Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.080
Cevap
248
Favori
390.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5-6-7-8 kategorinin birinden bilet arıyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.kategori batı alt 103. bloktan 1 adet biletim satılıktır düşünen arkadaşlar pm atabilir.
  • Osmanlıspor maçına 1 adet biletim mevcuttur.Kategorisi yarın(cuma) gün içerisinde belli olacaktır.Sponsor firmalardan birinden temin edilmiştir bu nedenle şuan için fiyat belirtemiyorum.İsteyen olursa mesaj atabilir yarın gün içerisinde kategorisi hakkında bilgi verebilirim.
  • 4,5,6,7 veya 8. Kategoriden gisen fiyatindan bir bilet lazim. Karaborsaci değil maca gidemiyecek arkadas olup devretmek isteyen pm atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski açık üst taraftaki biletimi eski açık alt ile değiştirmek istiyorum. 5 kişi aşağıdayız babama sonradan üstten alabildim. Gerekirse fiyat farkını da vereyim. Yardımcı olan olursa çok güZel olacak bizim için.
    İyi akşamlar

• Merhaba 1. kategori biletim var devretmek istiyorum uygun fiyata verilecektir.
  • 1. kategori biletimi 2 adet yanyana 7.kategori ile takas etmek istiyorum.
    Takas gerçekleşmezse satışa açık olacak.
  • 1adet bilet arıyorum. acil pm bekliyorum arkadaşlar

Fiyat görüşürüz

• dragonball D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim saol.

Transfer tamamlandı.
  • Arkadaşlar 1.katagori 115 bölümden bir adet bilet var elimde 7 veya 8. katagoriden 2 adet bilet ile takas olur

ilgilenenler mesaj atsın yada burdan yazsın

acihans :)))
  • 7. kategori 108.bloktan bir adet biletim var acilen satıyorum arkadaşım 5.kategoride onla izlemek için bilet alıcağım ilgilenen mesaj atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngün

7. kategori 108.bloktan bir adet biletim var acilen satıyorum arkadaşım 5.kategoride onla izlemek için bilet alıcağım ilgilenen mesaj atabilir

Fiyat nedir?

• 1903 tribünü e bloktan 1 adet biletimi satıyorum arkadaşlar taliplisine. gişe fiyatından 1, 2, 4. ve 5. kategori takas yapmak isteyen de pm atabilir.
  • Arkadaşlar merhaba, elimizde 8. Katagori de bir adet kuzey bir adet güney olmak üzere 2 adet bileti var fakat arkadaşla aynı tribünde olmak istiyoruz. Hangi taraf olduğu çok önemli değil, kuzeyi verip güneyi alabilir veya güneyi verip kuzey alabiliriz. Bizimle aynı durumda olup değiştirmek isteyen varsa eğer 0534 570 59 36 yazarsanız sevinirim.

• 1. kategori biletim var gidemeyeceğim için devretmek istiyorum 1 forma parasına :)
  • cege1308 C kullanıcısına yanıt
    500+139 tl fark ile devir yapılacak
  • qeshom Q kullanıcısına yanıt
    gişe fiyatından verilecektir
  • Öğrenciliğin gözü kör olsun,maça gitmek vardı, bir de işin kötüsü saat 14:30 dan itibaren 18:00 ya kadar bekledik bilet almayı...

• quote:

Orijinalden alıntı: qeshom

gişe fiyatından verilecektir

selam alabilirim 2 adet lazimn
  • quote:

Orijinalden alıntı: cege1308

1. kategori biletim var gidemeyeceğim için devretmek istiyorum 1 forma parasına :)

selam bilet almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.