Şimdi Ara

Beşiktaş'ın 3 senede 220 milyon$ dolar borçlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolara dolar bakalım diyordu önceden başkan dolara dolar bakınca da durum çok vahim.3 senede 220$ dolar borçlanılmış

İnanmayanlar kendileri hesaplayabilir
    https://www.cnnturk.com/haber/spor/futbol/besiktasin-net-borcu-568-milyon-lira

2014 yılı borç 570 milyon Tl kur 2.1 Dolar olarak toplam borç:271 milyon $

2017 yılı borç 1 milyar 900 milyon Tl kur 3.87 Dolar olarak toplam borç:490 milyon $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 18 Kasım 2017; 16:45:39 >

• Beşiktaş büyüdü haliyle borçları da büyüdü. Hacmi genişledi ŞL'den şampiyonluktan uzaklaştıkları ilk sezon krizlerle başa çıkmak zorunda kalacaklar.

Galatasaray gibi gayrimenkul de yok ne satacaklar da ekonomiyi düzeltecekler muamma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bence bunun sebebi amatör şubeler hepsini kapatsın tüm klüpler olsun bitsin bir tek basket kalsın oda bazı kesim tarafından tutuluyor diye sanki herşey de iyiyiz bir tek amatör şubelerimiz eksik.

Yada devlet yardım yapması lazım şayet açık duracaksa. Devlet kontrolünde olması lazım Basket hariç diğer şubeler.
  • kafaya bak amatör şubeler kapatılsınmış.spor sadece futboldan oluşmuyor onun yerine futbol şubelerini edebini ekonomisini bilsin 35 yaşında futbolculara milyonlarca lira vermesin. Alt yapıya önem versin. hem milli sporcular yetiştirir hem de ülkeye daha fazla zarar vermemiş olurlar bu paralar hep yurtdışına gidiyor. nolcak ondan demeyin kaçtane futbolcu var total olarak düşünüce ciddi paralar veriliyor. hadi yabancı futbol transfer ediyoruz da sanki ciddi kalıcı başarılarımız var. 40 yılda bir bir takım saman alevi ile parlıyor sonra hemen sönüyor.

• profesyonel yönetim şart. kazandığı kadar harcaması gerekiyor kulüplerin.
  • hükümetin para politikası mahvetti klüpleri.
    hepsi dövize endeksli, 2008den bu yana tr lirası inanılmaz değer kaybetti kimse yerliler dahil tl ile maaş almıyor.
    faizler yüksek 15 yıllık tek başına iktidara rağmen bu seviyede daha da inmiyor.
    batış yada en iyi ihtimalle borcun azalmaması kaçınılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

profesyonel yönetim şart. kazandığı kadar harcaması gerekiyor kulüplerin.

kazandıklarının 4/1 ini harcasalar toparlanmaları 20 sene sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 19 Kasım 2017; 16:41:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stad yapildi onun parasida var borcun icinde bide 100milyon euro faiz odedi baskan

• 2011-2013 Galatasaray ve Ünal Aysal = 2015-2018 Beşiktaş ve Fikret Orman

• Bjk borc nasıl artıyor iki senedir şampiyon oyuncu satmadan almıyor. Maas bütcesi belli seviyede borç nasıl artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Bjk borc nasıl artıyor iki senedir şampiyon oyuncu satmadan almıyor. Maas bütcesi belli seviyede borç nasıl artıyor.

8 senelik Yıldırım Demirören döneminin büyük etkisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Bjk borc nasıl artıyor iki senedir şampiyon oyuncu satmadan almıyor. Maas bütcesi belli seviyede borç nasıl artıyor.

Tamam varda borç neden azalmıyor başarı geliyor sonuçta bonserviste en kötü 0 ile kapatıyor azalması lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Tamam varda borç neden azalmıyor başarı geliyor sonuçta bonserviste en kötü 0 ile kapatıyor azalması lazım

Kulüp büyüyor bu yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar 1.70 artmış borç dolaylı yoldan vadesiyle 2 katına çıktı. bunun çoğu zaten ödenen vadeliler .

Ayrıca bazı arkadaşlar gayrimenkul yok demiş yanlış bilgi. Var fakat galatasaray kadar yok o borç sabitte kalıp işler halledilir.

• semblance kullanıcısına yanıt
    Arkadas hesabi dolar bazindan yapmis zaten.

• Çok doğru bir başlık. Fikret Orman'ın yüzüne vurulması lazım bunun.
  • Lokantalarda bir tas çorbaya 100tl bir suya 30tl bayılan insanlar kaybetmeye mahkumdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulüp yöneticilerinin kendi şirketleri her sene kar üstüne kar yapıyor, kulüplere gelince sürekli ekside.
    Başkanı seviyorum bizim şanssızlığımız tüpçü ama özellikle 3 takım için gerçek bu.
  • Yönetim iki kere 100m dolar kredi çekmedi mi şu 1.5 sene içerisinde ben mi yanlış hatırlıyorum?

Eski kredileri ödemek için çektik falan demişlerdi üstelik.

Yalnız bir kaç yıl başarısız olursak bunun gidişhatı önce kayyum, sonra sahipleştirme... Ben Sahipliğe karşı değilim, zaten endüstüriyel futbola kendimizi kaptırdık, en güzeli olurdu. ManU satılınca değerinden bir şey kaybetmiyorsa bize de bir şey olmaz bence. Bizim taraftar olduğu sürece Beşiktaş ayakta kalacaktır hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkhonthumb -- 21 Kasım 2017; 5:36:54 >
  • bakıyorum da konu cahil kaynıyor. üzüldüm açıkcası. gerçi yazanların çoğu 16 yaşında falandır. normal karşılamak lazım. açıklama yapmaya gerek duymuyorum. yarın unutacaklar nasıl olsa.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.