Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.084
Cevap
248
Favori
390.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maca gidemeyecek olup da uygun fiyattan devretmek isteyen varsa pm atabilir arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ( blok 422 sıra 5 koltuk 9 ) 50 tl den devredeceğim.

Edit: Bilet devredilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarakartal -- 17 Ağustos 2016; 13:39:04 >
  • Alanyaspor maçına gidemeyeceğimiz için 2 adet yanyana koltuk devir..

6. Kategori, 403, Sıra 11

Resmi Fiyat: 135 TL(Bilet başına)

120 TL'den devredeceğim.. İlgilenenler mesaj atabilir.
  • Arkadaşlar merhaba iki adet Blok 119 Sıra 7 (kategori 7) kombinelerimiz ile cezadan dolayı maça gidemeyeceğiz.
    Gişe fiyatının altına verebilirim. 160TL düşünüyorum ikisi için,bilginize...
  • osmanlıspor maçında kale arkası bulunuyordum. alanyaspor maçı biletini devredebiliyor muyum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: efelerbjk

osmanlıspor maçında kale arkası bulunuyordum. alanyaspor maçı biletini devredebiliyor muyum??

Sadece bu maça özel devredebiliyorsun.Bundan sonra devir olmayacak cezalı maçlarda.
  • gişe fiyatından 2 adet yanyana bılet arıyorum
  • Onceligim guney tribunu arkadaslar orda cok arkadasim var yazmayi unutmusum ozur

• Alanyaspor maçına kuzey kale arkası 104. bloktan 2 adet kombine mevcut. Kombineler arasında 3 sıra filan var. Tek olarak da ikisini birlikte de satabilirim. Gişe fiyatı altından vermeyi düşünüyorum. İlgilenenler pm atsın. İsteyen olursa koltuktan nasıl göründüğünün fotosunu atabilirim. Kale arkasına göre çok güzel görüş açısı var.
  • Beşiktaş kombine 2 adet yan yana. 402 blok 21.sıra. Sezonluk ve 2 bileti birden isteyenler öncelikli olacaktır. ilgilenenler pm atsın.
  • Passo kartım sipariş verildi basım aşamsında gösteriliyor , bir başkasından devir alabilirmiyim acaba bilen varmı renktaşlar ?
  • CattishTurtle evet alabilirsin.. Onaylandıktan sonra kart basılmış veya eline ulaşmış olmasada tek girişlik kart ile maça gidebilirsin.
    Öncelikle tckn üzerinden kartına devir alırsın. Daha sonra gişeden alacağın tek girişlik kartın ile maça gidebilirsin.
  • Beşiktaş Alanyaspor 8.kategori 412. Blok 1. Sıra biletimi gişe fiyatının altında 50 tl ye devredeceğim.
  • Alanya maçına gidemeyeceğim. Kombinemi gişe fiyatına devredeceğim (90 tl)...
    kuzey(yeni açık),
    7. kategori,
    blok:108, sıra:10, koltuk:17
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan_1990

quote:

Orijinalden alıntı: berkan_1990

Merhabalar arkadaşlar,

Blok 108 Sıra 17 Koltuk 47 Alanya maçı için devrediyorum. Geçen sezon alışveriş yaptığım arkadaşlarımız da referans olurlar güven konusunda probleminiz olmaz.

PM atabilirsiniz.

İyi seyirler şimdiden...

Hemen yan koltukta kombinesi olan ev arkadaşım da devretcek. Bilginize...

İlan geçerlidir arkadaşlar. Gişe fiyatından ayrıca...
  • Alanya maçına gidemeyeceğim.
    kuzey(yeni açık alt ), 7. kategori, blok:108

fiyat 70 TL ilgilenenler dm atsın :)
  • Yeni Açık 410. Blok 3. sıra yanyana 2 adet koltuk gişe fiyatının altında devredilecektir. İletişim PM lütfen.

Edit: 1'i devredildi. Diğeri hala duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrrr -- 18 Ağustos 2016; 18:18:18 >
  • Alanya maçına yeni açık alt koltuk devredilecektir, fiyat 60 tldir ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.

• 120.blok Alanya maçına biletim var, gişe fiyatına verebilirim.

• Arkadaşlar madurlardanım bende 8. kategori komb. devrediyorum. İsteyen olursa yanyana 2 bilet bileti 150'ye vereceğim. PM lütfen.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.