Şimdi Ara

Beşiktaş'ta iftar için mekan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ta iftar için mekan tavsiyesi 4 öğrenci arkadaş gitmeyi düşünüyoruz uygun fiyata mekan var mı?özel iftar menüsü olan?

• beşiktaş adına değil genel olarak istanbul adına konuşmak gerekirse, iftarda çoğu yer (aslında hemen hemen heryer denebilir) kaliteyi sıfıra yaplaştırıp fiyatları 2-3 katına katladıı için iftarda dışarı çıkmaya iğrenirim. daha geçen gün şehir dışından arkadaşlarım geldi ve illa sultanahmette iftar yapmak istediklerini söylediler. gittik, kişi başı 30TL ödedim, yemek okadar rezil di ki yiyemedik bile, yarıda bıraktık. haram olsun.

garip bi öneri gibi gelebilir ama, fulya da beşiktaş gökdelenlerinin karşısında dürümcü var (zaten tek bi dürümcü var orda) orayagiderdim yerinizde olsam kesinlikle en iyi lezzet alabileceğiniz yerlerden biridir beşiktaşta, hatta ondan iyisini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

beşiktaş adına değil genel olarak istanbul adına konuşmak gerekirse, iftarda çoğu yer (aslında hemen hemen heryer denebilir) kaliteyi sıfıra yaplaştırıp fiyatları 2-3 katına katladıı için iftarda dışarı çıkmaya iğrenirim. daha geçen gün şehir dışından arkadaşlarım geldi ve illa sultanahmette iftar yapmak istediklerini söylediler. gittik, kişi başı 30TL ödedim, yemek okadar rezil di ki yiyemedik bile, yarıda bıraktık. haram olsun.

garip bi öneri gibi gelebilir ama, fulya da beşiktaş gökdelenlerinin karşısında dürümcü var (zaten tek bi dürümcü var orda) orayagiderdim yerinizde olsam kesinlikle en iyi lezzet alabileceğiniz yerlerden biridir beşiktaşta, hatta ondan iyisini görmedim.

Bu kadar genelleme yapman doğru değil bence hocam. 35 liraya hacıoğlunda gayet sağlam bir menü yediğimi hatırlyıorum adamlar masaya herşeyi koymuştu gayette kaliteliydi.

• genelleme yapıyorum bu konuda. azcık ayak altı olan, müşteri sıkıntısı olmayan çoğu yer yapıyo bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam başı maksimum 30 tl olan yer yok mu özel iftar menüsü olan yada çorba yemek tatlı 30-35 tl olan yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

beşiktaş adına değil genel olarak istanbul adına konuşmak gerekirse, iftarda çoğu yer (aslında hemen hemen heryer denebilir) kaliteyi sıfıra yaplaştırıp fiyatları 2-3 katına katladıı için iftarda dışarı çıkmaya iğrenirim. daha geçen gün şehir dışından arkadaşlarım geldi ve illa sultanahmette iftar yapmak istediklerini söylediler. gittik, kişi başı 30TL ödedim, yemek okadar rezil di ki yiyemedik bile, yarıda bıraktık. haram olsun.

bu bahsettiğiniz yer parkın karşısında olması lazm. hatta bjk alt yapısı var sanırım..

• Parkın karşısında idi el arabasında yapardı ama bikaç yıl önce dükkan açtı oraya, bjk kulelerinin hemen önünde dükkan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyesi olan?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.