Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.080
Cevap
248
Favori
390.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Onlarda solusunlar tabi stadi atmosferi ama bence bosver besiktasli birine ver o biletleri asil hakedenler onlar genc bir kardesimiz gorsun kupayi daha iyi tabi bu benim fikrim :) onlarada bir masa ayarla izlesinler.japonya gezini yapmadiysan yardimci olurum hk ya da ugra derim giderken..

Inan bana senin benim kadar besiktaslilar, sezonun bütün maclarini takip ettiler benimle beraber, gecen ay istanbula gittiler 1000tl lik alisveris yaptilar bjkstoredan esine dostuna ailesine hediyeleri bile ordan aldilar. Böyle kücük cocuklar filan real, barca taraftari olur ya ayni o sekilde herif 32 yasinda 4 yasinda oglu var odasi komple siyah beyaz.

Nerden tanistin dersen buradaki besiktas dernegine gittigimde tanistim herif orayada üye o yüzden hak ediyorlar bence. Japonya`gezisini henüz yapmadim temmuz sonu gibi bir aylik bir tur yapmayi düsünüyoruz tavsiyelerini alirim mutlaka

• 7. veya 8. kategoriden 2 arkadaşım için gişe fiyatından bilet arıyoruz. Devretmek isteyen PM den ulaşabilir.
  • 8. kategorıye bır adet bıletım var ıletısıme gecmek ıcın pm!
  • Kelepce kullanıcısına yanıt
    Boş konuşma ya velet falan diyorsun bide kapalı alt kombinem var kimseden gidip karaborsa bilet almadım boş yorum yapma git forzadan kek bul kendine hadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkanburak A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bilet için düşündüğünüz fiyat nedir?
  • Arkadaşlar, misafir tarafından bilet almak için federasyon logolu kart olur mu yoksa Osmanlıspor logolu mu olmalı?
    Benim Beşiktaş logolu kartım olduğu için Osmanlı tarafına başka bir kartla geçişimde sorun olur mu?
  • 7. kategori mevcutsa özellikle 111 blok devir eden arkadaş mesaj atabilir mi ?
  • acaba bjk pasoligi iptal edip osmanlıspor passolig alsak alabilir miyiz?
  • Kelepce kullanıcısına yanıt
    Ya ne kadar boş adamsın o kadar inceliyorsun madem eski mesajlarada bak kendime almadım ayrıca o 2 biletide kulübüme para kazandırıp aldım çok şükür senin gibi karaborsacı beleş mezarcı olmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pascalakn

Son dakika haberi
    tff, Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasının 15 Mayıs Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Osmanlıspor maçında Vodafone Arena'ya getirilmesine onay verdi.

Kaynak: Hürriyet

Kupa Arena'ya gelmeyecek. Şampiyonluk kesinleştikten sonra 19 Mayıs'ta kutlama yapılacak.

Kaynak: Fikret Orman
  • Bütçem 250 lira arkadaşlar devir yapmak isteyen mesaj atabilir

• 415/416 kapalı üstten bilet arıyorum çok cüzi miktarda fark veririm
  • 1. kategori doğu alt ve 3. kategori batı alt 2 bilet vardır ilgilenenler yazabilir.
  • Açık biletine 1000 lira istenen bu ortamda Vip bileti ne kadar eder acaba? es
  • vip para etmiyor, 1150 gişe fiyatı zaten daha ne koyacaksın üstüne. 1000 liraya devreden gördüm baya
  • Merhaba arkadaslar 1 veya 2.kategori bilet gise fiyatindan veya az uzerinden alinir. Yarın direk elden nakit gelip alacagim. 3-4 kati fiyatina satanlar maç gunu bilet elinde elinde kalinca gorurler.

• Ağzımı bozmadan nasıl cevap yazabilirim diye düşündüm epey :) görücem karaborsacıları pazar günü tırım tırım elllerinde kalan biletleri 30 -40 tl karla satmaya çalıştıklarını .

Ama karaborsacılarda suç yok bu passoyu getiren zatı muhteremlerde hep suç yok yok biraz daha yazarsam hesaptan olucam saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Arkadaşlar, misafir tarafından bilet almak için federasyon logolu kart olur mu yoksa Osmanlıspor logolu mu olmalı?
    Benim Beşiktaş logolu kartım olduğu için Osmanlı tarafına başka bir kartla geçişimde sorun olur mu?

beşiktaş passolig kartını iptal edip, osmanlı logolu passolig çıkarıyorsun. 160 TL bilet + 15 TL kart ücretine misafir kısmından bilet alabiliyorsun.
    fakat dün gece bitti biliyorum bu olayda, herkes tüketti biletleri.. yine de risk alıp, kontrol edebilirsin. deplasman tribününün yarısıda bjk'li olacak.
  • KARABORSACILAR DİKKAT...
    mesajlarla, yazılarla görüntüleriniz alınıyor ve gerekli mercilere iletiliyor.
    şu ana kadar en az 30-40 kişinin TC numarası banlandı ve maçlara giremeyecekler artık, karaborsacı olmamalarına rağmen, maça gelemeyecek kişiler fakat buna rağmen kale arkalarına 600 - 700 tl isteyen normal taraftar görünümlü kan emicilerden bazıları banlanmaya başlandı.
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Satildi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.