Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), eski teknik direktör Vicente Del Bosque ve yardımcıları için siyah-beyazlıların toplam 6 milyon 706 bin 430 avro ödemesine karar verdiği bildirildi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verildi:
"Eski teknik direktörümüz Vicente Del Bosque ve yardımcıları Antonio Grande Cerejio, Francisco Javierh Minano Espin ve Francisco Jimenez Martin ile şirketimiz arasındaki ihtilaflara bakan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) bünyesinde oluşturulan heyet, Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş'nin anılan kişilere toplam 6.706.430 avro ödenmesine karar vermiştir.
Şirketimiz anılan karara karşı yasal yollara başvurma hususunda inceleme ve girişimlerde bulunacaktır."
BUDAMI GOL DEĞİL
2 rico 2 delgado gitti
Bir sessizlik daha... bu seferki harbi sessizlik
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem86
quote:
Orjinalden alıntı: mehman hadi ya ?? nasıl vardın bu kanıya???
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer Bu tazminat Beşiktaş'a çok büyük zarar verir.
sanane?
Buna ne oluyo la!
İttifak bağı çekti herhalde!
ilk önce kendine gel de renkdaşlarının neler yaptığına bak ligimize yeni yükselen takımların forumlarında kimler yazıyor acaba
Super Olmus Az Bile I love you Uefa
artik taraftar demiroren para para para demiroren para para para diye bagirsa sasmayin
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Orjinalden alıntı: MTC
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), eski teknik direktör Vicente Del Bosque ve yardımcıları için siyah-beyazlıların toplam 6 milyon 706 bin 430 avro ödemesine karar verdiği bildirildi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verildi:
"Eski teknik direktörümüz Vicente Del Bosque ve yardımcıları Antonio Grande Cerejio, Francisco Javierh Minano Espin ve Francisco Jimenez Martin ile şirketimiz arasındaki ihtilaflara bakan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) bünyesinde oluşturulan heyet, Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş'nin anılan kişilere toplam 6.706.430 avro ödenmesine karar vermiştir.
Şirketimiz anılan karara karşı yasal yollara başvurma hususunda inceleme ve girişimlerde bulunacaktır."
BUDAMI GOL DEĞİL
2 rico 2 delgado gitti
sen geldikleri fiyata değerlendiriyorsun ikinci el sayılır onlar yarı yarıya düşüreceksin
ALEX i şimdi rahat rahat alırsınız.....
quote:
Şirketimiz alınan karara karşı yasal yollara başvurma hususunda inceleme ve girişimlerde bulunacaktır
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mehman hadi ya ?? nasıl vardın bu kanıya???
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer Bu tazminat Beşiktaş'a çok büyük zarar verir.
sanane?
Buna ne oluyo la! İttifak bağı çekti herhalde!
ilk önce kendine gel de renkdaşlarının neler yaptığına bak ligimize yeni yükselen takımların forumlarında kimler yazıyor acaba
Ne olmuş arkadaşım neden bahsettiğini anlamadım.
Ligimize yeni yükselmiş takımların forumlarında kimler yazıyor sözüyle benim Sivasppor topiğine yazdıklarımı mı ima ediyorsun.
Eğer onu ima ediyorsan yuh diyorum artık sana.
Çok güzel ilişkilendirmişsin konuları!
Başımızın Gözümüzün sadakası olsun.
quote:
Ne olmuş arkadaşım neden bahsettiğini anlamadım.
Ligimize yeni yükselmiş takımların forumlarında kimler yazıyor sözüyle benim Sivasppor topiğine yazdıklarımı mı ima ediyorsun.
Eğer onu ima ediyorsan yuh diyorum artık sana.
Çok güzel ilişkilendirmişsin konuları!
çok alıngan gördüm seni...RENKDAŞLARIN demişim,iyice okuduysan tabi... neyse takılın siz böle
cas ın verdiği karar son aşamadır..itiraz edilebilicek bir üst kurum daha yoktur..bu ceza seve seve ödenecek..yazık olmuş..hiç birşey yapmadan elin gavuruna para kaptırıyo demirören..şimdi cebinden öder artık.
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
quote:
Şirketimiz alınan karara karşı yasal yollara başvurma hususunda inceleme ve girişimlerde bulunacaktır
Anlayamadığım şey özellikle fenerli arkadaşlara ne oluyor?Tamam ceza gelmiş,bu ceza paşa paşa ödenir.Ne oldu şimdi 6 milyon ceza geldi diye kulüp mü kapandı?100 yıllık kulüp bundan mı etkilenecek? Size faydası ne? Kendinizi küçültmekten başka birşey yapmıyorsunuz emin olun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme