Şimdi Ara

Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.084
Cevap
248
Favori
390.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blok 108 Sıra 17 Koltuk 47 Alanya maçı için devrediyorum. Geçen sezon alışveriş yaptığım arkadaşlarımız da referans olurlar güven konusunda probleminiz olmaz.

PM atabilirsiniz.

İyi seyirler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan_1990

Merhabalar arkadaşlar,

Blok 108 Sıra 17 Koltuk 47 Alanya maçı için devrediyorum. Geçen sezon alışveriş yaptığım arkadaşlarımız da referans olurlar güven konusunda probleminiz olmaz.

PM atabilirsiniz.

İyi seyirler şimdiden...

Hemen yan koltukta kombinesi olan ev arkadaşım da devretcek. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanyaspor maçı için 121. bloktaki yerimi maça gidemiyeceğim için devrediyorum.
    Bilet fiyatına devredicem isteyenler PM ile ulaşabilirler.
  • Beyler Osmanlı maçında kale arkasında olanlar Alanya maçına gidemiyor dimi?
    Ona göre biletimi arkadaşıma devredeceğim malesef :S
  • Alanya maçı için Yeni Açık 410. Blok 3. sıradan yanyana 2 bilet devredeceğim. İlgilenenler PM lütfen.
  • Alanyaspor maçı için Kuzey kale arkası 104. blokta 3 tane kombineyi şehir dışında olduğumdan devredeceğim. Koltukların görüş açısı çok iyi, kapalı ile yan yana. Bilet gişe fiyatından devredebilirim. Kombinelerin ikisi yan yanadır. Merak eden olursa koltuktan çekilmiş fotoğraf yollayabilirim.

EDİT: Arkadaşlar Osmanlıspor maçında kale arkasında olanlar kombinelerini devredemiyor. O biletler kulüp tarafından tekrar satışa sunulacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamisli -- 15 Ağustos 2016; 17:36:44 >
  • Ben osmanlı maçında kale arkasındaydım, kombinem var, bu maça sanırım ceza yüzünden gidemiyorum, biletimi bir başkasına aktarabilecek miyim? Yani bize bilet tanımlanacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirko -- 15 Ağustos 2016; 17:18:33 >
  • Ceza alanlar devredemiyor hocam, o koltuk tekrar satışa sunulacak.
  • Benim kombinem kapalıda ama ben Osmanlı maçını tek maçlık bilet alarak kale arkasından izlemiştim. Şimdi cezam var mı yok mu nasıl öğrenebilirim?
  • Yönetim açıklama yaptı. Cezanız var.

"Karşılaşmayı Kuzey ve Güney Kale Arkası tribünlerinde seyreden kombine ve maçlık bilet satın alan taraftarların Passolig kartları engellenmiş olup, bu taraftarlarımız Alanyaspor karşılaşmasını tribünden seyredemeyecektir. Bu nedenle kombine sahiplerinin koltuk transfer hakkı olmayıp, koltuklar BJK tarafından satışa sunulacaktır."

Bu arada 1. kategoriden (345 TL, 116. blok, 1. sıra, sahanın tam ortası) gişe fiyatıyla kombine transferi yapıyorum. İstanbul Şişli civarı elden nakit ile anında transfer yapılır. PM gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 15 Ağustos 2016; 21:26:45 >
  • Yonetimi bu konuda da tebrik ediyorum.surekli kufur et kulube ceza aldir sonra mac biletini daha fazlaya sat kar et. Ne guzel dunya ya kulup ceza odesin kufur eden kar etsin. Kulubun ceza almasina neden olanlar zarar etmeliki bir daha yapmasinlar. Bu kisiler tespit edilip 2 kez yaparlarsa stada bir daha adim atamamalari lazim. Ayrica bu devir olayinada care bulsunlar. 1 taraftar 1 sezonda en fazla 3 mac devredebilsin bu isi ticarete dokenler var. Olaganustu durumlarda belki 2 mac daha opsiyon verilebilir. 5 mac devreden adam gelmesin maclara.

• Ben böyle saçma sapan uygulama görmedim.Ben kombinemi seneler önce almışım üzerine Osmanlıspor maçı için para verip bilet almışım.Oraya belki bir maçlığına stadı görmeye gelmiş ve bir daha belki hiç gelmeyecek adam küfür etti diye beni cezalandıramazsın. Küfür edenlere cezasını bireysel kes,hani kameralar vardı milyon dolarlık? Koca tribüne ceza kesilirmi. Bu arada benim hakkım olan koltuk sezon boyunca benimdir,kimseye satamazsın başkan olmuyor bu uygulamalar,satarsanda parasını rica ederim.İster devir ederim ister giderim ister gitmem bunun kararını federasyon veya kulüp veremez.Ha bireysel ceza alırım yaptığım uygunsuz hareket tespit edilir ona lafım yok koltuk boş kalacağına satabilirsin.Çok üzücü oldu aylardır arkadaşlarla beklediğimiz maça üzerine para versekte gidemeyeceğiz tam bir saçmalık.Bu uygulamalar herkes yanındakini uyarsın diye yapılıyor diyenler olursa bozuşuruz çünkü ben oraya kimseyi uyarmaya,dalaşmaya,laf kavgasına girmeye gitmiyorum.Orada olacak herhangi bir olaydanda sorumlu tutulamam.Mesela otobüste giderken yanınızdaki biri bıçağı çekip birine saldırırsa ben ne onu uyarmadığım için suçlu olurum nede saldırıdan sorumlu tutulabilirim öyle değilmi dostlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Yonetimi bu konuda da tebrik ediyorum.surekli kufur et kulube ceza aldir sonra mac biletini daha fazlaya sat kar et. Ne guzel dunya ya kulup ceza odesin kufur eden kar etsin. Kulubun ceza almasina neden olanlar zarar etmeliki bir daha yapmasinlar. Bu kisiler tespit edilip 2 kez yaparlarsa stada bir daha adim atamamalari lazim. Ayrica bu devir olayinada care bulsunlar. 1 taraftar 1 sezonda en fazla 3 mac devredebilsin bu isi ticarete dokenler var. Olaganustu durumlarda belki 2 mac daha opsiyon verilebilir. 5 mac devreden adam gelmesin maclara.

TFF'nin yaptığı doğru bir uygulama ama küfür etmeyenler ne olacak? Ne zamandan beri kurunun yanında yaşı da yakmak takdir edilir bir durum oldu?

Karaborsa olayına gelince, ona ben de karşıyım. Özellikle gönül verdiğimiz renkler için fırsat kollayanlara... Ekran görüntüsü alıp, şikayet edin böylelerini. Kulübe de bu görüntüleri gönderin. Hem yasal işlem yapılır hem de kombineleri iptal edilir. Yani geçen sezon son 3 maç için böyle bir uygulama vardı.

Fakat yüksek fiyat olayı, ticarette olmazsa olmaz şeydir. Kimsenin boğazına bıçak dayamıyorlar o bileti o fiyattan alacaksın diye. Yani sizin mantığınızla bakacak olursak, İstanbul'da 3 Liraya satılan lahmacunu Bodrum'da 70 liraya satan dükkanlar da kapansın? Ticaretin mantığına aykırı. Bu kafayla ticareti komple bitirmek lazım :)

• reguse kullanıcısına yanıt
    Bu hep ben yapmadim azinlik yapti mantigi yuzunden bu haldeyiz. Kurunun yaninda yasta yanar. Ayrica tribunden gelen ses seviyesi belli, bir grubun yaptigi bisey degil. Yillardir ayni tarafyarin eyleminden kulup maddi zarar goruyosa taraftarda gorecek yoksa bitmez bu olay. Simdi biletini satamayan 200 tl zarara giren adam bakalim bir daha kufur edecek mi. Ticaret yonunden soykedigine hic katilmiyorum. Besiktas mac biletini ticari amacla kar amaciyla sadece bjk kulubu satabilir. Kombinr al her maci sat kar et yok kusura bakmasin kimse. Hasta olur sehir disinda olur devreder zaten 3 mac bilemedin 5 mac hakki olmali. 6 mac devreden ticaret yapiyodur. Kulup bunlari engellese zsten ciddi kazanc elde edecek. Komse aglamasin tekrar soyluyorum her yil en cok cexayi biz oduyoruz. Yapanin yanina kar kaliyor.

• Arkadaşlar Beşiktaş klübü ve Passolig ile iletişime geçtim. Sorduğum sorular ve aldığım cevaplar şu şekilde idi.

1) Ceza durumlarında bileti transfer edebilecek miyiz? (Passolig'e soruldu.)
    - Bu durumda klübünüzün istediği olur yakın zamanda açıklama yapılır dediler yapıldı zaten, devredemiyoruz. ( Fakat kafama takılan şu anda bende cezalı olmama rağmen passo.com.tr de tc kimlik yazıp transfer seçeneği açık ancak tahminime göre transfer et dersek bu uyarıyı bize verecektir.)
    EDIT: ilk maç için cezalılarda devrebilecek. sonraki maçlarda ceza alırsak edemeyeceğiz.(Elimde 2 tane 8.kategori yanyana bilet mevcuttur.)

2) Hani 20 milyon TL harcandı 780 tane kamera vardı ben küfür etmedim neden ceza aldım?(Beşiktaş klübüne soruldu)
    - Küfür eden kişiler tespit edildi fakat güvenlik sistemimiz beta aşamasında.Beta aşamasında olan sistemi maalesef kabul edemiyormuş TFF. Sistemi yapan firma ve ülke kanunlarına göre onaylanmasının ardından kabul edilebilecekmiş.

3) Ben maçtaydım bariz küfür edilmedi.(Beşiktaş klübüne soruldu)
    - Maçın sonlarına doğru herkes Fenerbahçe köpeğine tezahüratını söylüyordu.Bu da küfür olarak kabul edilmiş ve bu yüzden ceza almışız. Söylenen bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anoktacan -- 16 Ağustos 2016; 15:16:49 >

• brandnew kullanıcısına yanıt
    Sizin bakış açınız bir şey diyemem.

O zaman siz ev satın alınca, satacağınız zaman üzerine kar koymuyorsunuz. Koyacaksa da tapuyu aldığınız inşaat firmasına ödeme yapıyorsunuz :)

Yani burada taraftarın ev sahibinden, Beşiktaş kulübünün de inşaat firmasından ne farkı var? Sonuçta adam o kombineye belli bir bedel ödeyerek yatırım yapmış. Belki de topraktan satın alıp, o parayı 2-3 sene kullanamamış. Belli ki daha önce hiç ticaret yapmamışsınız. Ya da olaya duygusal bakıyorsunuz...

Ha bu arada, ben sadece yüksek fiyata satmaya çalışanların bakış açısıyla yaptım o yorumu. Yoksa ben de sizin gibi duygusal bakıyorum. Dolayısıyla asla ve asla karaborsa bilet satmadım/almadım. Satmam da...

• brandnew kullanıcısına yanıt
    Ayrıca passolig kartının çıkartılma sebebini bir araştırın isterseniz. Amaç daha öncr kurunun yanında yanan yaşları yakmamaktı. O tonlarca para verilen kamera sistemlerinin de yapılma amacı buydu.

He şimdi o kadar aidat ödeniyor passolig kartına her sene. E hala eski sistem uygulama devam edecek ve kuru ile yaş ayrılmayacaksa neden bu sisteme para ödüyoruz?

Herkesin asıl sıkıntısı bu aslında.

• reguse kullanıcısına yanıt
    Yalnız ceza alanlar kombine transferi yapamaz diyor ama mesela şuan Alanya maçına bakıyorum, kombine transferi yapma açık. Acaba ceza almadım mı diye düşünmeye başladım. İşin kötüsü Passo'ya tel açıp hiçbir şey de öğrenemedim, nasıl öğrenebileceğimi de anlamadım.
  • Blok Sıra Koltuk
    412 17 10 BEŞİKTAŞ A.Ş. - ALANYASPOR
    412 17 11 BEŞİKTAŞ A.Ş. - ALANYASPOR

Elimizde cezalı olmamızdan dolayı 2 adet bilet var.
    PM
  • Bu arada ben kombinemi birisine devir yaptım. Yani bu ceza almadım anlamına geliyor doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.