldi obama el koymuş 15 aralıkta lig başlayacakmış. Nasıl bir karardırki ne seviniyorum ne üzülüyorum NBA özledik seni
  • Bugün büyük gün.Derek Fisher ve arkadaşları umarım haklarını korurlar
  • Valla lokavt biterse yazık olacak, inşallah bitmez, bu şekilde önümüze geleni yeniyoruz, inşallah NBA toplantısında biri diğerinin üstüne kola falan döker kavga çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla lokavt biterse yazık olacak, inşallah bitmez, bu şekilde önümüze geleni yeniyoruz, inşallah NBA toplantısında biri diğerinin üstüne kola falan döker kavga çıkar

Hocam kola dökmediler ama oyuncular NBA'e dava açmaya hazırlanıyor.Lockout tahminlerden de uzun sürecek gibi.
  • Ve Sezon iptal edilmiş. D-Will kalıyor

Edit: Kesin değilmiş ama büyük ihtimalle iptal olacakmış sezon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Çelik -- 14 Kasım 2011; 22:31:58 >
  • Hadi inşallah, BJK'nin çocuğu Deron bizde kalır
  • merak ediyorum deron'u ne zaman guti gibi q7 gibi şımartıp performans veremez hale getireceğiz.. çok uzak değildir sanırım
  • Maçtan geldim şimdi eve.Armiayı rahat bir şekilde yendik.Yine müthiş bir taraftar vardı.Maçın son saniyesine kadar ses tellerine yapmadık kötülük bırakmadık.Cumartesi Erdemir maçı var artık gözümüz o maçta.Yine Akatlardayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

merak ediyorum deron'u ne zaman guti gibi q7 gibi şımartıp performans veremez hale getireceğiz.. çok uzak değildir sanırım

Deron'un öyle olacağına hiç ihtimal vermiyorum..aslında şımarmak da değil durum..Eğer D-Will işi ciddiye almasaydı AI ile benzer durumu yaşayabilirdi.Artık iyice götürür sahiplenir takımı..Ergin hoca bile dizginleri bırakıyorsa artık .. Ben saha dişi etkenlerden yani yönetim-taraftar faktörlerinden dolayı endişelliyim..
  • Cumartesi saat 17:00'de Akatlarda Erdemir maçı var
  • Deng Boozer yada Love diyolar beklemedeyiz
  • Deng için çok bastırıyormuş Beşiktaş, diğerlerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

Deng Boozer yada Love diyolar beklemedeyiz

hadi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.