Eine empfindliche Strafe bekam der türkische Erstligist Besiktas Istanbul nach spanischen Presseberichten aufgedonnert.
Der Klub vom Bosporus muss insgesamt acht Millionen Euro berappen. Das Geld geht an den Ex-Trainer Vicente del Bosque und drei weitere Fußballlehrer. Dies entschied das Schiedsgericht der UEFA. Del Bosque, der vor Jahren auch Real Madrid gecoacht hatte, war im Sommer 2004 nach Istanbul gekommen und hatte einen Zweijahresvertrag angetreten. Bereits im Januar 2005 wurde der Iberer jedoch entlassen.
ben burda rakam göremedim yaw
Haber doğru çıktı
iyi para bea...
3 tane alex alınır onla
Haber doğruymuş. Yaklaşık 10,4 milyon dolar yapıyor. CAS'a gidilecekmiş ama ordan bir iş çıkmaz sanırım, geçmiş olsun.
Ah Demirören ah. Haber doğruysa tabi Umarım kulüp kasasından ödemeyi düşünmüyordur.
şuanki perfonsıyla 10 tane alex alınır ama 1 tane ricardinho alınmaz
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
iyi para bea...
3 tane alex alınır onla
Vah vah vah çok üzüldüm
Geçmiş olsun
neyse sıkma canını
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
Haber doğru çıktı
hadi geçmiş olsun bende diyorum demirören niye bu aralar pek ses çıkarmıyor demek sıkıntısı varmış da içine atarmış
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
hadi ya ?? nasıl vardın bu kanıya???
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer
Bu tazminat Beşiktaş'a çok büyük zarar verir.
sanane?
üzülmeyin bu kadar ya
quote:
Orjinalden alıntı: MTC
quote:
Haber doğru çıktı
hadi geçmiş olsun bende diyorum demirören niye bu aralar pek ses çıkarmıyor demek sıkıntısı varmış da içine atarmış
quote:
şuanki perfonsıyla 10 tane alex alınır ama 1 tane ricardinho alınmaz
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
iyi para bea...
3 tane alex alınır onla
Ricardinho'nun bonservisi 1.5 milyon dolar değil miydi?
Neyse çok geçmiş olsun. Siz bunu da atlatırsınız.
Tamam çok güzel malzeme çıktı artık. Yönetim yalanlamadığına göre bu haber doğru. Demirören kendi cebinden ödesin bakalım bu hatayı başka nasıl telafi edecek.
paralar yurt dısına gidiyor. yazık
neyse 2 yıl sonra satarız boboyu o paranın 2 3 katını kazanırız
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
neyse 2 yıl sonra satarız boboyu o paranın 2 3 katını kazanırız
bobo yu alacak bi bjk daha bulabilceğinizi sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem86
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
hadi ya ?? nasıl vardın bu kanıya???
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer
Bu tazminat Beşiktaş'a çok büyük zarar verir.
sanane?
yapmayın siz kardessiniz kavga etmeyin kardes kardese kızar mı hic
çok üzüldüm
pierre van hooijdonk da fifaya gitsede birde fener için üzülsek
Kulübümüz’den Açıklama 11.02.2007 16:10
Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır. Sayın Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk dava, Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmıştır.
Bugün basında konuya ilişkin haberlerde iddia edildiği gibi, UEFA'da Del Bosque'nin başvurusunun aleyhimize neticelendiği ve Kulübümüz'ün 8 milyon EURO ceza aldığı şeklinde resmi bir tebligat tarafımıza kesinlikle yapılmamıştır.
Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, medyada Del Bosque'nin başvurusunun Kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir.
Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
Beşiktaş JK
quote:
Orjinalden alıntı: userbjk
Kulübümüz’den Açıklama 11.02.2007 16:10
Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır. Sayın Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk dava, Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmıştır.
Bugün basında konuya ilişkin haberlerde iddia edildiği gibi, UEFA'da Del Bosque'nin başvurusunun aleyhimize neticelendiği ve Kulübümüz'ün 8 milyon EURO ceza aldığı şeklinde resmi bir tebligat tarafımıza kesinlikle yapılmamıştır.
Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, medyada Del Bosque'nin başvurusunun Kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir.
Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.