Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ TV nerdeee..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek çanak uydu alıcısı kullanıyorum..tüm güncellemeleri yapmama rağmen beşiktaş tv çıkmıyor..bilgisi olan varsa yeni frekansları yazsın lütfen.teşekkürler..

• Bende de çıkmıyor sanırım yayın yapmıyorlar şuan ama epg de yayın akışı görülüyor.
  • evet yayın akışını ben de takip ediyorum ancak bir türlü yayın gelmiyo..sanıyorum kapatıldı kanal..yazık..inş.tekrar açılır ve daha kaliteli yayınlar yapar..
  • RTÜK tarafından yeni yayına başlayan tv kanallarına verilen yayın lisansını gerekli şartları yerine getirmedikleri nedeniyle yayın lisansı verilmedi ve yine RTÜK tarafından süresiz olarak kapatıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

RTÜK tarafından yeni yayına başlayan tv kanallarına verilen yayın lisansını gerekli şartları yerine getirmedikleri nedeniyle yayın lisansı verilmedi ve yine RTÜK tarafından süresiz olarak kapatıldı...

• quote:

RTÜK tarafından yeni yayına başlayan tv kanallarına verilen yayın lisansını gerekli şartları yerine getirmedikleri nedeniyle yayın lisansı verilmedi ve yine RTÜK tarafından süresiz olarak kapatıldı...

Yeterrrrrr yıldırım demirören yeterrrrrrrr.
  • fenerbahçe Tv seyredin arkadaşlar , her yerde çıkıyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingisland

fenerbahçe Tv seyredin arkadaşlar , her yerde çıkıyor :D

gülelimmi
  • tercih senin ama biz insanların gülmesinden yanayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raider *

quote:

bende diyordum nereye gitti bu kanal.

bilgin için teşekkürler
  • quote:

komik , fantastik ve iğrenç bir öneri. anka kuşu ile kaf dağının ardına uçmak gibi bir şey.
  • aynı cümle içinde komik . fantastik ve iğrenç ötesi , diyebilen akılllara zarar cümle kurabilen sayın arkadaşım.
    Gel biraz kelime dağarcığımızı geliştirelim , ne dersin ?

Komik : Gülme duygusu uyandıran, güldürücü, gülünç ( komik değil çünkü herhangibir film yada dizi göstermiyor )

Fantastik : Gerçekte var olmayan, gerçek olmayan, hayalî ( hayalide değil , çünkü halen yayında , diğerleri gibi artı bir ücret yok yada frekans bedelini ödeyebiliyor))

İğrenç : İnsanda iğrenme duygusu uyandıran, tiksindiren ( iğrenç hiç değil ; ama senin televizyonun seyrederken pis koku yayıyorsa , ona yapabilecek birşey yok )

üç tane birbirinden farklı cümleyle , bana kinayemi yaptığını sanıyorsun ( bakınız kinaye : Düşünüleni dolaylı olarak anlatan söz )

Kal Sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingisland -- 11 Ekim 2009; 21:42:19 >

• quote:

bu bölümde bari saçma sapan mesajlar yazmayın.
  • quote:

aynı cümle içinde komik . fantastik ve iğrenç ötesi , diyebilen akılllara zarar cümle kurabilen sayın arkadaşım.
    Gel biraz kelime dağarcığımızı geliştirelim , ne dersin ?

Komik : Gülme duygusu uyandıran, güldürücü, gülünç ( komik değil çünkü herhangibir film yada dizi göstermiyor )

Fantastik : Gerçekte var olmayan, gerçek olmayan, hayalî ( hayalide değil , çünkü halen yayında , diğerleri gibi artı bir ücret yok yada frekans bedelini ödeyebiliyor))

İğrenç : İnsanda iğrenme duygusu uyandıran, tiksindiren ( iğrenç hiç değil ; ama senin televizyonun seyrederken pis koku yayıyorsa , ona yapabilecek birşey yok )

üç tane birbirinden farklı cümleyle , bana kinayemi yaptığını sanıyorsun ( bakınız kinaye : Düşünüleni dolaylı olarak anlatan söz )

Kal Sağlıcakla

merhaba dostum,

komik : Benim , fbtv seyrettiğimi gören bana güler

fantastik :Benim , fbtv seyretmem , gerçek olmayan, hayalî bir olaydır

İğrenç : fbtv yi evde açarsam tv pis koku yayıyor

sonuç : komik , fantastik , iğren. = kinaye : düşündüğümü dolaylı anlattım

not : şahsi olarak bir sıkıntım yok ama, nasılki sen bir BJKTV ya da gstv izlemezsen ,bende aynı duyguları taşıyorum, lakin sen gelip fbtv izle diye öneride bulunursan, içimden geceni söylerim ki en doğal hakkım

tesekkur ederim

• Bende de GS TV açılmıyor..Ne oldu bu kanala?
  • KİMSENİN KANALINI İSTEMİYORUZ..HELE Kİ fb KANALINI HİÇ İSTEMİYORUZ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

Bende de GS TV açılmıyor..Ne oldu bu kanala?

GS TV dijitürk platformuna geçti...dijitürkü olanlar ayda 4.99 tl ödeyerek izleyebiliyolar....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

Bende de GS TV açılmıyor..Ne oldu bu kanala?

GS TV dijitürk platformuna geçti...dijitürkü olanlar ayda 4.99 tl ödeyerek izleyebiliyolar....

Kötü haber..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.