Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ VS FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇINI KİM KAZANIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakem 2 taraf için de adil maç yönetsin, onun dışında iyi olan kazansın.
  • beşiktaş fenerbahçe maçlarında Cüneyt Çakır oldumu fener rahat oluyor ama beşiktaşımız süper kupa maçında feneri dagıtacak Q7 show yapacak.
  • Evet canım hep hakemler zaten...

3-0'lık maçta maç 0-0 iken İbo'nun Gökhan'a yaptığını kimse görmez tabi..
  • bu lige fazlayız dediler, 5. bitirdiler,
    uefa nın en büyük favorisiyiz m.city i bile eleriz dediler, ukrayna takımından 2 maçta 8 yediler,
    17 de 17 dediler arka arkaya 3 maç kazanamadılar,

ve hala büyük konuşmamayı öğrenemediler.

silindir gibi ezeceklermiş de 6-1 yeneceklermiş de...

yine çooook uzak atıyosunuz ve eminim yenildiğiniz zaman yine süper bahanelere başvuracaksınız.

neyse maça gelirsek, sene başı olduğu için her iki takımda kazanabilir, gayet ortada bir maç. sonuç ne olur bilmem ama bence çok keyifli bir olucak.
  • Her ne kadar FB nin kazanmasını istsem de
    Böyle absurt alaycı beklenti yorumlarını gördükten sonra

Taraftar , oyuncular, ve yöneticilerin centilmenlik sergileyeceği bir maç olmasını temenni ediyorum
    Büyük ihtimal 2 takım da sezon başı ve tam hazır olmamalarından dolayı maça asılan olmayacak, rakibin hata yapması beklenecek.
    FB daha derli ve hazır bir takım ancak 2 aydır maç yapmadıkları için maç ortada diyorum ben
    Penaltılara bile gidebilir.
  • Bol, ataklı, bol pozisyonlu, yüksek tempo bir maç olsun keyifle izleyelim.

Sonuç: Beşiktaşımız kazansın.
  • Konuya girdiğim gibi bi kahkaha aldı beni.
  • daha önce ne olmuşsa yine aynısı olur
  • Arkadaşlar tamam quaresma simao guti falan güzel isimler de, fenerbahçe 1-2 istisna dışında her bölgede daha kaliteli beşiktaştan.
    volkan>cenk
    gg>ekrem
    lugano-yobo>ibrahim-egemen
    santos>köybaşı
    emre>fernandes
    selçuk<ernst (ki bu bölgede çok kaliteli isimler telafuz ediyor fenerbahçe, bi kobra ile burda da üstünlük onlara geçer)
    dia,stoch,mehmet<simao-quaresma
    emenike,niang>almeida,bebe
    alex>guti(isimleri değil performansları karşılaştırdım)

Yani beşiktaşın işi çok çok çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Arkadaşlar tamam quaresma simao guti falan güzel isimler de, fenerbahçe 1-2 istisna dışında her bölgede daha kaliteli beşiktaştan.
    volkan>cenk
    gg>ekrem
    santos>köybaşı
    emre>fernandes
    selçuk<ernst (ki bu bölgede çok kaliteli isimler telafuz ediyor fenerbahçe, bi kobra ile burda da üstünlük onlara geçer)

Emre > Fernandes dedin ya daha fazla konuşmaya gerek yok. Santos'un da bir numarasını görmedim açıkçası. Ayrıca neden ibrahim ile Egemen ? Bana göre Ersan > Yobo (Türk ve gelecek vaadediyor), Lugano > Sidnei diyebilirsin. He, Almedia > Niang'dır bana göre Emenike > Bebe'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Arkadaşlar tamam quaresma simao guti falan güzel isimler de, fenerbahçe 1-2 istisna dışında her bölgede daha kaliteli beşiktaştan.
    volkan>cenk
    gg>ekrem
    santos>köybaşı
    emre>fernandes

Emre > Fernandes dedin ya daha fazla konuşmaya gerek yok. Santos'un da bir numarasını görmedim açıkçası. Ayrıca neden ibrahim ile Egemen ? Bana göre Ersan > Yobo (Türk ve gelecek vaadediyor), Lugano > Sidnei diyebilirsin. He, Almedia > Niang'dır bana göre Emenike > Bebe'dir.

Fernandes ne yaptı ki? Ben izlediğime göre konuşuyorum. Emre fernandesden 1 gömlek daha üstün. Ersan sakat diye biliyorum, o zaman forum tutar mı bilemem. Ayrıca ben o maç için yorumladım. Oyuncuların şu an ki durumlarını. Gelecekte nasıl olcaklarına baksak, necip tüm fenerbahçe ortasahasından daha iyidir yazardım. İsmail köybaşının da santosdan iyi olduğunu iddia ediyorsan tartışmaya lüzum yok anlaşamayız biz. Ben burda galatasaraylı olarak iki takıma da eşit mesafeli bakıp objektif yorumluyorum. Fenerbahçe 1-2 istisna dışında tüm mevkilerde daha iyi beşiktaştan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

volkan>cenk
    gg>ekrem
    santos>köybaşı
    emre>fernandes

Fernandes ne yaptı ki? Ben izlediğime göre konuşuyorum. Emre fernandesden 1 gömlek daha üstün. Ersan sakat diye biliyorum, o zaman forum tutar mı bilemem. Ayrıca ben o maç için yorumladım. Oyuncuların şu an ki durumlarını. Gelecekte nasıl olcaklarına baksak, necip tüm fenerbahçe ortasahasından daha iyidir yazardım. İsmail köybaşının da santosdan iyi olduğunu iddia ediyorsan tartışmaya lüzum yok anlaşamayız biz. Ben burda galatasaraylı olarak iki takıma da eşit mesafeli bakıp objektif yorumluyorum. Fenerbahçe 1-2 istisna dışında tüm mevkilerde daha iyi beşiktaştan.

Volkan > Cenk

buna tamam diyorum ama Beşiktaş'ın yedek kalecileri daha iyi. Alternatif var yani (Rüştü ve alınırsa Sinan Bolat)

Gökhan Gönül > Ekrem buna laf edeni Allah çarpar zaten.

Lugano - Yobo - Bilica - Bekir < Ersan - Egemen - Toraman - Sidnei - Sivok - Ferrari (alternatifimiz aşırı olduğu için Beşiktaş daha iyidir bu bölgede.)

Santos > Köybaşı (Bu bölgede Tanju Santos'tan iyi olucaktır diye tahmin ediyorum şu an için Santos daha iyi.)

Fernandes > Emre (Fernandes oyunu iki yönle oynayan bir futbolcu ve Alex kadar yüksek tekniğe sahip bildiğin yürüyerek çalım atıyor ve tüm attığı paslar gol tehlikesi yarattırıyor uzaktan şutları da iyi ve defansa da çok yardım ediyor Emre de aynı şekilde ama Fernandes 1-2 adım daha önde.)

Selçuk < Necip (Ernst'i söylemeye bile gerek duymadım Ernst zaten 3 gömlek üst bir futbolcu Selçuktan. )

Simao > Dia (Yoruma gerek yok.)

Quaresma > Stoch (Yoruma hiç gerek yok.)

Veli = Mehmet Topuz (Veli'nin nasıl bir futbolcu olduğunu görüceksiniz.)

Almedia > Niang (Yaşı genç ve yarım sezon oynadığı için istatistikleri daha kötü ama Almeida Niang'dan iyi bir futbolcu.)

Emenike > Bebe (Yoruma gerek yok.)

Alex > Guti (Katkı olarak Guti Alex'e yaklaşamaz bile malesef.)

• quote:

volkan>cenk
    gg>ekrem
    santos>köybaşı
    emre>fernandes

Vay be futbolu artık hangi yöntemlerle analiz ediyoruz , kime ve neye göre "<>"?
    Futbol konuşmak ne kadar kolay olmuş,büyüktür küçüktür işaretleriyle tayin edilebiliyor artık takım kdrosunun kalitesi çok güzel.

• Ya BJK lıları anlamıyorum
    Tek tek karşılaştırıyorsun Hepsi FB den üstün o zaman bu takım neden 5. nci oldu?
    Hangi önemli maçı aldı..

Alex, Gökhan, Volkan, emre, Topuz görev yerlerinde bunlardan iyi performans gösteren mi var
    Bırak BJK ı TR de var mı?

Taraflı tarafsız bu 5 liyi alkışlamayan var mı?
    Necip diye tutturuyorsunuz daha bir şey göremedik

Ha bana kalırsa Arda hepsinden üstün ama takım performansından dolayı iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Haziran 2011; 20:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ya BJK lıları anlamıyorum
    Tek tek karşılaştırıyorsun Hepsi FB den üstün o zaman bu takım neden 5. nci oldu?
    Hangi önemli maçı aldı..

Alex, Gökhan, Volkan, emre, Topuz görev yerlerinde bunlardan iyi performans gösteren mi var

Ha bana kalırsa Arda hepsinden üstün ama takım performansından dolayı iyi değil.

Biz takım olamadık zaten en büyük sorunumuz bu, yoksa bireysel yetenekler olarak sizden aşağı değil kadromuz. Sağ bek hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ya BJK lıları anlamıyorum
    Hangi önemli maçı aldı..

Partizanlığa gerek yok,sen Beşiktaşlıları anlayamıyorum diyorsun ama Beşiktaşlıların da seni pek anlayacağını sanmıyorum, çünkü eleştirdiğin davranışa sen de oratk olmuşsun ;)
  • sezon basi olmasi sebebiyle cok keyifli olmayan, beceri gerektirmeyen gollerle bitecek bir mac olacagini düsünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

volkan>cenk
    gg>ekrem
    santos>köybaşı
    emre>fernandes

Vay be futbolu artık hangi yöntemlerle analiz ediyoruz , kime ve neye göre "<>"?
    Futbol konuşmak ne kadar kolay olmuş,büyüktür küçüktür işaretleriyle tayin edilebiliyor artık takım kdrosunun kalitesi çok güzel.

Arkadaşım beşiktaş neyle övünüyor? Yıldızlarıyla değil mi? Var mı süper takım oyunu oynuyoruz, sistemimiz oturdu takım makine gibi işliyor diyen beşiktaşlı. Siz bireysel övünüyorsunuz ben de bireysel karşılaştırdım.
    Volkan cenkten iyidir demenin, gökhan gönül ekrem dağdan iyidir demenin, subjektif bir yorum olduğunu söyleyebilir misin? Kime göre neye göresi yok. Volkan büyüktür cenk bu kadar işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

volkan>cenk
    gg>ekrem
    santos>köybaşı
    emre>fernandes

Arkadaşım beşiktaş neyle övünüyor? Yıldızlarıyla değil mi? Var mı süper takım oyunu oynuyoruz, sistemimiz oturdu takım makine gibi işliyor diyen beşiktaşlı. Siz bireysel övünüyorsunuz ben de bireysel karşılaştırdım.
    Volkan cenkten iyidir demenin, gökhan gönül ekrem dağdan iyidir demenin, subjektif bir yorum olduğunu söyleyebilir misin? Kime göre neye göresi yok. Volkan büyüktür cenk bu kadar işte.

Yıldız oyuncu artı olarak verim sağlar orası ayrı bir konu , sen kalkıp kendine göre seçim yapıp genele yayıyorsun, sonra da subjektif değil diyorsun
    neyse uzatmamak gerekir. Kısacası o büyüktür şundan ile futbolda başarı yakalanmıyor, futbol ekip işi.

• Beşiktaş süper kupayı alacakkkkkkkk.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.