Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.084
Cevap
248
Favori
390.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni açıklama yapıldı. Alanyaspor için cezalıyız. Ama transfer edebileceğiz. Bundan sonra 2. haftadan itibaren transfer edilemeyecek.
  • Arkadaşlar dün yazmıştım ama bugün kulüp tekrar açıklama yaptı. İlk maç olan Alanyaspor maçı için ceza alanlar devir yapabilecek bundan sonra ise kulüp bu biletleri satışa kendisi çıkartacak. Alanyaspor maçına gitmek isteyen varsa kuzey kale arkası 104. Blokta 3 adet kombine mevcut. Görüş açısı çok iyi kapalı tribün ile yan yana, önünde file yok. Gişe fiyatından biletlerin devrini yapabilirim. İlgilenen varsa koltuktan stadın görüntüsünü atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anoktacan A kullanıcısına yanıt
    Daha sezonun başında böyle bir şeyle karşılaşmak canımı sıktı açıkçası. Neyse, en azından gitmek isteyip de yer bulamayan birine bir maçlığına yerimi hediye ettim, en azından birisini mutlu etmiş olduk. :) Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Tamam kurunun yaninda yas yanmasin da 15000 kisilik tribunde edilen kufurde ayrim yapmak zor. Kamera sistemiyle tespit edilsin pasolig bunun icin var vs romantik soylemler. Adam sahaya girer bireysel eylemdir pasologine koyarsin bloke bir daha stada giremez. Toplu eylemlerde gruba ceza verilmesi normal. Ayrica gorecrksin kisiler kendileri maddi zarara ugradiklarinda o kufurler olmayacak. Kulup 1 mac icin devri acmis bundan sonra ben kuruyum sen yassin diyecegine yanindaki kufur ediyosa uyarsin. Uyyarmiyosa kendi de cexasini ceksin. Yillardir bjk kulubunun odedigi cexanin haddi hesabi yok. Bilet devri konusunda bence temelde anlasamiyoruz. Kombine alan o biletle istedigini yapmakta ozgur degil. Kulup diyorki sen bana pesin para ver butun sezonu daha uygun fiyata izle. Kombinenin mantigi bu. Tekrar soyluyorum szonda 5 maca kadar devir yapilabilir. Fazlasini yaparsan sen o kombineyi kar amacli aldin demek oluyor. Gise fiyatindan bile satsa toplamda odediginden fazla kazsnc demek bu. Kombine almak boyle bir hak vermez ki avrupada cogu kulüp de boyle yapma sansin yok. Kombine alip belli sayida maca gitmezsen sonraki sene kombine alim hakkini kaybediyosun. Bunu ev almayla falan denk tutma. Ev alinca sen o evin tum haklarina sahip oluyosun. Kombine sana sinirsiz hak vermiyor. Zaten kombine sozlesmesimde yazar bunlar. Karaborsa yasak diye.

• Alanyaspor maçına bilet almak istiyorum. Devr yapmak isteyen arkadaşlar pm atsın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Tamam kira diyelim hocam. Ev sahibi sınırsız hakka sahip, evet. Fakat kombine sahibi yani kiracı sınırsız hakka sahip değil. Buna da tamam. Fakat alt kiracı diye bir şey de var, hem hukukta hem de ticarette. Yani kiracı evi ya da evin bir odasını başkasına kiralayabilir hem de istediği fiyattan. Tabi sözleşmeyle yasaklanmadığı sürece :) Kiracı yine ev sahibine, alt kiracı da kiracıya karşı tam sorumlu olur.

Kombine sözleşmesinde bu ticaretin yasaklandığına dair ben de bir şeyler hatırlıyorum fakat 3 maçlık kombine için olanda yazıyordu diye aklımda kalmış. Normal kombinede herhangi bir devir sınırı ya da karaborsa ile ilgili bir şey yazmıyordu.

Hadi karaborsa yazsın neyse de devir sınırı bence mantıksız olur. En azından bu sene için. Neden derseniz; çoğumuz kombinelerini topraktan aldı. Yani 2-3 sene evvel. 2-3 saniyede dünya değişirken, 2-3 senede vatandaşın halinin değişmemesi düşünülemez. Şimdi karaborsacı olmayan bir vatandaş kombine aldı diyelim, sonra da bazı şartlardan dolayı İstanbul dışına yerleşmek zorunda kaldı. Bu kişi en az 17 maçın 10'una gelemeyecek belki. Sizin dediğiniz gibi 5 ile sınırlansa devir işlemi, 5 maçtan sonra devredemeği biletlerin parasını çöpe mi atmış olacak o kombine sahibi? Ha dersiniz ki, almasaymış kardeşim sonuçta riski kabul etmiş, o zaman ticareti kabul etmiş sayılırsınız ister istemez ve kombine ile ticaret yapılamaz savınızı da çürütmüş olursunuz :)

Israrla bu konuda yazmamın sebebi hukukçu olmam ve dolayısıyla farklı sonuçları da dikkate almam gerektiğini öğrenmemdir. Tekrar söylüyorum, asla ve asla karaborsayı desteklemiyorum. Beşiktaş üzerinden ticaret yapanlara da karşıyım. Konu Beşiktaş olunca, kazanç son planda olmalı.

------

Hocam transfer etmeyi deneyin ama ben engelleneceğini sanıyorum. Bir şekilde sistemsel açık olsa bile geri alabilirler, sıkıntı yaşamayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 16 Ağustos 2016; 17:23:57 >

• Eski açık 121.blok 21.sira 7 ve 8. Koltuklar yan yana gişe fiyatindan 10'ar tl daha ucuza devredilecektir. Almak isteyen mesaj atabilir.

• 412. Blok 1.Sıra Beşiktaş - Alanyaspor maç biletimi gişe fiyatından devir ediyorum arkadaşlar. Almak isteyen olursa özel mesaj atabilir.
  • 408. Blok 19. Sıra 7. Koltuk kombinemi devrediyorum. Bi sonraki ic saha maçında da yurtdışında olacağım için iki maçı birlikte alana daha uyguna verebilirim

• Merhabalar hocam,

Kale arkası Blok 108 sıra 17 koltuk 48 Alanyaspor biletimi gişe fiyatından devredeceğim. Mesaj atabilirsiniz.

Bilgilerinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım_alp -- 16 Ağustos 2016; 19:40:31 >
  • Alanyaspor maci icin iki yeni acik ust 410. Blok 9. Sira 26-27 koltuklari devredecegim ilgilenenler pm atsin . 160 tl

• Merhabalar 5 tane kapalidan bilet lazim yanyana. Tanesine 150-160 lira verebilirim pm

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Bilet fiyatlarından haberin var mı? %100 karla bilet mi devredilir. Bir uyanık sensin zaten.

• boun1631 kullanıcısına yanıt
    keşke insanları yargılamadan önce dikkatli okuma alışkanlığınız olsaydı. yani benim konuyla alakam olmamasına rağmen bu duruma kayıtsız kalamadım. İnşallah bu durumdan ders almayı başarırsınız.
    Uyanık diye yargıladığınız kişi 2 bileti 160 tl ye satacağını yazıyor. Bilet 80 tl 2 bilet 160 asıl size
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Bilet fiyatlarından haberin var mı? %100 karla bilet mi devredilir. Bir uyanık sensin zaten.

adam 2 tane bilet devredeceğini söylüyor yan yana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Hangi yuzde yuz bir daha oku bir sen oyle yorum yap hadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Argentina1903

keşke insanları yargılamadan önce dikkatli okuma alışkanlığınız olsaydı. yani benim konuyla alakam olmamasına rağmen bu duruma kayıtsız kalamadım. İnşallah bu durumdan ders almayı başarırsınız.
    Uyanık diye yargıladığınız kişi 2 bileti 160 tl ye satacağını yazıyor. Bilet 80 tl 2 bilet 160 asıl size

Tesekkur ederim dostum sanada altta yorum yapan arkadasada

• quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

Eski açık 121.blok 21.sira 7 ve 8. Koltuklar yan yana gişe fiyatindan 10'ar tl daha ucuza devredilecektir. Almak isteyen mesaj atabilir.

İki bileti toplam 150 tl den vereceğim.

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Tamam yanlış okumuşum bir anlık sinirle de öyle yazdım. Kusura bakma

• Doğu ÜST 415 blok, tam oratada, 4. sıradaki biletimi 150 TL'den transfer edeceğim. İlgilenenler mesaj atabilir
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.