Maçı seyretmeyenler çok şey kaçırdı, deplasmanda 15 sayı farkla yenildiğimiz rakibi seyircinin müthiş desteğiyle 20 sayı farkla geçtik Futbolcular inşallah bişeyler kaparlar bu mücadeleyi görünce
maç gerçekten mükemmeldi. son çeyreğe kadar maçı birtürlü koparamadık ama son çeyrek süperdi. bu takımdan deplasmanda 15 sayı fark yememiz büyük hataydı ama bunu telafi ettiler neyseki. salondaki atmosfer muazzamdı. sıradaki rakip benetton-kızılyıldız galibi olacak.
inanılmaz bir maçtı skor çok güzeldi taraftar zaten her zaman ki gibiydi.İNANIYORUZ
Taraftarımız muhteşemdi ve son çeyrekte açıldık. Demirören bile ağlamaklı oldu maç sonunda.
walla mükemmel bi maçtı, her zamankinden daha fazla orada olmak istedim inanılmaz bir atmosferdi o coşku falan inanılmazdı... walla herkesi tebrik ediyorum, koçtan oyunculara ve tabiki taraftara
Yalnız maçı kazanmamızı sağlayan o sahaya atlamak isteyen kardeşimiz oldu.Ondan sonra adamlar topu tutamamaya başladı
quote:
Orjinalden alıntı: onur19031
Yalnız maçı kazanmamızı sağlayan o sahaya atlamak isteyen kardeşimiz oldu.Ondan sonra adamlar topu tutamamaya başladı
o neydi öyle yaaa
süper mactı yaaaaa AKATLAR cehennemi
mükemmel bir sonuç gerçekten, beşiktaşlı sporcuların ellerine ve taraftarın sesine yüreğine sağlık... Hepsini kutluyorum..
çok iyi maçtı yaa taraftar harikaydıı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme