Lisandro Lopez:“Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika’nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. Ama Porto’nun Beşiktaş ile İnönü’de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik. Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş’ı sahada oynatan sanki seyirciydi. İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor.” supermiş yaaa
ligtv.com,üye ol izle
izlemeyin abi boşverin ama bir 50 sene sonra hakemlik derslerinde gösterirler hakem nasıl bunları yapar diye boşverin abi avaraj farklı ile şampiyon olmak için 7,8 atanları da gördük elle kolla gol atanları da gördük 90 da yere yatanları da
quote:
Orjinalden alıntı: maybel
Lisandro Lopez:�Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika�nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. Ama Porto�nun Beşiktaş ile İnönü�de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik. Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş�ı sahada oynatan sanki seyirciydi. İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor.� supermiş yaaa
izlemeyin abi boşverin ama bir 50 sene sonra hakemlik derslerinde gösterirler hakem nasıl bunları yapar diye boşverin abi avaraj farklı ile şampiyon olmak için 7,8 atanları da gördük elle kolla gol atanları da gördük 90 da yere yatanları da
Ali aydının FB-Gs maçı ile birlikte Türk tarihinin en iyi maçlarından birini yönetmiştir..kimse cesaret edemez o kadar kırmızı göstermeye..gösterdiği 5kırmızının 4ü gayet doğruydu...Ali aydının da 4kırmızının 3ü doğruydu..
Bu maçta hakemi suçlayacagınıza kendinize bakın..
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
Orjinalden alıntı: antonidas
Ali aydının FB-Gs maçı ile birlikte Türk tarihinin en iyi maçlarından birini yönetmiştir..kimse cesaret edemez o kadar kırmızı göstermeye..gösterdiği 5kırmızının 4ü gayet doğruydu...Ali aydının da 4kırmızının 3ü doğruydu..
Bu maçta hakemi suçlayacagınıza kendinize bakın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme