Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fikret orman bir programda BJK İnşaat A.Ş kurulacak demişti, ayrıca stadın inşaatı BJK Tv'den naklen yayınlanacak demişti.
  • Yukarıdaki resimler için Beşiktaş'a sunulan bir kaç projeden birisiymiş sanırım ve kabul edilmemiş. Ama çıkan haberler de buna benzer bir şey olacak hissiyatı veriyor
  • Yarınki kongrede ters köşe yapabilirler.
  • Ben çok beğendim bu resimleri tribünler biraz daha dik olabilirdi ama malum zar zor izin aldık toki olmasından iyidir
  • Otopark olsun da para kıralım Tek derdim bu benim
  • bu proje onaylanmış olan ve yarın açıklanacak olan projeymiş.
  • Haber Fatih Doğan'a aitse doğruluğu tartışılmamalı bile. Hayırlı olsun
  • kartallı olan daha hoştu.
  • kapasite 41903 olacakmış,
    beşiktaş 1903 yılında kuruldu diye stadı böyle rakamlara uyarlamak falan bunlar çok arabesk yaklaşımlar, kapasite 45 bin civarı olur inşallah.
  • Biraz daha loca yapsalardı keşke az olmuş 180 tane.Kapalıyı olduğu gibi loca yapsalarmış amaçlarına ulaşırlarmış.
  • Haberin kaynağı:fatih Doğan
  • Böylesine büyük ve Beşiktaş için dönüm noktası olan bir proje bir lansmanı hak ediyordu bence, haber köşelerinden öğrenmek pek iyi olmadı. Tabi bunlar işin gösteri kısmı :) Belki de herkese sürpriz yapmak için farklı bir proje sunulmuştur bilerek, yarın ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz :)
  • Stad sanırım bu olacak. Çok fazla yayıldı fotoğraflar
  • hayırlı olsun.
  • bence genel tasarım çok güzel. beyaz renk ağırlıklı olması ve bilmem ne cehennemi yerine boğazın incisi olarak anılması çok hoş olmuş. otopark ek gelir açısından çok iyi. 42 bin kişi yeterli bir sayı.
  • Projeye kanım ısındı. Bu mayıs kazma vurulsun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

bence genel tasarım çok güzel. beyaz renk ağırlıklı olması ve bilmem ne cehennemi yerine boğazın incisi olarak anılması çok hoş olmuş. otopark ek gelir açısından çok iyi. 42 bin kişi yeterli bir sayı.

özet; bilmem ne cehennemi yerine boğazın incisi olarak anılması

çok güzel olmuş, kısa zamanda kavuşuruz umarım.
  • sigortasi olmayanlar gelmesin maca. zaturre filan olmayalim sonra sagdan soldan eser vallahi.
  • Keşke İngiltere'deki Gibi Yapsalar En Önden İzleyebilse Taraftarlar O Zaman Taraftar Coşkusu Dahada Artar Ama Türkiye'de Zor.
  • güzel stadyum olacak gibi , en kısa zamanda kazma vurulur inşallah.
    bu stadı kim yapacak onu halen anlamadım ama.
    yanlış anlasılmasın , stad yapmak için 2 seçenek var , ya çok değerli olan araziyi verip stad yapılıyor , ya da takım kendi stadını kendisi yapıyor.
    bjk kendi yapacak durumda değil sanırım , nasıl olacak ilerleyen günlerde göreceğiz.
    ancak bu stadı devlet yaparsa şayet , hem de arazisini kullanmadan , o zaman bir önceki sayfada "seyrantepe toki stadında mı oynayacağız" diyen arkadaş kendi stadıne ne isimle hitap edecek onu da sizin takdirinize bırakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.