sizde daha 29 senedir kupa alamıyorsunuz.beşiktaş fenerle dalga geçecek zaaaa XD
yok kupanın feriştahını daha 1 ay önce kaldırdık olurda sapından tutmak istersen bi klübe git bakalım belki seni içeri alıp tuttururlar
Türkiye Kupası olsaydı kesin yenilirdik de. Süper Kupa başka. 1 - 0 olsun bizim olsun
tabiki beşiktaşşş :))
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla BJK'ın bu havalı hallerini ben çok beğeniyorum. Sidnei ve Bebe gibi daha önce hiç izlemedikleri 2 futbolcuyu kadroya dahil ettileer. (İkisini de Mendes iteledi BJK'a) Geçen sene BJK'a verim sağlamayan Quresma ve Guti'nin bu sene ortaya ne koyacağı muamma.. Cenk , uçan tekmeler atan bir kareteci mi yoksa kaleci mi henüz net değil.BJK'ın yediği gollerin %40'ı kaleci hatası ve benim bildiğim bunların hepsini Hakan Arıkan yemedi. İsmail Köybaşı'nın performansı ortada...Hatta iddia ediyorum FB illa onun kanadından 1 gol bulacak.
Ernst ve Fernandes ikilisi BJK'ın en sağlam ikilisi. Karşılarında Emre ve ....... (Sissokko , Diaby , Lass , Copue vb) ikilisi oynayacak.BJK'ın burada üstün olduğunu söyleyenleri çimdikliyorum..Uyanın! Karakter olarak Emre'nin zaafları var ama futbol olarak Emre'yi yabancı olsa 10-15 milyon euro'dan aşağıya alamazsınız.
Almeria ile Niang veya Emenike'yi mi kıyaslayalım.Kıyaslayalım.
Aykut Kocaman , Havutçu kıyaslamasına bile girmiyorum.
Valla Bobo dışında FB'lilerin BJK'da korkacağı futbolcu yoktu , onu da gönderdiniz..BJK'ın FB'yi yenebilmesi için FB'nin çok çok çok çok kötü oynaması lazım.
Dedik ya, hakem adil yönetsin yeter bize, onun dışında iyi oynayan kazansın. Ha ben müneccimim diyorsan o başka tabii
adil yönetsin bence de..taca çıkan topları dikkatli süzsünler.Taca bile ağlayanlar oluyor kaybedince...
Onu ağlayanlara söylemelisin müneccim kardeş, ha bu arada fazla FM oynama bence
hiiç oynamadım.. futbol tahminlerinde böyle işte :)))
Beni kendinle karıştırma, sen acaba böyle bir konu açabilir misin bize yenildikten sonra? O yüzden bana hiç objektiflikten bahsetme Zaten konuda da dişini kırmışsın
Fb kadrosunu bozmadı,iyi takviyelerde yaptı.Fb daha agır basıyor kanımca.Bjk ise baya oyuncu aldı.Bunların takıma alışması zaman alacak.Hocalarıda kadroyu idare edebilecekmi bakacagız.Bjk biraz dezavantajlı.İyi olan kazansın.
Şike soruşturmasından sonra Beşiktaş'ın rakibi Trabzonspor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: aKaSa
Aynısı yazmak için girdim
fenerli bazı hakemler federasyon içinden kovulursa temizlik sonuç bulur.
şikeciler işte yoksa şampiyon olamazlardı bu sene fener yandı hem beşiktaş feneri aglatacak hemde şike yüzünden
iki takımıda yerinde sayıyor görüyorsun heralde aradan 2 ay geçmiş yeni takviyeler yapılmış herşey yeniden başlamış adamın dediğine bak
Fenerle oynamayız belki
quote:
Orijinalden alıntı: sT.curSe
quote:
Orijinalden alıntı: necip_uysal
feneri silindir gibi ezeriz allahın izniyle Q7 ve simao'muzdan show bekliyorum hakem hataları olmaz ise maç bizimdir rahat olun kartallar
Her sene bıkmadan, usanmadan bu azim, bu inanış gerçekten takdir-e şayan.
Ama sonuç her sene olduğu gibi belli.
GS de böyle nasıl kendilerini inandırıyorlar, yazık ya
quote:
Orijinalden alıntı: TinMan
quote:
Aynısı yazmak için girdim
bu gece çok yıldız kaydı sanırım bankasya ya :D:D
bizim için antreman maçı olacak kupa bizim. Beşiktaş.
Artık Fenerle süper Kupa maçı oynanmasını istemiyorum. Traszonla oynamak daha bir gurur verici olur.
quote:
Büyük ihtimalle öyle olucak gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: danriamo
Artık Fenerle süper Kupa maçı oynanmasını istemiyorum. Traszonla oynamak daha bir gurur verici olur.
Fenerle oynarsanız zaten fark yersiniz Bende beşiktaşlı olsam bende trabzonla oynamak isterdim, çünkü kazanma ihtimali var
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
quote:
Fenerle oynarsanız zaten fark yersiniz Bende beşiktaşlı olsam bende trabzonla oynamak isterdim, çünkü kazanma ihtimali var
Gene bazı karanlık işler karıştırmazsanız eğer, maçta her sonuç mümkündür
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
quote:
Gene bazı karanlık işler karıştırmazsanız eğer, maçta her sonuç mümkündür
Fark yermişiz, bak sen.
Açıkcası böyle rakibim olacağına hiç oynamasınlar daha iyi.Kim bilir kimlere yine para yedirirler kupayı almak için...