Şimdi Ara

Beşiktaş - Hapoel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçı seyretmeyenler çok şey kaçırdı, deplasmanda 15 sayı farkla yenildiğimiz rakibi seyircinin müthiş desteğiyle 20 sayı farkla geçtik
    Futbolcular inşallah bişeyler kaparlar bu mücadeleyi görünce

• maç gerçekten mükemmeldi. son çeyreğe kadar maçı birtürlü koparamadık ama son çeyrek süperdi. bu takımdan deplasmanda 15 sayı fark yememiz büyük hataydı ama bunu telafi ettiler neyseki. salondaki atmosfer muazzamdı. sıradaki rakip benetton-kızılyıldız galibi olacak.
  • inanılmaz bir maçtı skor çok güzeldi taraftar zaten her zaman ki gibiydi.İNANIYORUZ
  • Taraftarımız muhteşemdi ve son çeyrekte açıldık. Demirören bile ağlamaklı oldu maç sonunda.
  • walla mükemmel bi maçtı, her zamankinden daha fazla orada olmak istedim inanılmaz bir atmosferdi
    o coşku falan inanılmazdı...
    walla herkesi tebrik ediyorum, koçtan oyunculara ve tabiki taraftara
  • Yalnız maçı kazanmamızı sağlayan o sahaya atlamak isteyen kardeşimiz oldu.Ondan sonra adamlar topu tutamamaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

Yalnız maçı kazanmamızı sağlayan o sahaya atlamak isteyen kardeşimiz oldu.Ondan sonra adamlar topu tutamamaya başladı

o neydi öyle yaaa
  • süper mactı yaaaaa AKATLAR cehennemi
  • mükemmel bir sonuç gerçekten, beşiktaşlı sporcuların ellerine ve taraftarın sesine yüreğine sağlık... Hepsini kutluyorum..
  • çok iyi maçtı yaa taraftar harikaydıı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.