Şimdi Ara

Beşiktaş Futbol Fedarasyonuna Başvuracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olimpiyat stadındaki hava şartları ve maç bitiminden sonra ancak gece yarısı eve ulasabilme durumundan dolayı yönetim maçların gündüz oynanması için başvuruda bulunacak.Bence geç verilmiş bir karar.Ayrıca Başakşehir stadının bitmesi durumunda orada oynama durumumuz var.Olimpiyata gitmek büyük sıkıntı,dönmek resmen ışkence.Tromso maçında ordaydim.Metroda balık istifi gibi geldik,bir ara öluyorum zanettim.Özellikle büyük maçlarda taraftar sayısı çok olduğu maçlarda sağ salim eve dönmek mucize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 mac kala mi akillarina geldi?
  • Zararin neresinden donulse kardir. Gec kalinmis ama cok dogru bir karar. ayrica bugun yayinci kurulus hakkinda Bilic'in haklarini koruyacak bir aciklama yapilmasi gerekiyor. Kimse bu sekilde agzina geleni soyleyemez ustu kapali da olsa. Sen de ustu kapali koruyacaksin hocani. Bilic tek bir cumle ile saltanati devirdi, devaminin gelmesi sart.
  • Sessiz kalırsak daha da yüz buluyorlar.Birilerinin tepki vermesi şart Bilic konusuyor ama yönetim ve taraftarda ona destek vermeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener maçı hariç içerdeki her maç 16.00 da oynansın hiçbir problem olmaz.Fener maçıda 19.00'da olabilir.O zamana kadar hem havalar ısınır hemde daha aydınlık olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.