Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.080
Cevap
248
Favori
390.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uyarını dikkate alıyorum, yukarda fiyatları görünce sıkıntı yok diye düşündüm
  • Kapalı alt 2.kategori 114 bloktan bileti olan varsa pm atsın. Kombinem orada olduğu için kız arkadaşımada oradan almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer affan

Denizbank güney üst tribün blok no424 1 kişilik bilet özelden pm atın görüşelim

SATILIK

• Arkadaşlar 7. veya 8. kategoriden 2 kişilik BJK - Osmanlıspor bileti lazım. Olanlar bana ulaşsınlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Elimde iki adet 7 nci kategori bilet mevcut birisi kardeşime diğeri bana ait tir biletlerin tekliflerinizi bekliyorum

gişe fiyatından biletlerin ikisini de alıyorum .
  • Daha biletler genel satışa çıkmadan neyin telaşı bu arkadaşlar. Cidden bilmediğimden soruyorum.
  • Merhabalar arkadaşlar,

Yeni açık blok 108 sıra 17 kombinemi devrediyorum. Referans olarak daha önce alışveriş yaptığım arkadaşlar:

@ganyotcu1453 @mustafkap

• Arkadaşlar passodan bilet alirken direkt 160sa 160 mi oluyor yoksa herhangi bir başka ücret alıyorlar mı? Bilenler lütfen cevap versin ona göre para yatircam

• boun1631 kullanıcısına yanıt
    Bilet fiyatı neyse o alınıyor ek ücret yok. Passolig kartının yıllık aidatı ayrı tabii...

• berkan_1990 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkürler

• Eski açık(güney) üst 1 adet biletimi devredeceğim. İlginenler özelden yazabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: shaboo

Eski açık(güney) üst 1 adet biletimi devredeceğim. İlginenler özelden yazabilir

İzmir içi tercihim

• gerçekten gidemeyecek gerçekten BEŞİKTAŞ'LI taraftarlardan 7. veya 8.kategoriden 50-100tl fazlasına 3 tane bilet arıyorum.
  • Yer seçme ekranını göremeden biletler tükenmiş geçmiş olsun, site can çekişiyor.
  • Bir kere yer seçme ekranını gördüm. İki tane yeşil vardı. Bastım, sonrasını hatırlamıyorum. Patladı site.
  • Eski açık 3 adet bilet arıyorum
  • Yoğun talep bekliyordum ama bukadarını değil (: resmen hücüm yapıldı biletlere ((:
  • Böyle sistemin Allah belasını yaa yazıklar olsun şuna bak işkence resmen
  • Biletler bitti diyolar doğru mu?
  • Biletlerin bittiği doğrumu acaba heryerde öyle yazıyor. Sayfaya giremediğimden bakamıyorum (:
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.