Şimdi Ara

beşiktaş samsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu olaylı maçın özetini nerden izliyebilirim

• bende arıyordum bir ara ama bulamadım maçı
  • hatırlatmayın şunu ...
  • Lisandro Lopez:“Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika’nın tüm önemli statlarında futbol oynadım.
    Ama Porto’nun Beşiktaş ile İnönü’de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik.
    Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş’ı sahada oynatan sanki seyirciydi.
    İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor.”
    supermiş yaaa
  • ligtv.com,üye ol izle
  • izlemeyin abi boşverin ama bir 50 sene sonra hakemlik derslerinde gösterirler hakem nasıl bunları yapar diye boşverin abi
    avaraj farklı ile şampiyon olmak için 7,8 atanları da gördük elle kolla gol atanları da gördük 90 da yere yatanları da
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybel

Lisandro Lopez:�Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika�nın tüm önemli statlarında futbol oynadım.
    Ama Porto�nun Beşiktaş ile İnönü�de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik.
    Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş�ı sahada oynatan sanki seyirciydi.
    İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor.�
    supermiş yaaa

kendisi lyonlu artık ..clde yine bekleriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ORION*

ligtv.com,üye ol izle

sadece gol görüntüsü değil geniş özet
  • quote:

Orjinalden alıntı: antonidas

izlemeyin abi boşverin ama bir 50 sene sonra hakemlik derslerinde gösterirler hakem nasıl bunları yapar diye boşverin abi
    avaraj farklı ile şampiyon olmak için 7,8 atanları da gördük elle kolla gol atanları da gördük 90 da yere yatanları da

Ali aydının FB-Gs maçı ile birlikte Türk tarihinin en iyi maçlarından birini yönetmiştir..kimse cesaret edemez o kadar kırmızı göstermeye..gösterdiği 5kırmızının 4ü gayet doğruydu...Ali aydının da 4kırmızının 3ü doğruydu..

Bu maçta hakemi suçlayacagınıza kendinize bakın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: antonidas

izlemeyin abi boşverin ama bir 50 sene sonra hakemlik derslerinde gösterirler hakem nasıl bunları yapar diye boşverin abi

Ali aydının FB-Gs maçı ile birlikte Türk tarihinin en iyi maçlarından birini yönetmiştir..kimse cesaret edemez o kadar kırmızı göstermeye..gösterdiği 5kırmızının 4ü gayet doğruydu...Ali aydının da 4kırmızının 3ü doğruydu..

Bu maçta hakemi suçlayacagınıza kendinize bakın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.