Şimdi Ara

Beşiktaş da artık belli bir limite kadar olan transferlerin maddi kısmını açıklamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu birkaç spor programında duydum ve bu bence çok kötü bir gelişme.Fbde vardı atıyorum 10 milyon euro limiti var ve Vagner Love konuşulduğu için onu örnek vereyim 9.99 milyon euroya alsak bile bunu açıklamayacaklar 10 milyon euroyu geçtiği zaman açıklayacaklar.Bu da saçma sapan rakamların verilmesini kolaylaştıracak çünkü kimse bilmiyor olacak

Menajerlerin aldığı paraların bile açıklanması gerekirken ve mali durumlar ortadayken şeffaf olacağına daha da gizleniyor bu işler.Yazık.

• günaydın,15 yazından beri açıklanmıyor zaten
  • Belli bir limite kadarsa demekki transferin o limitin altinda oldugunu anlayabiliriz. O limitte zaten yuksek degil sanirim 5 milyon euro. Ayrica bunu bilgi gizlemek icin yapmiyolar. Zaten gelir gider kalemlerinde mali genel kurullarda her sey gozukuyor. Yapilma nedeni borsaya kote bir sirket olundugu icin bildirim zorunlulugu olmasi ve bunun transfer surecini zorlastirmasi. Ayrica ciddi yaptirimlari olmasi. Transfer surecine girdigin oyuncuyu aciklamazsan yatirimcindan bilgi sakliyor gibi oluyorsun aciklarsan ve olmazsa yatirimciyi kandirmis oluyorsun. Bunun icin de Sadece o bildirim zorunlulugu kaldırılıyor. Transfer gorusmesi yapiyorsun. Diyosunki ben limit altinda ilk basta gorustum olay kesinlesince eger limit üstü ise kapa acikliyosun. Maliyet artinca acikladim diyosun. Yani sana adamlarla 10 gundur gorusuyosun simdiye kadar niye aciklamadin diyemiyorlar. Olayin temel nedeni bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var yine KAP'a bir futbolcuyla görüşüyorsan bildirmek zorundalar.Yani savunucam diye saçmalamakta üstüne yok.Vagner Love transferi Limit altındaydı ama yine görüşmelere başlanılmıştır ve şu şu sürelerde anlaşılmıştır diye kap bildirimi geldi.Üstelik görüşmeler günlerdir yapılıyordu görüşmelere başlanmıştır diye dün kap bildirimi geldi.Her zaman da öyle oluyor zaten.Maddi kısmını bildirmekle yok yatırıcımcıya önceden görüştüğünü haber vermen lazım tezinin zerre alakası yok.Gerçekten inanılmaz zaman kaybısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 30 Ocak 2018; 9:58:17 >
  • Okuduğunu anlamayıp zaman kaybı diyor birde. Ögrenmek için konu açmıyorsan ne diye açıyorsun.(cevap boş boş eleştirmek için) Sana neden olduğunu açıkladık. Love'la görüşmelere başlandığı açıklanacak tabi. Transfer noktalanmış Aldığın oyuncuyu bildirmen gerekmiyor demedim ben. Bildirmeme opsiyonunun olması geç bildirdiğinde seni sorumluluktan kurtarıyor dedim. Nihayetinde işlem bitince oyuncu transfer ettiğinde bunu açıklıyorsun ama limit altındaysa maddi kısmını açıklama zorunluluğundan kurtuluyorsun. Bu seni sadece maddi yönden açıklama zorunlulugundan kurtarmıyor transferi geç bildirebilme opsiyonu da sağlıyor. MAdem güncel örnek verdin bu olay üstünden açıklayım. Alanya başkanı hayırlı olsun dedikten sonra love kapa bildirildi. Bir yatırımcı Love transfer edilmiş karşı taraf açıkladı siz bilgi saklıyorsunuz derse Bjk kulübü limit altı olduğundan geç açıkladık diyebilecek. Daha ne kadar açık anlatılır bilmiyorum

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    Ya hala anlamıyorsun.Maddi kısmı açıklamakla geç açıklamanın alakası yok.Daha nasıl anlatayım bilmiyorum ki

Vagner Love transferi 28.01.2018 saat 17:00 da maddi şartları olmadan mı açıklandı zaten maddi şartları yazsaydı da o saat o dakikada açıklayacaktı.İçerik değişiyor zamanla zerre alakası yok.
  • 1 sene önce falan başladı zaten o uygulama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet love yine ayni saatte aciklanacakti. Konu şu tekrar acikliyorum: Bu kriter olmasa bir yatirimci alanyaspor baskani transfer hayirli olsun diye aciklama yapti besiktas transferi gizledi maddi acidan zarar gordum diyerek o saatte yani transfer kesinlestikten sonra aciklanmasini dava edebilecekti. Eskiden bunla ilgili kulube dava acanlar oldu. Transfer gorusmeleri gec bildiriliyor hisseler ustunden spekulasyon yapilip kar elde ediliyor diye. Bunu engellemek icin boyle bir sinir getirildi. Bu sinir kap aciklamalarinin zamanlamasi konusunda esneklik getiriyor. Bu net olarak bildigim bir olay niye israrla anlasilmiyor ilginc. Diyebilirsinki mesela 10 milyona yani sinir ustu bir oyuncu alirsak ne olacak. Oyle bir durumda biz sinir alti pazarlik yapiyorduk pazarliklar astiginda kapa bildirim yaptim diyecek kulup. Yani kimse 1 aydir oyuncuyla gorusuluyor anlasilinca bildiriliyor diyemeyecek. Zaten transfer doneminde 100 tane oyuncuyla gorusuluyor sadece anlasilanlar bildiriliyor. Bu sinir buna da aciklama imkani getiriyor. Mesela babacarla gorustun niye bildirmedin diye bir yatirimci dava ederse limit altiydi bildirmedim diyebiliyorsun. Bu kadar basit. Bunlar borsaya kote sirketler. Bilgi saklamak icin is yapılmıyor.

• Bu arada anlasilmayan kisim su galiba. Bu sinir bildirim zorunlulugunu kaldirmiyor. Transfer edilen oyuncunun kapa bildirimi yapiliyor zaten. Maddi sartlar aciklanmiyor. Maddi sartlarin aciklanmamasi zaten bildirimin yatirimci acisindan omemsiz olmasina yol aciyor ve sorumluluktan kurtariyor. Az once mesela larin aciklandi. Oyuncu 1 haftadir bizle antremana cikmasina ragmen yeni aciklandi. Maddi sinirdan dolayi maddi sartlari aciklamama opsiyonumuz olmasa bildirimi daha once yapmamiz gerekirdi. Cunku yatirimci icin onemli olan sirketin maddi acidan işlemleri. Limit alti bir islemin gec aciklanmasi sorun olmuyor cunku sirketin bu yonde aldigi bir karar var ve yatirimci buna uymak zorunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.