Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.085
Cevap
248
Favori
390.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 2 kişilik bilete ihtiyacim var yardimci olacak olan warsa sevinirm
  • Arkadaşlar merhaba ;

En alt kategori biletlere yüksek para ödemeye niyetli arkadaşlar varsa boşa paranıza yazık etmeyin.

Elimde 1 adet 1903 C blok bileti var ... Gişe fiyatından ne bir kuruş aşağı ne bir kuruş yukarı . Şehir dışından geleceğim uçak biletimi dahi almıştım . Ancak özel bir durumdan dolayı gidemeyebilirim . Bu yüzden gerçekten niyetli arkadaşlar varsa transfer etmek isterim .
  • Yeni açıktan gişe fiyatına bulabilirmiyim?Öğrenciyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana iki adet bilet lazım, 1 tane de olur 2. yi bi şekilde bulurum :) Tribün farketmez mesaj atın yeter.
  • Deniz tarafı kale arkası bir adet biletim mevcut. Mesaj bekliyorum

• Bir dostumda kuzey tribününde bileti var satmak istiyor dileyen arkadaşımıza telefon numarasını vereyim whatsap tan iletişime geçebilirsiniz fiyat olarak ne istiyor bilmiyorum

• misafir tribününe 1 adet bilet lazım. Saygılar.
  • Arkadaşlar 2 adet kale arkası bilete ihtiyacım var
  • 2. Kategori bileti (gişe fiyatı 450 tlymiş - 125. blok) 2 adet eski veya yeni açık alt ile takas yapmak isteyen varsa mesaj atabilir.
  • 6-7-8 kategoriden bileti olan var mı arkadaşlar?

• Eski acık üst 421 blok
    2bilet yanyana devredilir ilgilenen msj atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ali.7734

Eski acık üst 421 blok
    2bilet yanyana devredilir ilgilenen msj atabilir

Bu kullanıcı kişisel mesaj almak istemiyor.

• Ya beyler isin dogrusu su bjk macina gidelim dedik , bir ara misafir biletleri cikti , fakat ne yaptiysak passoliglere aktaramiyoruz bunu , birinin osmanlispor passoliginde duruyor , maca da gidemeyecegiz, biri bunun cozumunu biliyorsa soylesin

eger cozumu yoksa da devredelim gitsin , ne sacma is bu , parasinda degiliz de sinir etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Ya beyler isin dogrusu su bjk macina gidelim dedik , bir ara misafir biletleri cikti , fakat ne yaptiysak passoliglere aktaramiyoruz bunu , birinin osmanlispor passoliginde duruyor , maca da gidemeyecegiz, biri bunun cozumunu biliyorsa soylesin

eger cozumu yoksa da devredelim gitsin , ne sacma is bu , parasinda degiliz de sinir etti

Osmanlı passosu dışındakiler iptal edilmiş sadece osmanlı passosu olanlara devrediliyormuş, daha önceden başka takım kartı olmayan birine.
  • Benim ogrendigim ayni anda hem bjk hem osmanli passoligi olunca da olmuyor , yani bir de bjk passoligini iptal ettirmek gerekiyor , e sonra tekrar alacaksan 30 lira ona , osmanlisina 20 lira daha

Gercekten bu sisteme anayasal hak gaspi seklinde dava acmak lazim boyle mantiksiz is mi olur ? Bir kere takim tutmak bir resmi etiket degildir ki ,ben ister bugun osmanlisporu tutarim yarin tofasi oteki gun gs yi tutabilirim

Devlet bu isi cinsiyet ,medeni durum filan gibi saniyor sanirim .
  • Beşiktaş kartını iptal ettirenler de var onlar da olmamış.
  • osmalı biletleri kendi yandaşlarına satacak, bu pasoligde dünyanın tezgahı dönüyor, kulüp bilet vermıyor yada karaborsaya düşmuyor konuları tamamen yalan. aktifbank yapıyor karaborsayı, pasolig çalışanlar yapıyor, kulüp çalışanları yapıyor.
  • AKTIFBANK BATI UST TRIBUN BLOK

Satılık pm

• Kategori 6-8 arası bilet arıyorum

• 1903 tribun yiyecek icecek ikramli e blok biletimi gise fiyatinin altinda veriyorum. Gisesi 1150 tl, 1000 veren alir. Sponsor bileti degil baska indirim istemeyin, belki giderim diye almistim ancak maddi gucumu asti.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.