Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.085
Cevap
248
Favori
390.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.kategori 115 bloktan bir adet biletim mevcut. makul bir fiyata devredip batıdan bilet almak istiyorum.batı 430 bloktan takas etmek isteyen olursa da pm den ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogu alt tribunde 2.kategori blok 114 sira 11 de. Makul bir fiyata devrediyorum pm

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Benim ogrendigim ayni anda hem bjk hem osmanli passoligi olunca da olmuyor , yani bir de bjk passoligini iptal ettirmek gerekiyor , e sonra tekrar alacaksan 30 lira ona , osmanlisina 20 lira daha

Gercekten bu sisteme anayasal hak gaspi seklinde dava acmak lazim boyle mantiksiz is mi olur ? Bir kere takim tutmak bir resmi etiket degildir ki ,ben ister bugun osmanlisporu tutarim yarin tofasi oteki gun gs yi tutabilirim

Devlet bu isi cinsiyet ,medeni durum filan gibi saniyor sanirim .

Karsiyakadan buraya tasindim sirf Karsiyaka passosu var diye ne bilet alabildim ne aktarma yapabildim boyle is mi olur

• 2.kategori 114.blok 1 adet bilet satılıktır. Gelen tekliflere göre satacağım o yüzden fiyat istemeyin lütfen.

• Herkese selamlar bir adet 8. kategori 411 blok biletim ilgilenenler pm den ulaşsın ütfen
  • BATI UST TRIBUN BLOK 428 SIRA 14 KOLTUK
    2 BILET GiSE FIYATINDAN DEVREDILECEKTIR

• 1.kategori 115. blokta 1 adet biletim makul fiyata devredilecektir.
  • 7.kategori 108 bloktan biletim devredilicek ilgilenen pm

• İki adet bilet devredeceğim.

1. Kategori -> 115. Blok 2. Sıra ----

2. Kategori -> 117. Blok 13. Sıra
    ---
  • Forum vasıtasıyla aldığım bileti muhtemel işim sebebiyle devredicem. Iletişim pm

• Beşiktaş - Osmanlıspor maçına Kapalı ALT blok 114. biletimi uygun fiyata devredeceğim. Satılmazsa maça gireceğim o yüzden ölücüler yazmasın.. (Makul bir kar etmek isterim).. İlgilenenler mesaj atabilir..
  • Fanii F kullanıcısına yanıt
    satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Forum vasıtasıyla aldığım bileti muhtemel işim sebebiyle devredicem. Iletişim pm

Eski açık 419 blok. 8.kategori

• 6,7 ve 8. Kategoriden bilet arıyorum. Bileti olan lütfen pm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5,6,7 veya 8. Kategorilerin herhangi birinden bir bilet ariyorum. Maça gidemeyecek arkadaşlardan uygun fiyata devirlernizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.kategori 115 ve 116. bloklardan 2 bilet, 5.kategori 402. bloktan 1 adet bileti iş seyahatimiz sebebiyle devrediyoruz. ilgilenenler mesaj atabilir.
  • Yeni açık üst. Bilet devrediyorum İstanbul içi elden teslim

• Şehir dışından gelen arkadaşıma bilet arıyorum. Gişe fiyatindan devretmek isteyen gerçek Beşiktaşlılar PM atsın, karaborsacılarla içim olmaz, yorulmayın... Beşiktaşlı, Beşiktaşlının sırtından para kazanmaz!

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 26 Ağustos 2016; 14:50:08 >
  • Eski açık yeni açık 2 bilet laZım maça gitmeyecek arkadaşlar gişe fiyatından devredecekler pm lütfen

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.