Arkadaş bu ne ya , sanki maçlarımız Papua Yeni Gine'de oynanıyor . Hiçbir şekilde yayın yok , anlatım yok , tekrar yok , goller yok . . .
Birkaç tane görüntü var , onlar da ; bir adamın telefonla çekip koyduğu görüntüler . . . Daha golleri kimin attığını bilmiyoruz kesin olarak. Son maç 0-9 bitti diyen var , 0-8 bitti diyen var. Önceki maçta da biri Holosko gol attı diyor , bir başkası da Guti diyor.
Yayın da yok. Evde D-Smart var boyna fb-gs-ts maçlarını izliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
BJK TV'den tek bir kamera gitse, görüntüleri kasete çekip yayınlasalar bile razıyım. Ama o da yok! Belki bir taraftar amatör çekim yapmıştır.
Umarım Atletico Madrid'in mini turnuvasınıda böyle göstermemezlik yapmazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
BJK TV'den tek bir kamera gitse, görüntüleri kasete çekip yayınlasalar bile razıyım. Ama o da yok! Belki bir taraftar amatör çekim yapmıştır.
BJK TVnin siyah beyaz film yayinlamaktan baska bi is yaptigini gormedim
Hazırlık maçları bunlar ya. Şifresiz kanalda göstermiceksin de nerde göstereceksin?? Şifreli kanalda uygulanması o kadar saçma geliyor ki bana... Başka bir ülkede var mıdır acaba böyle bir uygulama?
quote:
Orijinalden alıntı: Köktürk
Arkadaş bu ne ya , sanki maçlarımız Papua Yeni Gine'de oynanıyor . Hiçbir şekilde yayın yok , anlatım yok , tekrar yok , goller yok . . .
Birkaç tane görüntü var , onlar da ; bir adamın telefonla çekip koyduğu görüntüler . . . Daha golleri kimin attığını bilmiyoruz kesin olarak. Son maç 0-9 bitti diyen var , 0-8 bitti diyen var. Önceki maçta da biri Holosko gol attı diyor , bir başkası da Guti diyor.
Nasıl iş , anlamadım ben
Sanırsam , oynadığımız saha bu.
Hocam ilk maçta anonsta bile Guti dediler.Ama golü atan Holosko.Düşün artık.