Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
10.080
Cevap
248
Favori
390.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 veya 8. kategoriden bende 2 tane bilet arıyorum. Karaborsacılar lütfen yazmasın. Gidemeyen ve ya satmak zorunda olan gişe fiyatının üzerine fahiş karlar koymayan arkadaşlar mesaj atsın lütfen.
  • şu an 6. kategori var sistemde. 300TL
  • 1. Kategori bilet mevcut pm bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.kategori batı 103 de biletim var güzel bi fiyat verirseniz devretmeyi düşünebilirim ama açıkcası gitmekte istiyorum mesajım burda dursun son çare olarak bana yazın biraz uçuk fiyat bekliyorum :) (alış fiyatı 420 lira idi ama 2 saat uğraştım finale gitmedim bunun yüzünden)
  • 4,5,6,7,8 devretmek isteyen haber versin arkadaşlar
  • Bilet alanlar baya mübarek insanlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: navarro4

4,5,6,7,8 devretmek isteyen haber versin arkadaşlar

4. KATEGORİDEN SON KOLTUĞU ALDIM 1 DAKİKA ÖNCE ŞAŞIRIYORUM HALA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slauson

Gişe fiyatının cüzi bir fiyat üzerine 5-6-7-8 kategoriden 1 tane bilet arıyorum. Acil

Güncel
  • arkadaşlar sistem o kadar kötü bir sistem ki kapanan yerler tek tük arada açılıyor, 17:25te aldım 7. kategori bileti ama sürekli denemeniz lazım, yinede içime birikti passoligi arıyorum müşteri temsilcisine bağlanınca temiz bir kayacam 108. bloktaki biletim yandı sistem çöküp durdugu için başlarda...
  • 6. katagori batı maratonda satılık bilet var. düşünen bana ulaşsın.
  • acihans A kullanıcısına yanıt
    aynı bloktan 2 bilet karşılığı devredebilirim. kategori farketmez.
  • 7. ve 8. kategori bileti olup devretmek isteyen ulasabilir, karaborsacilar yazmasin.

• gişe fiyatından bilet bulabilecek kişiler şu leş passo sitesinden bilet alan kişiden daha şanslıdır. gişe fiyatından bulmanız biraz zor

yeni stad ilk şampiyonluk yıllar sonra gelen mutluluk gişe fiyatını üstüne en az bi 50 lira koyun be dostlar sigara içen adam 2-3 günde bitiriyo o parayı
  • 415/416 Katagoriden doğu üst bilet arıyorum.Çok ufak bir fark veririm ancak.
  • bir bilet vermeleri saçma, eşimle gideceğim birimiz 10. sırada diğerimiz 20. sırada. maç esnasında herkes koltuğuna mı oturuyor yoksa karışık mı?
  • mkut M kullanıcısına yanıt
    Başakşehirde 2 bilet alıp gidebiliyorduk, bunda bu saçmalık neden bende çözemedim yan yana bilet için boşu boşuna zarar ettim başkasından alarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkut

bir bilet vermeleri saçma, eşimle gideceğim birimiz 10. sırada diğerimiz 20. sırada. maç esnasında herkes koltuğuna mı oturuyor yoksa karışık mı?

Koltuk numarasının bir önemi yok. Ama arenada durum farklı mıdır bilemem.
  • 1-8 herhangi bir kategoride 3 adet bilet arıyorum.
    Hertürlü fiyat teklifine açığım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkut

bir bilet vermeleri saçma, eşimle gideceğim birimiz 10. sırada diğerimiz 20. sırada. maç esnasında herkes koltuğuna mı oturuyor yoksa karışık mı?

herkesin koltuğuna oturması lazım kameralar ona göre tarıyor tribünleri fakat 2 yanımdaki kişi 1 ön sıradaki koltukta oturdu herhangi bir işlem yapılmadı. eğer geçmek istediğiniz koltuğun asıl sahibi sorun çıkarmazsa pek sıkıntı olmuyor diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: o3

500 liralık bileti 1150tlye itelemeye çalışan mehmetnarin gibileri var.

50 lira üstüne koymak ne.
    yakınıma bilet alıcam diyorum 1150 diyorlar.
    1150yi verin ben satayım kendi biletimi

hocam onlar bi heyecan kime kitlesem acabadiye dolanıyorlar. ama şu an 160 liralık bilete 200-250 lira verebilecek kişi rahat bilet bulur gün geçtikçe arz talep meselesi fiyatlar artacak malesef.

istanbul dışı vs olanların haricinde zamanında 3 lü bilet almayanlar büyük hata yaptı. takım şampiyon olmasa bile o biletleri satmak hiç zor olmazdı herkes yeni stadı merak ediyor.

• Osmanli macina kale arkasindan bilet ariyorum 300 tl verebilirim ilgilenenler mesaj atabilir

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.