Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.834
Cevap
24
Favori
228.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McLanE

Deng Boozer yada Love diyolar beklemedeyiz

avrupa basketbolu için alınabilecek en iyi uzunlardan biri kesinlikle love.. deng de çok iyi katkı verir de boozer'dan emin değilim :)
  • Kevin Love, Beşiktaş'a gidip gitmemek konusunda önümüzdeki günlerde kararını vereceğini söylemiş.
  • aman hocam ne boozer'ı uzak durun
  • Deng bitmiş.
  • Kevin Love ve Deng.İkisi de olur ya ama sanki Kevin Love daha çok gerekli gibi ama Deng'de Avrupa basketbolunu iyi biliyor.Tartıştığımız şeye bak
  • Boozer'ı DW için düşünüyorlar muhtemelen yoksa Kevin Love'ın yanında ismi geçmezdi bana göre.Hayırlısı bakalım.Deng transferi ihtiyaç dışı olur bence Hawkins var yazık olacak adama.Ama gelsin ne diyeyim; Deng transferine laf atıyorum akla bak bendeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Boozer'ı DW için düşünüyorlar muhtemelen yoksa Kevin Love'ın yanında ismi geçmezdi bana göre.Hayırlısı bakalım.Deng transferi ihtiyaç dışı olur bence Hawkins var yazık olacak adama.Ama gelsin ne diyeyim; Deng transferine laf atıyorum akla bak bendeki.

Hocam sizde Rose Mose birşey kapsanız fırsattan istifade edip.Valla yoksa çok sıkıntı çekeceksiniz gibi duruyor hem ligde hem Euroleague'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: McLanE

Deng Boozer yada Love diyolar beklemedeyiz

avrupa basketbolu için alınabilecek en iyi uzunlardan biri kesinlikle love.. deng de çok iyi katkı verir de boozer'dan emin değilim :)

boozer adam gibi verse kendini avrupa'da her mac 20+ skoru rahat bulur. o kalipla, o post up'larla skorunu kesecek adam yok ama kafa ucmus onda. anca hollanda liginden bi amsterdam takimina gider josh howard'la birlikte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Boozer'ı DW için düşünüyorlar muhtemelen yoksa Kevin Love'ın yanında ismi geçmezdi bana göre.Hayırlısı bakalım.Deng transferi ihtiyaç dışı olur bence Hawkins var yazık olacak adama.Ama gelsin ne diyeyim; Deng transferine laf atıyorum akla bak bendeki.

Hocam sizde Rose Mose birşey kapsanız fırsattan istifade edip.Valla yoksa çok sıkıntı çekeceksiniz gibi duruyor hem ligde hem Euroleague'de.

Bizim her yere takviyeye ihtiyacımız var hocam, 1-4-5 hep sıkıntılı.Ülker koysa bi' 15-20 Milyon Dolar adam alınır da, şu durumda takviye yapılmayacak gibi duruyor Ömer(Aşık) haricinde.Durant zaten bi' Beyrut takımıyla görüşüyormuş.Howard ile Unicaja ilgileniyordu, ne oldu bilemiyorum.CP3,Rose,Rondo gibi oyunculara ayrılmış paramız olduğunu da sanmıyorum.(Şu şike olaylarını da göz önüne alırsak.)

• şu erceg kim ya vallahi küfür edicem şimdi 10 tane üçlük kaçar mı ya bi tanesini sokamadı

• Erdemir'i tebrik etmek lazım.Çok akıllı ve sakin oynadılar.Bu kadar kötü oyuna rağmen maçı sonuna kadar getirdik ama olmadı.Kemp'in şutları girmedi,Erceg felaketti.Bu mağlubiyetten ders çıkarırsak eğer ilersi için hayırlı olur.Erdemir'de daha çok can yakar.
  • Akatlara gidelim dedik biletler tükendi.Yaklaşık 500 ila 1000 kişi dışarda kaldı.Artık daha büyük bir salona geçilmesi gerekiyor.
  • Kevin Love, Lamar Odom ve Tyson Chandler Beşiktaş'ın tekliflerini reddettiler. Marcin Gortat ile imzalayacaklar büyük ihtimalle.
  • göttingen'le oynuyoruz trt3'te
  • dwill resital sunuyor resmen.. 3. periyot 6:31 var, 62 sayının 32'si dwill'den
  • Başa baş gidiyor skor.
  • D-will tk bsna gtryo dsk yerdr
  • deron 50 sayı attı
  • 105 sayinin 50 si d-will.
  • Rakip pek güçlü değildi,Beşiktaş ciddiye almadı falan.

Ama dikkat etmesi lazım Beşiktaş'ın Deron dönünce işleri gerçekten çok zor.

İnanılmaz bir oyuncu Deron, inanılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.