Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheFormul

Stadı beğenmeyen bir tek ben miyim? yan taraflar hapishane gibi hiç güzel değil bence orası boşluk değil cam falan olacak değil mi ? yoksa ses dağılır ve hiç bir anlamı kalmaz yine de beğenmedim ben..

Tarihi bir yapının üzerine yapılan bir stad olduğunu dikkate almak gerekiyor, bu nedenle projede yeterince özgün olunamıyor. Tüm bunlara rağmen çok hoşuma giden sade bir yapı olacak gibi.
  • O karttallı stat resimlerinden sonra bu çok iyi oldu.Unutulmamalıdır ki Bjk belkide dünyanın en güzel yerindeki stata sahip.O dokuya,manzaraya,tarihe uyan bi model olmalıydı ve olmuşta.Umarım hemen biter
  • Şu stadın kötü olma ihtimali var mı ya?

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • gerçeğini görünce konusuruz.
  • Fikret Reyizzzzzz
  • hadi hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rüzgar girer la kenardaki boşluklardan
  • Ben beğendim
  • Kenardaki boşluklara cam takılabilir belki?

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• Bence boğazın incisi fikri çok güzel olmuş hala kartal yok diye eleştiriler geliyor fakat sizce boğazın oraya kartal olur muydu ? Bence hem tarihi yapı hemde boğaz ve çevre uyumu ile başarılı bir proje.Tek kafa karıştıran sütunlar onuda bitince göreceğiz.Birde hala 60.000 olsun vs rakamlar dolaşıyor 40.000 kesinlikle idealdir boş bir stad olacağına dolu bir stadımız olmuş olur.

Hayırlı olsun.
  • ben çok beğendim ama kenarları camla kapatmazlarsa her şey değişir.
  • O kartallı stadı isteyenlere Allah akıl fikir versin. İleride lunapark işine girersek anca o zaman düşünürüz o modeli.
  • benim anlamadığım bu kadar cam olcak. pislenicek.

kim nasıl silecek bunları düşünen yok. zaten kulüp borç batağında bir de temizlikçilere bu kadar masraf edilecek olması kafa karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Biri şu videoyu koysun yaw stadyumun klibiymiş

• yav fikret orman bildiğim kadarıyla inşaat mühendisi miydi neydi... o kadar mimar ve mühendis kafa patlatıyor bu stad üzerinde. o köşede ki boşluklardan girecek havayı hesaplamışlardır herhalde
  • quote:

quote:

Biri şu videoyu koysun yaw stadyumun klibiymiş

• Onur eyw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

yav fikret orman bildiğim kadarıyla inşaat mühendisi miydi neydi... o kadar mimar ve mühendis kafa patlatıyor bu stad üzerinde. o köşede ki boşluklardan girecek havayı hesaplamışlardır herhalde

Kesinlikle katılıyorum.Böyle güzel oldu yapalım diyecek halleri yok akustik vs düşünülmüştür.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.