quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: BJK quote:Orijinalden alıntı: Akeneton34 quote:Orijinalden alıntı: danriamo Artık Fenerle süper Kupa maçı oynanmasını istemiyorum. Traszonla oynamak daha bir gurur verici olur. Fenerle oynarsanız zaten fark yersiniz Bende beşiktaşlı olsam bende trabzonla oynamak isterdim, çünkü kazanma ihtimali var Gene bazı karanlık işler karıştırmazsanız eğer, maçta her sonuç mümkündür Fark yermişiz, bak sen. Yiyeceksiniz tabi.Bunu benden daha iyi biliyorsunuz
Yine herkes hiç bir şey açığa çıkmadan önden atıp tutuyor SOnra birileri de zamanı gelince onu alıntı yapıp "hani böyle demiştin " dediğinde hangi yüzle foruma gireceksiniz merak ediyorum
2 kere oynadık TFF Süper kupa 2sinide biz aldık bize kupa yaramıyor alın başınıza çalında bu maçtada şikeyle suçlamayın bizi.
quote:Orijinalden alıntı: sawgiray 2 kere oynadık TFF Süper kupa 2sinide biz aldık bize kupa yaramıyor alın başınıza çalında bu maçtada şikeyle suçlamayın bizi. soruşturmayı biz mi başlattık emmi
quote:Orijinalden alıntı: fbdemir Beşiktaş anca Fenerbahçe yoksa Süper Kupayı alır...önce İBByi dağıtın siz Makus Talihiniz Değişmeyecek süper kupa finali beşiktaş trabzon olacak zaten rahat ol :))
Yukarıda fark yersiniz yazan arkadaşa soruyorum. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den fark yediği bir maç söyler misin ?
quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: BJK quote:Orijinalden alıntı: Akeneton34 quote:Orijinalden alıntı: danriamo Artık Fenerle süper Kupa maçı oynanmasını istemiyorum. Traszonla oynamak daha bir gurur verici olur. Fenerle oynarsanız zaten fark yersiniz Bende beşiktaşlı olsam bende trabzonla oynamak isterdim, çünkü kazanma ihtimali var Gene bazı karanlık işler karıştırmazsanız eğer, maçta her sonuç mümkündür Fark yermişiz, bak sen. Alex kesmedimi hocam?2 sene sonra bi posta daha atarız merak etmeyin.