Şimdi Ara

Besiktasa 8Millyon Euro ceza geldi UEFA´dan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: header

quote:

Orjinalden alıntı: aliss

yok yaw o kadar değildir

Besiktas muss zahlen

Eine empfindliche Strafe bekam der türkische Erstligist Besiktas Istanbul nach spanischen Presseberichten aufgedonnert.

Der Klub vom Bosporus muss insgesamt acht Millionen Euro berappen. Das Geld geht an den Ex-Trainer Vicente del Bosque und drei weitere Fußballlehrer. Dies entschied das Schiedsgericht der UEFA. Del Bosque, der vor Jahren auch Real Madrid gecoacht hatte, war im Sommer 2004 nach Istanbul gekommen und hatte einen Zweijahresvertrag angetreten. Bereits im Januar 2005 wurde der Iberer jedoch entlassen.

ben burda rakam göremedim yaw

• Haber doğru çıktı
  • iyi para bea...

3 tane alex alınır onla
  • Haber doğruymuş. Yaklaşık 10,4 milyon dolar yapıyor. CAS'a gidilecekmiş ama ordan bir iş çıkmaz sanırım, geçmiş olsun.
  • Ah Demirören ah. Haber doğruysa tabi Umarım kulüp kasasından ödemeyi düşünmüyordur.
  • şuanki perfonsıyla 10 tane alex alınır ama 1 tane ricardinho alınmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

iyi para bea...

3 tane alex alınır onla
  • Vah vah vah çok üzüldüm

Geçmiş olsun
  • neyse sıkma canını
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Haber doğru çıktı

hadi geçmiş olsun
    bende diyorum demirören niye bu aralar
    pek ses çıkarmıyor
    demek sıkıntısı varmış da
    içine atarmış

• quote:

Orjinalden alıntı: mehman

hadi ya ?? nasıl vardın bu kanıya???
    quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Bu tazminat Beşiktaş'a çok büyük zarar verir.

sanane?
  • üzülmeyin bu kadar ya
    quote:

Orjinalden alıntı: MTC

quote:

Haber doğru çıktı

hadi geçmiş olsun
    bende diyorum demirören niye bu aralar
    pek ses çıkarmıyor
    demek sıkıntısı varmış da
    içine atarmış

• quote:

şuanki perfonsıyla 10 tane alex alınır ama 1 tane ricardinho alınmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

iyi para bea...

3 tane alex alınır onla

Ricardinho'nun bonservisi 1.5 milyon dolar değil miydi?

Neyse çok geçmiş olsun. Siz bunu da atlatırsınız.

• Tamam çok güzel malzeme çıktı artık. Yönetim yalanlamadığına göre bu haber doğru. Demirören kendi cebinden ödesin bakalım bu hatayı başka nasıl telafi edecek.
  • paralar yurt dısına gidiyor. yazık
  • neyse 2 yıl sonra satarız boboyu o paranın 2 3 katını kazanırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

neyse 2 yıl sonra satarız boboyu o paranın 2 3 katını kazanırız

bobo yu alacak bi bjk daha bulabilceğinizi sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

quote:

Orjinalden alıntı: mehman

hadi ya ?? nasıl vardın bu kanıya???
    quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Bu tazminat Beşiktaş'a çok büyük zarar verir.

sanane?

yapmayın siz kardessiniz kavga etmeyin kardes kardese kızar mı hic

• çok üzüldüm

pierre van hooijdonk da fifaya gitsede birde fener için üzülsek
  • Kulübümüz’den Açıklama
    11.02.2007 16:10

Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır.
    Sayın Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk dava, Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmıştır.

Bugün basında konuya ilişkin haberlerde iddia edildiği gibi, UEFA'da Del Bosque'nin başvurusunun aleyhimize neticelendiği ve Kulübümüz'ün 8 milyon EURO ceza aldığı şeklinde resmi bir tebligat tarafımıza kesinlikle yapılmamıştır.

Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, medyada Del Bosque'nin başvurusunun Kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir.

Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

Beşiktaş JK

• quote:

Orjinalden alıntı: userbjk

Kulübümüz’den Açıklama
    11.02.2007 16:10

Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır.
    Sayın Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk dava, Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmıştır.

Bugün basında konuya ilişkin haberlerde iddia edildiği gibi, UEFA'da Del Bosque'nin başvurusunun aleyhimize neticelendiği ve Kulübümüz'ün 8 milyon EURO ceza aldığı şeklinde resmi bir tebligat tarafımıza kesinlikle yapılmamıştır.

Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, medyada Del Bosque'nin başvurusunun Kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir.

Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

Beşiktaş JK

balon patladı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.