Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.080
Cevap
248
Favori
390.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu daha önce sikayet edilmis. Karaborsayi hic sevmem
  • Gişe fiyatının az bir üzerinde fiyat çekenleri bir nebze hadi anlayışla karşılayabiliriz ama 2-3 katı hatta kale arkası için 1000 lira fiyat çekenler var. Allahından bulsunlar ne diyeyim. Karaborsa alma aldırma. Yüksek fiyat çekenleri de ifşa etmek lazım ki forumdan banlansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanlı maçına 6.kategoriden bilet var.isteyen mesajla iletişime geçebilir.
  • Arkadaşlar bende bilet arıyorum 7. ve ya 8. kategori cüzi bir kar payını bende anlayışla karışılıyorum fakat 3 katı filan fiyat isteyen arkadaş lütfen yazmasın.
  • Son dakika haberi
    tff, Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasının 15 Mayıs Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Osmanlıspor maçında Vodafone Arena'ya getirilmesine onay verdi.

Kaynak: Hürriyet
  • Futboldan zerre anlamam, oynamayı da bilmem takım da tutmuyorum. Sorum şu kombine bilet alsam, sonra bütün maçlar için tek maç transferi yapsam kar elde eder miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Futboldan zerre anlamam, oynamayı da bilmem takım da tutmuyorum. Sorum şu kombine bilet alsam, sonra bütün maçlar için tek maç transferi yapsam kar elde eder miyim?

geçti borun pazarı, sür eşşeğini Niğde'ye.
  • Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    2016-2017 için

Bjk, gs, fb hepsi bitirdi mi kombinelerini.

• Arkadaslar yurtdisindan gelicegim, stadin her yerinden bilet alabilirim! Besiktas üzerinden ticaret yapmaya calismayin sakin, karaborsacilar yazmasin! gise fiyatindan verenler iletisime gecsin lütfen. Gise fiyatina bileti alirim mac günüde o arkadasi yemege cikartirim yeriz iceriz güzelce
  • Kelepce kullanıcısına yanıt
    Kimse gise fiyatindan bilet devreder mi sence boyle bir mac icin o gun isi olan bile satmaz sanmiyorum ama gel yinede stadin orda guzel atmosfer olur

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Gs nin al seneye kesin patlarsin :)

• Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    Yani anlamiyorum bende de 2 bilet var asla devretmem ama 1000 lira nasil verebilir biri acik biletine :) bir mac icin bosverin oturun evinizde izleyin 1000 tl veren varsa bir bilete gelsin ben indirim yaparim 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Kimse gise fiyatindan bilet devreder mi sence boyle bir mac icin o gun isi olan bile satmaz sanmiyorum ama gel yinede stadin orda guzel atmosfer olur

Merak etme gercek besiktaslilar devrediyor takir takir forzanin forumuna girersen görürsün biz sadece cok gec kaldik. Gise fiyatindan bir kurus fazla para vermem verdirmem besiktas üzerinden ticaret yapiyor seref yoksunlari. 300Tl lik bilete 1000tl verene kadar gider 700TL lik alisveris yaparim BJK storedan köy icinde izlerim macimi.

Bizde zamaninda kombinelerimizi kiraladik önemli maclarda ama bu seref yoksunlari gibi 2,3 kati fazla paraya degil gise fiyati neyse ona verdik.
  • Bakin beyler gidin osmanli tarafindan bilet alin bjk pasonuzu iptal edin osmanli pasosu cikartin karaborsa fln sallayin yazik ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

quote:

Merak etme gercek besiktaslilar devrediyor takir takir forzanin forumuna girersen görürsün biz sadece cok gec kaldik. Gise fiyatindan bir kurus fazla para vermem verdirmem besiktas üzerinden ticaret yapiyor seref yoksunlari. 300Tl lik bilete 1000tl verene kadar gider 700TL lik alisveris yaparim BJK storedan köy icinde izlerim macimi.

Bizde zamaninda kombinelerimizi kiraladik önemli maclarda ama bu seref yoksunlari gibi 2,3 kati fazla paraya degil gise fiyati neyse ona verdik.

Ben sanmiyorum burdan gise fiyatina vereceklerini forzadanda bir iki kisi devretti oyle dedigin gibi kimse gise fiyatina biletini vermez forzada bile maca gider . Ne yazikki bu talepler sayesinde karaborsa tavan oluyor kimse istemese gercekten karaborsa yapanlar o gun mactan once yine az karla satarlar 300 icin 350 gibi

Gerçek Beşiktaşlı olan çok önemli işi olmadığı sürece maça gelir zaten ha gelemiyorsada eşine dostuna hediye eder. Gişe fiyatından internet ortamında satmaz.

hadi bakalim hayirli olsun biletin insallah istedigin olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

quote:

Ben sanmiyorum burdan gise fiyatina vereceklerini forzadanda bir iki kisi devretti oyle dedigin gibi kimse gise fiyatina biletini vermez forzada bile maca gider . Ne yazikki bu talepler sayesinde karaborsa tavan oluyor kimse istemese gercekten karaborsa yapanlar o gun mactan once yine az karla satarlar 300 icin 350 gibi

Dostum bilmiyorum hangi konuya bakiyorsun fakat Besiktas osmanlispor konusuna bakarsan 6 mayistan itibaren biletini gise fiyatina veren en az 40 kisi sayabilirsin. Gise fiyatina bileti aliyor fakat aldigi kise bir gün yemek ismarliyor veya oturup köy icinde iciyorlar takiliyorlar.

Forzada zaten gise fiyatinin üstüne vermeye calistigin an üyeligin iptal ediliyor karaborsaya girdigi icin.

Orasi öyle zaten kimse istemese mac saatinde gise fiyatina vermek zorundadirlar bu is hep böyleydi.
    Benim kombinem var zaten yurtdisindan iki kisi getircegim herifler ikiside italyan cok istiyorlar bu mac benimle gelmeyi, birine forzadan gise fiyatina bilet aldim. Birtane daha gerekiyor onun icin ugrasiyorum.

Onlarda solusunlar tabi stadi atmosferi ama bence bosver besiktasli birine ver o biletleri asil hakedenler onlar genc bir kardesimiz gorsun kupayi daha iyi tabi bu benim fikrim :) onlarada bir masa ayarla izlesinler.japonya gezini yapmadiysan yardimci olurum hk ya da ugra derim giderken..

• Ben cok kucukken karaborsadan babamla bilet alirdik :) boyle degildi ulan en fazla sahte cikardi gerci o da cok uzucu olurdu ama gorevliler uzuldugumu gorunce iceri alirdi simdi resmen ne paralar donuyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.