Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ'TA DERSHANE SEÇİMİ (Deneyimli Arkadaşların Yardımını Bekliyorum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'da bir özel fen lisesinde tam burslu olarak okuyorum. Bu sene 11. sınıftan 12. sınıfa geçtim. Not ortalamalarım iyi ve üniversite sınavında hedefim sayısalda ilk 3k. Benim gibi hedefi yüksek bir öğrenci için sizce Beşiktaş Fen Bilimleri Dershanesi mi yoksa Beşiktaş Uğur Dershanesi mi daha iyidir? Bu dershanelerden birinin sayısal bölümüne gitmiş kişiler dershaneyi bütün yönleriyle anlatabilirse memnun olurum. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alwaysmile -- 8 Ağustos 2014; 21:00:25 >

• UP
  • up
  • Kardeşim merhaba hedefim yüksek ve sayisalim diyorsun o zaman uguru ele ben iki sene gittim sayisal tepe siniftaydom iki sene tamam yayinlari iyi hocalari da iyi ama sistem yurumuyo en azindan sistem sayisallara pek faydali degil. Ben sana soyle soyliym lysde ozel sinifta ilk 2000 yok. Ama gitmesen de kaynaklarini edin disardan mutlaka. Baska sorun olursa pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooznalbant O kullanıcısına yanıt
    Pm attım kardeş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

• ooznalbant O kullanıcısına yanıt
    Hocam bende uğura kaydoldum niye sistemine kötü diyorsunuz ????
  • beşiktaş fen bilimlerini seç derim. he ikisinden biri olmak zorunda değil dersen fem
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.