Şimdi Ara

Beşiktaş'ın Turu Geçme Yolu (%100)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Besiktas maci normal oynarsa gecme sansi cok dusuk. Yapilacak sey su:

Defansta surekli pas yapcaz. Ve hic top kaptirmicaz 90 dakika boyunca. Hani fifa online oynarken bazilari yapar ya hic topu kapamazsiniz ayni oyle olcak. 0-0 bitip uzatmalara gitcek ve uzatmalarda da aynisi yapcaz. Sira gelcek penaltilara.. Arsenal penalti kullancagi sirada tolga 1-2 adim saga kayip sol koseyi bos birakcak. Tabi bunu gordukleirnde bos koseye atmak isticekler tabi Tolga bunu bilicek oraya atlicak ve kurtarcak iste kazanmanin anahtari.

Fifa'da menejerlik oynarken final maclarinda hep boyle yapip kazanirim. Legendary zorlukta oynuyorum. Gercekte de ise yaramamasi icin hicbir neden yok.

• Mourinho'nun otobüs futbolunu oynacağız baska çare yok
  • Fifa dan sonrasini okumadim.

Uyan ve Gercek Dünyaya Don.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macit1903

Fifa dan sonrasini okumadim.

Uyan ve Gercek Dünyaya Don.
    hocam benim daha iyi bi fikrim var maç başlayınca hemen esc basıp ayarlardan kontrollere giriyoruz 2. kontrollüde kendimize alıyoruz böylece arsenalide biz yönetmiş oluyoruz. sonra arsenalli oyuncular koşmayacağı için boş kaleye 2-3 tane gol atıp top çeviriyoruz ki şike olduğu anlaşılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

hocam benim daha iyi bi fikrim var maç başlayınca hemen esc basıp ayarlardan kontrollere giriyoruz 2. kontrollüde kendimize alıyoruz böylece arsenalide biz yönetmiş oluyoruz. sonra arsenalli oyuncular koşmayacağı için boş kaleye 2-3 tane gol atıp top çeviriyoruz ki şike olduğu anlaşılmasın

Alıntıları Göster
    Sonra Türkiye Niye Gelişmiyo Max. 12
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Mourinho'nun otobüs futbolunu oynacağız baska çare yok

Beşiktaş'ın Turu Geçme Yolu (%100)
  • %100 mü emin misin abi arıyorum bak olmazsa bana patlarlar şimdi
  • Ayni oyunu oynasin yeter.

Arsenal iyice dokuntu hale gelmiş .ligdede ilk 10 a bile giremezler.mesut podolski falan zaten formsuz alexise pas yollarini tikasinlar yeter .

Besiktas fizik gucunu biraz daha ekonomik kullanmali yanliz maçin uzama ihtimali yuksek bence.burdaki maçta 70den sonra dokulmeler başladi yedekten gelip fark yaratacak oyuncuda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Ayni oyunu oynasin yeter.

Arsenal iyice dokuntu hale gelmiş .ligdede ilk 10 a bile giremezler.mesut podolski falan zaten formsuz alexise pas yollarini tikasinlar yeter .

Besiktas fizik gucunu biraz daha ekonomik kullanmali yanliz maçin uzama ihtimali yuksek bence.burdaki maçta 70den sonra dokulmeler başladi yedekten gelip fark yaratacak oyuncuda yok.
    yolu molu yok kardeşim arsenal her türlü yenecek hayal kurmayın boşuna.
  • Bilic olamayacagi için kazanamicaz gibi duruyor ama insallah kazaniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallo

Bilic olamayacagi için kazanamicaz gibi duruyor ama insallah kazaniriz
    ne bicim kuruyemisci lan burasi ?
  • quote:

Konudaki en komik mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

Konudaki en komik mesaj

Alıntıları Göster
    Lan üstüne sıçrattığım kapak sensin demek...

• Ramsey'den kurtuldunuz rövanşta Mesut'da oynamayacaksa ilk maçtaki oyunun aynısını oynasanız turu geçersiniz diye düşünüyorum. Bilic ne kadar ceza almış olsa da Beşiktaş sistemi oturtmuş artık bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş.
  • Hareket ediyor laa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Konudaki en komik mesaj

Neden boş ezdi geçti adamlar arsenali .şanslari yoktu maç 3-0 da olabilirdi nasil fanatiksiniz anlamiyorum rakibi tebrik etmek bu kadar zormu.

Açikla o zaman saçma siğ bi şekilde en komik mesaj yazmaktan başka bi b.k biliyorsan.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yarın gel real madridde başla.
  • Yalnız işimiz penaltılara kalırsa tolganın yerine ben geçeyim daha çok kurtarırım.

Tabii ki daha çok kurtaramam da durum bu maalesef maç penaltılara kalırsa işimiz yaş belki bilic 119 da cenki alır hiç yoktan iyidir
  • Beşiktaş ilk 15 dk da gol yemezse tur şansı yükselir çünkü arsenal ilk 15 dk çok hızlı başlayıp rakibini boğuyor elemelerde hiç elenmediler onları strese sokması lazım beşiktasin
  • quote:

Arsenal kötü değil beşiktaş iyiydi ve top oynatmadı. çok rahat ilk 4 te olur arsenal bu sene bence diğer senelerden de iyi oturmuş kadroları var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.